ζώδια Ιούλιος 21 Ζυγός Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-erwtikes-zwdio-zygos

ζώδια Ιούλιος 21 Ζυγός Μηνιαίες Προβλέψεις

ζώδια Ιούλιος 21 Ζυγός Είστε πραγματικά το ζώδιο που αγαπά την αρμονία, Ζυγοί!

Με την ανοιχτή και φιλόξενη φύση σας, μπορείτε να αναπτύξετε φιλίες που να κρατήσουν μια ζωή.

Όταν ο Δίας ευθυγραμμιστεί με τον Ουρανό στις 3 Ιουλίου, θα προσφέρει σε όλους τη μοναδική επιθυμία να εξερευνήσουν το άγνωστο!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Δίας θα κάνει όψη πενταγώνου με τον Ουρανό, δημιουργώντας την απόλυτα θεϊκή ατμόσφαιρα για να γευτείτε εσείς καινούργια πράγματα. Μερικές φορές παραμελείτε να τροφοδοτήσετε το πνεύμα σας με την ενέργεια της θετικής εξερεύνησης, εξαιτίας του φόβου μιας πιθανά λανθασμένης απόφασης!

Πάντα στοχεύετε στην άνεση και την ισορροπία. Γι’ αυτό αποφασίστε τον προορισμό του ταξιδιού σας στη διάρκεια αυτής της ευθυγράμμισης, με γνώμονα ένα μέρος που θα σας είναι «βολικό». Με την επιρροή του μεγαλείου του Δία και την αναζήτηση της αλήθειας του Ουρανού, ο Ζυγός μπορεί να ελέγξει τη διαδρομή που επιθυμεί να ακολουθήσει το πνεύμα του!

zwdia-tarw-zodia-19

Δεν είστε απαραίτητα συναισθηματικοί, ούτε και ζώδιο της λογικής. Ισορροπείτε σε μια λεπτή γραμμή, μέσα από τον τρόπο που αισθάνεται και εκφράζεται. Όταν ο ομιλητικός και λογικός Ερμής μπαίνει στον διαισθητικό και συναισθηματικό Καρκίνο, οι Ζυγοί θα βρεθείτε να δείχνει τα αισθήματά σας με έντονο ενθουσιασμό… Μερικές φορές αδικαιολόγητο!

ζώδια Ιούλιος 21 Ζυγός Μηνιαίες Προβλέψεις

Το περίπλοκο μυαλό σας τροφοδοτείται με απίστευτα γρήγορες ταχύτητες. Γι’ αυτό μια πληθώρα δημιουργικών ιδεών γεννάται στο μυαλό σας, με την είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο. Όσο ο Ερμής θα κινείται σε αυτή την ατμόσφαιρα, θα γυρίσει ανάδρομη η Αθηνά από τις 14 Ιουλίου.

Όταν αυτός ο αστεροειδής κινείται με την όπισθεν, νιώθετε πιο ευάλωτοι απέναντι στους στενούς σας συγγενείς. Πρέπει να ισορροπήσετε το οικογενειακό κλίμα, γιατί υπάρχει κίνδυνος διακοπής σχέσεων. Είναι σημαντικό να εκμεταλλευτείτε τις δυνάμεις του συναισθηματικού Καρκίνου, να γίνετε ο βράχος για τα μέλη της οικογένειάς σας!

prodosia

Όταν στις 19 του μήνα μπει η Εστία στην επικράτειά σας, θα υιοθετήσετε μια συμπεριφορά ανάλογη του Αιγόκερω ή της Παρθένου… Χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια προς όφελός σας, αναζητήστε τις ευκαιρίες που επιθυμεί η καρδιά σας. Όταν η Εστία μπαίνει στο Ζυγό, δίνει στα ζώδια κίνητρο να αναζητήσουν νέες επιλογές σταδιοδρομίας, να προχωρήσουν αποφασιστικά και να δράσουν ανταγωνιστικά, να κατακτούν σχεδόν οτιδήποτε επιθυμούν. Κλείνοντας τον μήνα, το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης θα σας δώσει χρόνο να αναλογιστείτε. Συνεχίστε να αναλύετε όσα έκανε για εσάς η Εστία τον Ιούλιο!

Οι πλανητικές συγκυρίες ήταν υπέρ σας. Μπορέσατε να βοηθήσετε πολλούς φίλους και την οικογένειά σας στην πορεία. Αυτό λειτουργεί ευεργετικά, καθώς με τον ερχομό του Αυγούστου θα χρειαστείτε όλη την υποστήριξη των δικών σας ανθρώπων. Στη διάρκεια του τελευταίου τέταρτου της Σελήνης, ακονίστε τα μαθήματα και τις τεχνικές που κατακτήσατε την εποχή του Καρκίνου. Να θυμάστε ότι όπως εσείς είστε παρόντες για τους άλλους, θα είναι κι εκείνοι για εσάς. Μην σταματήσετε ποτέ να πιστεύετε στην καλοσύνη που προσφέρει αυτός ο κόσμος!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9