Ζώδια Ιούλιος 2023 Δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις 

miniaies-erwtikes-zwdio-didymoi

Ζώδια Ιούλιος 2023 Δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Ζώδια Ιούλιος 2023 Δίδυμοι : Μια συμφωνία καλοκαιρινής διασκέδασης, σας περιμένει τον Ιούλιο αγαπημένοι μου Δίδυμοι.

Καθώς ο Ήλιος φτάνει στο ζενίθ του, το πνεύμα σας «παίρνει φωτιά» με την υπόσχεση για απολαυστικές περιπέτειες και εκπλήξεις.

Ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε ένα ταξίδι που αποκαλύπτει το μονοπάτι που θα ακολουθήσετε, για να αγκαλιάσετε την αλήθεια σας και να μιλήσετε από τα βάθη της καρδιάς σας.

zodia-taro-45

Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας καθοδηγήσει καθώς περιηγείστε στον λαβύρινθο της εξερεύνησης του εαυτού σας. Τα αστέρια ευθυγραμμίζονται για να φωτίσουν την πορεία προς την γνήσια προσωπική σας έκφραση και ανάπτυξη. Ο μήνας ξεκινά με την σύνοδο του Ήλιου με τον Ερμή στον Καρκίνο, που ακτινοβολούν απαλά από τον τομέα των πόρων σας την 1η Ιουλίου!

Και κάτω από αυτήν την ουράνια ευθυγράμμιση, συνωμοτούν για να σας γεμίσουν αφθονία και ευλογίες. Η στοργική ουσία του Καρκίνου επηρεάζει την οικονομική σας σφαίρα, ενθαρρύνοντάς σας να καλλιεργήσετε μια αίσθηση σταθερότητας και ασφάλειας. Σαν τα τρυφερά πέταλα ενός ανθισμένου λουλουδιού, η έμφυτη επινοητικότητά σας ξεδιπλώνεται, επιτρέποντάς σας να προσελκύσετε την υλική αφθονία που σας αξίζει.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Ζώδια Ιούλιος 2023 Δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Ο Δίας σχηματίζει ένα αρμονικό εξάγωνο και με τους δύο αυτούς πλανήτες ενισχύοντας το εισόδημά σας, με αφθονία και τύχη. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 3 Ιουλίου, φωτίζει τον τομέα του μετασχηματισμού σας. Κάτω από το ξόρκι αυτής της Πανσελήνου στον Αιγόκερω, οι ενέργειες συνυφαίνουν τις σφαίρες της μεταμόρφωσης, της οικειότητας και των κοινών πόρων.

Σαν ένας μυστικιστικός χορός σκιών και φωτός, αυτή η σεληνιακή ευθυγράμμιση σας προσκαλεί να εμβαθύνετε στα βάθη της ύπαρξής σας, ξεκλειδώνοντας κρυμμένες επιθυμίες και εξερευνώντας αχαρτογράφητες περιοχές. Στη λάμψη αυτού του θεάματος, τιμήστε την ευπάθεια μέσα σας και γύρω σας. Συμμετέχετε στην ανοιχτή και ειλικρινή επικοινωνία. Εμπιστευτείτε τη δύναμη της οικειότητας για να ανάψει τις φλόγες της επιθυμίας και να απελευθερώσει τη μαγνητική ενέργεια μέσα σας.

chartomantia-098

Στις 10 Ιουλίου, ο φλογερός πλανήτης Άρης εισέρχεται στην πρακτική σφαίρα της Παρθένου, κοσμώντας τον συναισθηματικό και οικογενειακό σας τομέα. Ταυτόχρονα, ο κυβερνήτης σας Ερμής, μπαίνει στο λαμπερό βασίλειο του Λέοντα, επηρεάζοντας τον επικοινωνιακό σας τομέα με την πνευματική του ισχύ και την εκφραστική του γοητεία. Καθώς ο Άρης ανοίγει ένα μονοπάτι στην Παρθένο και ο Ερμής χορεύει στον Λέοντα, βρίσκεστε στη διασταύρωση της πρακτικότητας και της δημιουργικής έκφρασης.

Αγκαλιάστε τη δυναμική ενέργεια του Άρη για να εμφυσήσετε αποτελεσματικότητα και παραγωγικότητα, στο εγχώριο βασίλειο σας. Αφήστε την εκφραστική γοητεία του Ερμή στον Λέοντα να φωτίσει τις σκέψεις και τα λόγια σας, ζωγραφίζοντας μια ζωντανή ταπετσαρία ιδεών, που αιχμαλωτίζουν και εμπνέουν. Στη συνέχεια, προετοιμαστείτε για ένα μετασχηματιστικό ταξίδι καθώς μια Νέα Σελήνη ξεδιπλώνεται με χάρη, στον συναισθηματικό Καρκίνο στις 17 Ιουλίου.

zwdia-zodia-astrologia-65

 Δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Λαμπερή και βαθιά, αυτή η Σεληνιακή εκδήλωση ενεργοποιεί τον τομέα των οικονομικών και των αξιών σας, ωθώντας σας σε μια συναρπαστική εξερεύνηση του υλικού σας βασιλείου και των βαθιά ριζωμένων αρχών σας. Την ίδια μέρα, οι Δεσμοί της Σελήνης ξεκινούν ένα 18μηνο ταξίδι, μεταβαίνοντας με χάρη στον άξονα Κριού/ Ζυγού. Αυτές οι ουράνιες πύλες σας οδηγούν να ξεκινήσετε μια σαγηνευτική οδύσσεια, διασχίζοντας τη σφαίρα της αυτό-επιβεβαίωσης και της συνεργασίας, αναζητώντας μια αρμονική ισορροπία μεταξύ ανεξαρτησίας και συνεργασίας.

Η απελευθέρωση σας περιμένει καθώς διεκδικείτε με θάρρος τον χώρο σας, αποκαλύπτοντας όλο το φάσμα των ταλέντων και των φιλοδοξιών σας και εκδηλώνοντας περισσότερη αφθονία στη ζωή σας. Έτσι, ορίστε τις προθέσεις σας και προετοιμαστείτε να εκπλαγείτε όταν το σύμπαν σας παρέχει ό,τι επιθυμεί η καρδιά σας. Ο λαμπερός Ήλιος μεταβαίνει χαριτωμένα στη σφιχτή αγκαλιά του Λέοντα στις 22 Ιουλίου. Μ’ αυτή τη σαγηνευτική κίνηση, η εποχή του Λέοντα ρίχνει τα χρυσά φώτα της δημοσιότητας, στον τομέα της επικοινωνίας σας, διοχετεύοντας στα λόγια και τις εκφράσεις σας, μια φλογερή ένταση που αιχμαλωτίζει και εμπνέει.

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

μελλοντολόγος

 Δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Μια άλλη εκδήλωση βρίσκεται στο επίκεντρο την ίδια μέρα. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της ομορφιάς και της αρμονίας, γυρίζει ανάδρομη, στο βασίλειο του Λέοντα. Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα σας παρακινεί σε μια ενδοσκοπική Οδύσσεια, επαναξιολογώντας τη σχέση σας με αγάπη προς τον εαυτό σας και τους άλλους. Ξεθάψτε τους κρυμμένους θησαυρούς μέσα στην καρδιά σας καθώς βουτάτε στα βάθη των επιθυμιών σας, εξετάζοντας την αυθεντικότητα και την ακεραιότητα των συνδέσεών σας.

Αυτή η ανάδρομη φάση είναι μια περίοδος προβληματισμού, ένας ιερός χώρος για να επανεξετάσετε τις αξίες σας, να επαναπροσδιορίσετε την προσέγγιση των σχέσεων σας και να θρέψετε τη δημιουργική σας πηγή. Ο μήνας φτάνει στο τελικό του κρεσέντο καθώς ο κυβερνήτης σας Ερμής, κάνει τα χαριτωμένα βήματά του στο γήινο βασίλειο της Παρθένου. Κάτω από την επίδραση αυτής της μαγνητικής ενέργειας, το μυαλό σας γίνεται μια δεξαμενή, για εκλεπτυσμένη ανάλυση και διάκριση.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

taro-zodia-098

Ζώδια Ιούλιος 2023 Δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Ως αποτέλεσμα, η ικανότητά σας να αντιλαμβάνεστε τις περιπλοκές των συναισθημάτων σας και τη φινέτσα των σκέψεων σας παίρνει νέα ύψη, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να λαμβάνετε τεκμηριωμένες αποφάσεις και να αποκτάτε μια βαθύτερη κατανόηση των αναγκών και των επιθυμιών σας.

Καθώς περιηγείστε τον Ιούλιο, θυμηθείτε να εξισορροπήσετε την εξερεύνηση με την πρακτικότητα. Ενώ το να επιδοθείτε στη σφαίρα των δυνατοτήτων είναι ζωτικής σημασίας… είναι εξίσου σημαντικό, να λάβετε υπόψη τη σκοπιμότητα και τα πιθανά αποτελέσματα των προσπαθειών σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76