Ζώδια Ιούλιος 2023 Σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-erwtikes-zwdio-skorpios

Ζώδια Ιούλιος 2023 Σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Ιούλιος 2023 Σκορπιός  : Τον Ιούλιο αγαπητέ Σκορπιέ, οι κοσμικές δυνάμεις ευθυγραμμίζονται για να σας φέρουν ένα κύμα ενέργειας κι έναν αέρα ενθουσιασμού, καθώς ενορχηστρώνουν μια συμφωνία γεγονότων προς όφελός σας.

Αυτή η περίοδος υπόσχεται εκπλήρωση, επίτευξη και ολοκλήρωση σε διάφορες πτυχές της ζωής σας. Ωστόσο, το σύμπαν έχει ένα μάθημα για εσάς αυτόν τον μήνα.. κι αυτό είναι η υπομονή.

Σας υπενθυμίζει απαλά ότι δεν χρειάζεται να βιαστείτε, καθώς η αφθονία ξετυλίγεται στα παρασκήνια. Συντονιστείτε λοιπόν με τη διαίσθησή σας.

zodia-taro-45

Οι θεϊκοί ψίθυροι της εσωτερικής σας φωνής, περιέχουν πολύτιμες ιδέες και καθοδήγηση. Ο ουράνιος χορός ξεκινά με μια σαγηνευτική ένωση μεταξύ του ακτινοβόλου Ήλιου και του επικοινωνιακού Ερμή στο στοργικό ζώδιο του Καρκίνου την 1η Ιουλίου. Αυτή η κοσμική συνεργασία, σας προσκαλεί να ξεκινήσετε μια βαθιά εξερεύνηση γνώσης, σοφίας και προσωπικής ανάπτυξης.

Ο φωτεινός Ήλιος και ο εκφραστικός Ερμής συνδυάζουν τις ενέργειές τους, προσφέροντας σας την ευκαιρία να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Ο Ήλιος και ο Ερμής δημιουργούν ένα αρμονικό εξάγωνο με τον επεκτατικό Δία που κατοικεί στον ακλόνητο Ταύρο, περνώντας με χάρη στον τομέα των σχέσεων σας. Αυτή η ευθυγράμμιση βοηθάει την προσπάθειά σας για προσωπική ανάπτυξη, αλλά και για βελτίωση των σχέσεων σας με τους άλλους.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ζώδια Ιούλιος 2023 Σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις .

Κάτω από αυτή την ουράνια αγκαλιά, μια λαμπερή Πανσέληνος στον Αιγόκερω έρχεται στις 3 Ιουλίου, ατενίζοντας τον τομέα της επικοινωνίας σας. Κάθε Πανσέληνος είναι συχνά συναισθηματικά έντονη. Ωστόσο, αυτή τη Πανσέληνος στον Αιγόκερω, σας ενθαρρύνει να εμβαθύνετε στην πρακτική έκφραση, τονίζοντας τη σημασία της σαφούς και συνοπτικής επικοινωνίας. Μέσα στη δυναμική ενέργεια αυτής της Πανσελήνου, επιτρέψτε στον εαυτό σας να ενσαρκώσει τις ιδιότητες του Αιγόκερω. Αγκαλιάστε μια πειθαρχημένη προσέγγιση στην επικοινωνία σας, δίνοντας προσοχή στις λεπτομέρειες και μιλώντας με ειλικρίνεια.

Αυτή η σεληνιακή ενέργεια, σας ενθαρρύνει να προσέχετε τα λόγια σας, διασφαλίζοντας ότι το μήνυμά σας ευθυγραμμίζεται με τις βασικές αξίες και τους στόχους σας. Στη συνέχεια, στις 10 Ιουλίου ο παθιασμένος Άρης μεταβαίνει στην πρακτική Παρθένο, ακολουθούμενος από τον Ερμή που γλιστράει στον βασιλικό Λέοντα, εισάγοντας ένα κύμα σημαντικών ειδήσεων και ιδεών που περιστρέφονται γύρω από την καριέρα και τους μακροπρόθεσμους στόχους σας.

μελλοντολόγος

 Σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις .

Καθώς ο Άρης και ο Ερμής αλλάζουν ζώδια, αγκαλιάστε τη δυναμική ενέργεια που φέρνουν στη δουλειά και στους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Διορθώστε την αποφασιστικότητα του Άρη και χρησιμοποιήστε την πρακτικότητα της Παρθένου για να οδηγήσετε τις φιλοδοξίες σας στη σφαίρα των συλλογικών προσπαθειών. Στα μέσα του μήνα, μια ισχυρή Νέα Σελήνη αναδύεται στο ζώδιο του Καρκίνου, προτρέποντάς σας να ξεκινήσετε μια μεταμορφωτική πορεία ανάπτυξης και εξερεύνησης.

Ταυτόχρονα, ο κοσμικός χορός παίρνει άλλη μια ενδιαφέρουσα τροπή, καθώς ο Βόρειος και ο Νότιος Δεσμός αλλάζουν ζώδια, μπαίνοντας στον Κριό και τον Ζυγό αντίστοιχα, για να καθοδηγήσουν το ταξίδι σας για τους επόμενους 18 μήνες. Κάτω από τη μαγνητική ενέργεια της Νέας Σελήνης στον Καρκίνο, μια αίσθηση ανανέωσης και συναισθηματικού βάθους ενισχύει την επιδίωξή σας για περιπέτεια και επέκταση.

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

zwdia shmera

Αυτή η σεληνιακή ενέργεια σας καλεί να θρέψετε τους σπόρους των ονείρων και των φιλοδοξιών σας, επιτρέποντάς τους να ριζώσουν και να ανθίσουν σε βαθιές εμπειρίες. Επιπλέον, η απαλή αλλά ισχυρή ουσία του Καρκίνου σας ενθαρρύνει να αγκαλιάσετε την ευάλωτη πλευρά σας και να συνδεθείτε με τη διαίσθησή σας καθώς ξεκινάτε αυτό το μεταμορφωτικό ταξίδι. Καθώς οι Δεσμοί της Σελήνης αλλάζουν ζώδια, μεταβαίνοντας στον άξονα Κριού/Ζυγού για τους επόμενους 18 μήνες, οι κοσμικές δυνάμεις συντονίζονται εκ νέου για να σας προσφέρουν ανεκτίμητα μαθήματα και καρμικές εμπειρίες.

Αυτή η ουράνια μετάβαση σας προσκαλεί στην ανακάλυψη του εαυτού σας, όπου η προσωπική ανάπτυξη και έκφρασή σας, συνυφαίνονται. Τα πράγματα θερμαίνονται όταν ο Ήλιος περνάει στον βασιλικό Λέοντα στις 22 Ιουλίου. Σκορπιέ, αυτή η μετάβαση εκδηλώνεται στον 10ο Οίκο σας, φωτίζοντας την καριέρα και τη δημόσια εικόνα σας, με μια δυναμική και έγκυρη ενέργεια. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και της αρμονίας, ξεκινά το ανάδρομο ταξίδι της στον Λέοντα, προσθέτοντας ένα στρώμα ενδοσκόπησης και επανεκτίμησης στις σχέσεις και τις δημιουργικές εκφράσεις σας.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Ιούλιος 2023 Σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ο συνδυασμός του λαμπερού Ήλιου από τον Λέοντα και της ανάδρομης Αφροδίτης, απαιτεί μια ισορροπία μεταξύ της αυτοπεποίθησης στην καριέρα σας και της ενδοσκόπησης σε θέματα καρδιάς. Μια νέα αίσθηση αυτοπεποίθησης είναι εδώ, κάνοντας τολμηρά βήματα προς τους στόχους σας. Ο μήνας τελειώνει με την είσοδο του Ερμή στην Παρθένο στις 28 Ιουλίου. Με την είσοδο του Ερμή στην Παρθένο στον τομέα των φιλικών σχέσεων και των ονείρων σας, ρέει μια αρμονική συνεργασία μεταξύ του τρόπου επικοινωνίας σας και της επιδίωξής σας για ουσιαστικές συνδέσεις και φιλοδοξίες. Επιπλέον, η επιρροή της Παρθένου σας δίνει ένα έντονο μάτι για τη λεπτομέρεια και μια οξυδέρκεια, επιτρέποντάς σας να εκφράσετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας με ακρίβεια και σαφήνεια.

Συνολικά, αγαπητέ Σκορπιέ, οι ουράνιες ενέργειες του Ιουλίου, ψιθυρίζουν μια απαλή υπενθύμιση ότι η ομίχλη σύντομα θα διαλυθεί, αποκαλύπτοντας διαύγεια και σκοπό στην πορεία σας. Στην επιδίωξη της εκδήλωσης των ονείρων σας, η υπομονή γίνεται σταθερός σύντροφός σας, καθοδηγώντας σας μέσα από την άμπωτη και την παλίρροια, των κοσμικών ρευμάτων.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45