ζώδια Ιούλιος 21 Κριός Μηνιαίες Προβλέψεις

krios-660_30

ζώδια Ιούλιος 21 Κριός Μηνιαίες Προβλέψεις

ζώδια Ιούλιος 21 Κριός Με το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης την 1η Ιουλίου, θα καταφέρετε να διαχωρίσετε τη συναισθηματική οργή από τις ενέργειές σας!

Αυτό σημαίνει ότι θα αποκτήσετε αυτοέλεγχο για να περιορίσετε τις εκρήξεις σας.

Αυτή η φάση της Σελήνης θα σας διδάξει πώς να ακονίζετε την ικανότητα αυτοέλεγχου και να υιοθετείτε νέους πνευματικούς μηχανισμούς αντιμετώπισης!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όταν ο Δίας κάνει όψη πενταγώνου με τον Ουρανό στις 3 Ιουλίου, θα ξεκινήσετε ένα απροσδόκητο ταξίδι: Θα πρέπει να μάθετε να κινείστε ήρεμα, αλλιώς θα βάλετε φωτά σε όλες τις γνώσεις που έχετε αποκτήσει. ¨Όταν αυτή η όψη εκτελείται από την οικοδέσποινα του 4ου οίκου, δημιουργεί μια ατμόσφαιρα περιπέτειας και περιέργειας. Στα μέσα Ιουλίου θα αποζητήσετε μια διέξοδο για να οδηγηθείτε σε πιο ήρεμα νερά. Για δύο εβδομάδες θα γίνετε πολύ πιο ευέλικτοι και λιγότερο άκαμπτοι!

zwdia-tarw-zodia-19Ωστόσο, αναμένεται μια ξαφνική ριπή αρνητικής επιρροής, με την ανάδρομη κίνηση της Αθηνάς στις 14 Ιουλίου. Η πορεία της με την όπισθεν θα ζητήσει μια ακραία απόπειρα ανδρικής ενέργειας, είτε μια ευάλωτη θηλυκή εκδοχή που θα αντιληφθεί τα βαθύτερα συναισθήματα και τους φόβους σας. Όταν η Αθηνά κινείται ανάδρομη, ασκεί μεγάλη επίδραση στη διαφορά πνευματικότητας μεταξύ των φύλων!

ζώδια Ιούλιος 21 Κριός Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο Ερμής της επικοινωνίας θα περάσει στις 27 του μήνα στον Λέοντα, που αναζητά την προσοχή. Θα δημιουργήσει μια ώθηση για καλλιτεχνική δημιουργία στην καρδιά του φλογερού Κριού. Για εσάς σημαίνει ότι η αίσθηση της επικοινωνίας θα είναι στην πρώτη γραμμή και η ταχύτητά σας τελικά θα είναι χρήσιμη!

Όταν ο Ερμής μπαίνει στον Λέοντα, ο Κριός πιστεύει πως τα λόγια του μπορούν να αλλάξουν τον ίδιο τον ιστό του κόσμου που ζει. Είστε καινοτόμοι – και η φωτιά σας θα αξιοποιηθεί για να καρποφορήσουν οι ιδέες σας. Στη διάρκεια αυτής της περιόδου, μην φοβηθείτε να μιλήσετε για μεγαλοπρεπείς προοπτικές ή τρελές φιλοσοφίες!

zwdia Maketa BUDDHA-8065
Μόλις προσαρμοστείτε να επιπλέετε στα ήρεμα νερά του Καρκίνου, θα νιώσετε μια αίσθηση γαλήνης και ανανέωσης. Αν και είστε «ξεροκέφαλοι, είστε επίσης αποφασιστικοί και ικανοί χάρη στο πάθος και την έντασή σας. Όταν μαθαίνετε να απελευθερώνετε την ενέργειά σας με θετικό τρόπο, έχετε μια απίστευτη ικανότητα να τροφοδοτείτε τον κόσμο με την ηλεκτρισμένη ενέργεια του περίπλοκου μυαλού σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65