Ζώδια Ιανουάριος 22 Υδροχόος Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-erwtikes-zwdio-ydroxoos

Ζώδια Ιανουάριος 22 Υδροχόος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Ιανουάριος 22 Υδροχόος : Αν θέλετε να εστιάσετε περισσότερο στην εξερεύνηση και την ανάπτυξη του εαυτού σας, ο Ιανουάριος του 2022 είναι ο ιδανικός μήνας για εσάς.

Αυτός ο μήνας θα είναι αφιερωμένος στην ανάπτυξη των ταλέντων σας. Η φυσική σας περιέργεια θα είναι επίσης στα ύψη.

Αυτό θα συμβάλει στην αύξηση της γνώσης για τον κόσμο γύρω σας. Θα είστε επίσης ιδιαίτερα χαριτωμένοι αυτόν τον μήνα, προσελκύοντας αρκετούς επίδοξους εραστές/ερωμένες.

zodia-taro-45

Παρόλα αυτά, ο μήνας δεν ενδείκνυται για καινούργιες ρομαντικές σχέσεις. Όμως είναι εξαιρετικός για να ακονίσετε το μυαλό σας και να εστιάσετε στη δημοσιονομική σας κατάσταση. Είναι απαραίτητο να θυμάστε ότι η ευημερία προωθείται ουσιαστικά, μόνο με τη διατήρηση της δικής σας αίσθησης του σκοπού και της ισορροπίας της εσωτερικής σας ταυτότητας όπως και της ταυτότητας της κοινότητάς σας. Τις δύο πρώτες εβδομάδες του μήνα, θα έχετε θετική στάση.

Στις 2 του μήνα, η ενέργεια της Νέας Σελήνης θα αξιοποιηθεί καλύτερα για τον σχεδιασμό του μέλλοντος σας. Καθώς διέρχεται ταυτόχρονα και ο Ερμής, ο κύκλος των γνωριμιών σας θα διευρυνθεί. Αυτό θα σας φέρει σε επαφή με πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους με τους οποίους συνήθως δεν αλληλεπιδράτε. Θα είστε σε θέση να εκφράσετε άμεσα τις σκέψεις σας και να ακούσετε τις δικές τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιανουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ζώδια Ιανουάριος 22 Υδροχόος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Οι διαφωνίες που μπορεί να έχετε με όσους βρίσκονται σε θέση εξουσίας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, πιθανότατα θα επανέλθουν. Το ζώδιό σας ευνοείται επίσης σε μεγάλο βαθμό από την πλανητική θέση της Αφροδίτης. Θα σας βοηθήσει να αναδείξετε τα γοητευτικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας.

Έχετε καταπληκτικό γούστο και εξαιρετική προσωπικότητα, οπότε θα είναι σχεδόν αδύνατο να σας αντισταθεί κάποιος, για πολύ. Το εξάγωνο του Άρη επίσης δεν θα σας αφήσει να μείνετε με σταυρωμένα τα χέρια σ’ αυτόν τον τομέα. Θα έχετε την επιθυμία να περάσετε χρόνο με τον εαυτό σας και τις σκέψεις σας. Προσέξτε μόνο να μην το παρακάνετε. Επιπλέον, αποφύγετε τις επιφανειακές ή βιαστικές κινήσεις, γιατί θα λυπηθείτε και θα απογοητευτείτε.

taro-zodia-098

Ζώδια Ιανουάριος 22 Υδροχόος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Καθώς ξεκινά το δεύτερο μισό του μήνα, θα αρχίσετε να εκτιμάτε πράγματα απλά, όπως την ομορφιά της φύσης ή πιο περίπλοκα, όπως τον αληθινό σκοπό της ζωής σας. Η διέλευση του Ήλιου θα επηρεάσει θετικά τη ζωτικότητά σας. Ο Ερμής θα αυξήσει τη φυσική σας περιέργεια για τη ζωή. Μαζί μ’ αυτό, η πλανητική θέση του Ερμή θα παρέχει πρόσθετη δύναμη στην επικοινωνία και στην έκφραση του λόγου σας. Ωστόσο, μην ενεργείτε βιαστικά και μην δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε.

Στα μέσα Ιανουαρίου, ο Ερμής θα αρχίσει να κινείται ξανά προς τα πίσω. Θα ωφεληθείτε πολύ αν ασχοληθείτε με μια τακτική και διεγερτική δραστηριότητα. Ο Άρης θα έχει επιπλέον μια θετική όψη για την υπεράσπιση των ονείρων, των σκέψεων και των επιθυμιών σας. Ανεξάρτητα από το τι λέει κάποιος, θα παραμείνετε σταθεροί στις πεποιθήσεις σας.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Ζώδια Ιανουαριος 22 Υδροχόος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Η Πανσέληνος στις 18 Ιανουαρίου θα οδηγήσει σε αυξημένο συναισθηματισμό και σε μια γενικά αγχωτική μέρα. Ειδικά αυτήν την ημέρα, αποφύγετε να αναλάβετε πρόσθετες ευθύνες και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, επειδή τα συναισθήματά σας θα κυβερνήσουν τις αποφάσεις σας – κάτι που για εσάς δεν είναι ποτέ καλό. Καθώς ο Ιανουάριος πλησιάζει στο τέλος του, θα αποκτήσετε μεγαλύτερη ενεργητικότητα κι αυξημένη αισιοδοξία.

Αυτή η περίοδος είναι επίσης ιδανική για να εκφράσετε την ατομικότητά σας και τις τολμηρές ιδέες σας. Η όψη του Ερμή θα βοηθήσει την πνευματική σας δραστηριότητα. Η φυσική σας ευαισθησία και η διαίσθησή σας, απέναντι στις πληροφορίες που λαμβάνετε, θα είναι οξυμένη και εστιασμένη.

zwdia-taro-astra

Μπορεί ακόμη και να αποκαλύψετε κάποια κρυμμένα μυστικά ή να κάνετε νέες ανακαλύψεις.

Το αυξημένο σας χάρισμα, κάνει αυτή τη στιγμή ιδιαίτερα ιδανική… για να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Ωστόσο, τα σχέδιά σας θα είναι επιτυχημένα αν δεν τα μοιραστείτε.

Δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι μυστικά, όμως καλύτερα να περιορίσετε τον αριθμό των ατόμων που τα γνωρίζουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιανουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia