Ζώδια Ιούλιος 2023 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις

zwdio-parthenos-afroditi

Ζώδια Ιούλιος 2023 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Ιούλιος 2023 Παρθένος : Καλώς ήρθατε στον Ιούλιο, σεξουαλικέ Παρθένε! Ο Ήλιος φτάνει στο ζενίθ του τον Ιούλιο κι εσείς αλλάζετε ριζικά αφήνοντας πίσω σας ό,τι ήταν κάποτε οικείο, ταξιδεύοντας προς το άγνωστο.

Αυτή η περίοδος περιλαμβάνει αλλαγές, όπως μετακόμιση, χωρισμό από μια σχέση ή έναρξη μιας καινούργιας, προσωρινή απασχόληση, ή μια σημαντική πνευματική αλλαγή.

Σ’ αυτή τη διαδικασία, είναι απαραίτητο να παραμείνετε αισιόδοξοι και να αγκαλιάσετε τις αβεβαιότητες που υπάρχουν μπροστά σας.

zodia-taro-45

Αντί να φοβάστε το άγνωστο, δείτε το σαν μια τεράστια παιδική χαρά όπου ατελείωτες δυνατότητες περιμένουν την άφιξή σας. Στην αρχή του μήνα και συγκεκριμένα την 1η Ιουλίου, ο Ήλιος ενώνει τις δυνάμεις του με τον Ερμή, δημιουργώντας μια ισχυρή σύνοδο στον Οίκο της φιλίας, των κοινωνικών δικτύων και των φιλοδοξιών σας.

Με αποτέλεσμα, η ικανότητά σας να διατυπώνετε τις ιδέες σας και να συνδέεστε με τους άλλους… λαμβάνει μια ώθηση, οδηγώντας σε γόνιμες συνεργασίες και στη δυνατότητα επέκτασης των κοινωνικών σας κύκλων. Ταυτόχρονα, ένα αρμονικό εξάγωνο μεταξύ των δύο πλανητών και του Δία εμφανίζεται στον Οίκο της ανώτερης γνώσης, των ταξιδιών και της φιλοσοφίας σας. Αυτή η ευθυγράμμιση πυροδοτεί μια αίσθηση περιπέτειας και περιέργειας, προτρέποντάς σας να εξερευνήσετε νέους ορίζοντες και να διευρύνετε τα πνευματικά σας όρια.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Ζώδια Ιούλιος 2023 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Αυτή η ενέργεια υποστηρίζει εκπαιδευτικές επιδιώξεις, πολιτιστικές εμπειρίες και αναζήτηση σοφίας μέσα από διαφορετικές προοπτικές. Στις 3 Ιουλίου, ένα σημαντικό αστρικό γεγονός εκτυλίσσεται καθώς η Πανσέληνος κοσμεί τον ουρανό στο προσγειωμένο και πρακτικό ζώδιο του Αιγόκερω, που είναι ευθυγραμμισμένο με τον τομέα της δημιουργικότητας, της προσωπικής έκφρασης και ευχαρίστησης.

Κάτω από την επιρροή της Πανσελήνου, μπορείτε να πετύχετε τρομερά πράγματα χάρη στις δημιουργικές σας προσπάθειες. Η προσοχή σας στη λεπτομέρεια, όπως και η ικανότητά σας να εστιάσετε στην εργασία, θα εκτιναχθούν σε νέες διαστάσεις, επιτρέποντάς σας να εκδηλώσετε τα καλλιτεχνικά σας οράματα με ακρίβεια και φινέτσα. Επιπλέον, αυτή η γήινη ενέργεια τονίζει τη σημασία της εμπιστοσύνης, της πίστης και της υπευθυνότητας σε θέματα καρδιάς.

chartomantia-098

Ενώ οι δημιουργικές σας αναζητήσεις θα βρίσκονται στο επίκεντρο, φροντίστε να αφιερώσετε χρόνο και προσοχή στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια αρμονική και γεμάτη ζωή, καλλιεργώντας τόσο τις καλλιτεχνικές σας προσπάθειες, όσο και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η 10η Ιουλίου είναι μια μέρα γεμάτη γεγονότα για εσάς καθώς ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης και της ενέργειας, μπαίνει στο ζώδιό σας, προσφέροντάς σας μια δυναμική και διεκδικητική ορμή.

Ο Ερμής μπαίνει στον Λέοντα την ίδια μέρα, φωτίζοντας τον οικονομικό σας τομέα. Η ικανότητά σας να διατυπώνετε τις ιδέες σας και να διαπραγματεύεστε τις νομισματικές σας υποθέσεις λαμβάνει ώθηση, επιτρέποντάς σας τη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων και την προσέλκυση προσοδοφόρων ευκαιριών. Με τον Άρη στο ζώδιό σας και τον Ερμή στο Λέοντα, διαθέτετε έναν ισχυρό συνδυασμό διεκδίκησης και οικονομικής οξυδέρκειας. Χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια για να διεκδικήσετε με σιγουριά τις ιδέες και τις επιθυμίες σας, ιδιαίτερα όσον αφορά τις οικονομικές σας διαπραγματεύσεις ή κάποια εγχειρήματα.

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

zodia-zvdia-75

 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Στις 17 Ιουλίου, μια οδυνηρή και συναισθηματική Νέα Σελήνη κοσμεί τον ουρανό στο ζώδιο του Καρκίνου, ρίχνοντας το απαλό της φως στη σφαίρα των φιλικών σχέσεων, των φιλοδοξιών και των κοινωνικών σας συνδέσεων. Η ενέργεια αυτής της Νέας Σελήνης σας προσκαλεί να ξεκινήσετε ένα ταξίδι βαθιάς συναισθηματικής εξερεύνησης σε θέματα φιλίας και φιλοδοξιών. Βουτήξτε βαθιά για να καλλιεργήσετε και να ενισχύσετε τους δεσμούς σας με τους πιο κοντινούς σας φίλους ή συνεργάτες, αναζητώντας παρηγοριά και υποστήριξη στον κοινωνικό σας κύκλο.

Μπορείτε να καλλιεργήσετε τη συναισθηματική σας ασφάλεια καλλιεργώντας αυθεντικές συνδέσεις και ευθυγραμμιζόμενοι με άτομα που ενστερνίζονται τις ιδέες και τα όνειρά σας. Την ίδια μέρα, ο Β. Δεσμός μετατοπίζεται στον Κριό και ο Νότιος στον Ζυγό, θέτοντας τις βάσεις για ένα 18μηνο ταξίδι αυτό-ανακάλυψης και δυναμικής σχέσης. Αυτή η φάση, σας προτρέπει να μάθετε από προηγούμενες εμπειρίες σχέσεων, να δημιουργήσετε υγιή όρια και να καλλιεργήσετε μια αίσθηση εσωτερικής αρμονίας. Έτσι, ορίστε τις προθέσεις σας και αφήστε το σύμπαν να κάνει τα μαγικά του. Τα πράγματα θερμαίνονται στις 22 Ιουλίου καθώς ο λαμπερός Ήλιος κάνει την είσοδό του στον Λέοντα, ρίχνοντας τις θεραπευτικές του ακτίνες στη σφαίρα των προσωπικών σας πόρων και των οικονομικών θεμάτων.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ζώδια Ιούλιος 2023 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Κατά τη διάρκεια της εποχής του Λέοντα, η πρακτική και αναλυτική φύση σας εναρμονίζεται με την τολμηρή και παθιασμένη ενέργεια του Ήλιου σ’ αυτό το φλογερό ζώδιο. Αυτή η ευθυγράμμιση σας δίνει τη δυνατότητα να εκφραστείτε με μεράκι και πεποίθηση, αφήνοντας σταθερές εντυπώσεις στις επαγγελματικές σας προσπάθειες. Η φυσική σας προσοχή στη λεπτομέρεια και η σχολαστική προσέγγισή σας συνδυάζονται άψογα με τη σιγουριά του Λέοντα, επιτρέποντάς σας να λάμψετε έντονα σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά και τα κεκτημένα σας.

Ωστόσο την ίδια μέρα η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και της αρμονίας, ξεκινά το ανάδρομο ταξίδι της στον Λέοντα. Η Αφροδίτη σας προσκαλεί να αναθεωρήσετε και να επαναξιολογήσετε θέματα ερωτικά, σχέσεων και προσωπικών αξιών κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αν και αυτή η αναδρομή μπορεί να φέρει στιγμές ενδοσκόπησης και πιθανώς κάποιες προκλήσεις στη σχέση, είναι μια ευκαιρία για ανάπτυξη, θεραπεία και μεταμόρφωση. Χρησιμοποιήστε αυτήν την περίοδο για να καλλιεργήσετε την αγάπη για τον εαυτό σας, να επανεξετάσετε προηγούμενα μοτίβα σχέσεων και να κατανοήσετε καλύτερα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

astrologia-provlepseis-44

Μ’ αυτό τον τρόπο θα χτίσετε σταθερά θεμέλια για πιο υγιείς και ικανοποιητικές επαφές στο μέλλον. Ο μήνας τελειώνει με την είσοδο του κυβερνήτης σας Ερμή στο ζώδιό σας. Η επιστροφή του Ερμή στο σπίτι του μοιάζει με ένα προγενέθλιο δώρο, εμφυσώντας ένα κύμα πνευματικής ικανότητας, αναλυτικής σαφήνειας και σχολαστικής προσοχής στη λεπτομέρεια.

Αυτή η περίοδος είναι επίσης ευνοϊκή για αυτό-στοχασμό και ενδοσκόπηση, καθώς ο κυβερνών πλανήτης σας, σας προσκαλεί να εμβαθύνετε στα βάθη της ψυχής σας. Χρησιμοποιήστε αυτό το χρόνο για να αναλύσετε τους στόχους, τις πεποιθήσεις και τις επιθυμίες σας, διασφαλίζοντας ότι ευθυγραμμίζονται με τον αυθεντικό σας εαυτό. Γενικά, ο Ιούλιος παρουσιάζει μια υπέροχη ταπετσαρία εμπειριών, που ξετυλίγονται με έναν αρμονικό συνδυασμό επέκτασης, ρομαντισμού, αφθονίας κι ευκαιριών!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76