Ζώδια Ιούλιος 2023 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-zwdio-ixtheis

Ζώδια Ιούλιος 2023 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Ιούλιος 2023 Ιχθύες : Ο Ιούλιος καταφτάνει με μια υπόσχεση αναζωογόνησης και παθιασμένων συναντήσεων, αγαπητά ψαράκια. Η καυτή καλοκαιρινή ζέστη εντείνεται, αντικατοπτρίζοντας τις ζωντανές φλόγες των νέων ευκαιριών στο ρομαντικό σας βασίλειο.

Αυτό το μήνα, οι κοσμικές δυνάμεις συνωμοτούν για να πετύχουν καινοτομίες, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ξεπεράσετε δεσμά του παρελθόντος, πληγές και απογοητεύσεις.

Σαν Φοίνικας που αναδύεται από τις στάχτες, εμφανίζεστε ανθεκτικοί και αποφασισμένοι, χαράσσοντας ένα μονοπάτι προς τη συναισθηματική σας απελευθέρωση.

zodia-taro-45

Την 1η Ιουλίου, ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον Ερμή στον Καρκίνο, στον Οίκο της δημιουργικότητας, του ρομαντισμού και των παιδιών. Η ένωση του Ήλιου και του Ερμή στον Καρκίνο ανάβει τις φλόγες της καλλιτεχνικής σας φύσης, επιτρέποντας στη φαντασία σας να ανθίσει και στις δημιουργικές σας προσπάθειες να βρεθούν στο επίκεντρο.

Επιπλέον, ο Ήλιος και ο Ερμής σχηματίζουν ένα εξάγωνο με τον Δία στον Ταύρο στον Οίκο της επικοινωνίας και της μάθησης. Αυτή η ουράνια συνομιλία προαναγγέλλει την άφιξη σημαντικών ειδήσεων και πληροφοριών που θα διαμορφώσουν την πορεία σας. Στη συνέχεια, μια φιλόδοξη Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 3 Ιουλίου, πυροδοτεί μια αρμονική αλληλεπίδραση μεταξύ κοινότητας, φιλίας, υποστήριξης και δικτύωσης για την επιδίωξη της εκδήλωσης των ονείρων σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ζώδια Ιούλιος 2023 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις .

Κάτω απ’ αυτή την Πανσέληνο, η εστίασή σας μετατοπίζεται προς τις κοινωνικές συνδέσεις και συνεργασίες. Αυτή η σεληνιακή ενέργεια σας ενθαρρύνει να αξιολογήσετε το δίκτυο των φίλων και γνωστών σας, εντοπίζοντας αυτούς που ευθυγραμμίζονται με τις φιλοδοξίες σας και μπορούν να συμβάλουν θετικά στο ταξίδι σας.

Αγκαλιάστε ευκαιρίες για να συνδεθείτε με άτομα που μπορούν να σας προσφέρουν πολύτιμες γνώσεις, να ανοίξουν πόρτες σε νέες δυνατότητες και να υποστηρίξουν τις επαγγελματικές σας προσπάθειες. Επιπλέον, κάθε Πανσέληνος είναι συναισθηματικά έντονη, γι’ αυτό προγραμματίστε λίγο χρόνο απομόνωσης που τον έχετε μεγάλη ανάγκη. Καθώς ο μήνας ξεδιπλώνεται, ο Άρης κάνει την είσοδό του στην πολυμήχανη Παρθένο στις 10 Ιουλίου, ακολουθούμενος από τον Ερμή που εγκαθίσταται στην πύρινη περιοχή του Λέοντα.

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

tilefonikes-provlepsis

Ζώδια Ιούλιος 2023 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις .

Αυτές οι διελεύσεις φέρνουν φρέσκια ενέργεια και διορατικότητα, προωθώντας τις διαπροσωπικές σας συνδέσεις και εμβαθύνοντας την κατανόησή σας για βαθιά θέματα. Η συνδυασμένη επιρροή του Άρη στην Παρθένο και του Ερμή στον Λέοντα, δημιουργεί μια δυναμική αλληλεπίδραση μεταξύ του πρακτικού και του εκφραστικού. Καθώς διαχειρίζεστε τις σχέσεις σας, καθοδηγείστε από την επιμελή ενέργεια του Άρη, προσέχοντας τις λεπτομέρειες που ενισχύουν τους δεσμούς που μοιράζεστε.

Η παρουσία του Ερμή στον Λέοντα σας εμπνέει να μιλήσετε με πάθος και αυθεντικότητα για τις επιθυμίες, τις ανάγκες και τις φιλοδοξίες σας. Αυτή η ευθυγράμμιση ενθαρρύνει τη βαθιά κατανόηση, την οικειότητα και την αμοιβαία ανάπτυξη στις συνεργασίες σας. Τα μέσα του μήνα φέρνουν μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο, του Καρκίνου.

zodia-0988

Ζώδια Ιούλιος 2023 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις .

Η άφιξη της Νέας Σελήνης στον Καρκίνο σας δίνει τη δυνατότητα να εμβαθύνετε στα συναισθήματά σας και να εξερευνήσετε τις καλλιτεχνικές σας κλίσεις. Αυτή η φωτεινή ενέργεια υποστηρίζει την έμφυτη δημιουργικότητά σας, προσκαλώντας σας να εκφραστείτε αυθεντικά και να εξερευνήσετε νέους δρόμους προσωπικής έκφρασης. Η δημιουργική της ενεργοποίηση, σας ενθαρρύνει να αγκαλιάσετε τα καλλιτεχνικά σας πάθη, να εμπλακείτε σε παιχνιδιάρικες δραστηριότητες και να απολαύσετε τη χαρά της ανακάλυψης του εαυτού σας.

Ταυτόχρονα την ίδια μέρα, ο Βόρειος Δεσμός από τον Κριό και ο Νότιος Δεσμός από τον Ζυγό, ξεκινούν ένα 18μηνο ταξίδι. Αυτοί οι σεληνιακοί δεσμοί, συμβολίζουν το καρμικό ταξίδι και δείχνουν τα μαθήματα και τις ευκαιρίες ανάπτυξης που θα ακολουθήσουν. Με τους Σεληνιακούς δεσμούς σ’ αυτές τις θέσεις, το σύμπαν σας ενθαρρύνει να πετύχετε μια ισορροπία μεταξύ ανεξαρτησίας και συνεργασίας. Τα πράγματα θερμαίνονται στις 22 Ιουλίου όταν ο Ήλιος μπαίνει στον Λέοντα και σας παρακινεί σε ένα μυστικιστικό ταξίδι εμπνέοντας μια τολμηρή και σίγουρη έκφραση της αισθησιακής σας φύσης. Αυτή η περίοδος σηματοδοτεί μια αυξημένη επίγνωση της μαγνητικής ενέργειας που καλλιεργείται μέσω βαθιών συνδέσεων με τους άλλους.

μελλοντολόγος

 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις .

Είναι η στιγμή να τιμήσετε τα πάθη σας και να εξερευνήσετε τα βάθη του αισθησιασμού σας, αγκαλιάζοντας τη μεταμορφωτική δύναμη που κρύβεται μέσα σας. Περιέργως την ίδια μέρα, η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της ομορφιάς και της επιθυμίας, ξεκινά το ανάδρομο ταξίδι της στον Λέοντα. Αυτή η κοσμική αλλαγή εμβαθύνει την ανακλαστική φύση της εποχής, προσκαλώντας σας να επαναξιολογήσετε την προσέγγισή σας σε θέματα καρδιάς και στενών σχέσεων.

Η ανάδρομη Αφροδίτη σας προτρέπει να προβληματιστείτε σχετικά με τις σχέσεις σας, επιτρέποντάς σας να εξετάσετε τις επιθυμίες, τις αξίες και τα μοτίβα των σχέσεων σας. Ήρθε η ώρα να επανεκτιμήσετε τι σας φέρνει χαρά, τι πραγματικά γεμίζει την καρδιά σας και πώς εκφράζετε την στοργή σας. Ο μήνας τελειώνει με την είσοδο του Ερμή στην Παρθένο, ενεργοποιώντας τον τομέα των συμβολαίων και των σχέσεων.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Ιούλιος 2023 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις .

Αυτή η ουράνια μετατόπιση φέρνει φρέσκια και πρακτική ενέργεια στις αλληλεπιδράσεις και τις συνεργασίες σας. Η αναλυτική φύση του Ερμή στην Παρθένο, σας ενθαρρύνει να αξιολογήσετε τις επαφές σας με διορατικό μάτι. Παρέχει την ευκαιρία να αξιολογηθεί αντικειμενικά η δυναμική που παίζει, ενισχύοντας τη διαφανή και αποτελεσματική επικοινωνία.

Αυτή η διέλευση υποστηρίζει εποικοδομητικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, επιτρέποντάς σας να αντιμετωπίσετε τυχόν ανησυχίες… λογικά και πρακτικά. Γενικά οι ουράνιες ενέργειες του Ιουλίου σας υπενθυμίζουν απαλά τη βαθιά σημασία των σχέσεων στο ταξίδι της ζωής σας. Αυτός ο μήνας σας ενθαρρύνει να αναγνωρίσετε πως δεν χρειάζεται να επωμιστείτε μόνοι σας τα βάρη, αλλά να επικεντρωθείτε στην προώθηση υγιών, υποστηρικτικών και καλλιεργητικών συνδέσεων.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia – love