ζώδια Ιούλιος 21 Λέων Μηνιαίες Προβλέψεις

zwdio-lewn-ilios

ζώδια Ιούλιος 21 Λέων Μηνιαίες Προβλέψεις

ζώδια Ιούλιος 21 Λέων Προετοιμαστείτε για να φτάσετε στη γραμμή τερματισμού, Λέοντες!

Ο Ιούλιος θα σας εξελίξει, για να γίνεται ένα απίστευτα άγριο λιοντάρι στη δική σας αστρολογική εποχή που πλησιάζει…

Τώρα προετοιμάζετε την ψυχή σας για εκείνη την τελετή όσο διαρκεί η Εποχή του Καρκίνου, ρίχνοντας το παλτό της περασμένης χρονιάς για τον επερχόμενο κύκλο του χρόνου!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Για τον Λέοντα, κάθε κύκλος φέρνει νέα επιτεύγματα και σχέσεις. Οπότε η αλλαγή είναι ένα κρίσιμο θρεπτικό συστατικό στην τέχνη της αυτοεκπλήρωσής του. Με το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης την 1η μέρα του Ιουλίου θα αναλογιστείτε τι σας λείπει, τι έχετε συσσωρεύσει και τι πρέπει να αφήσετε τελικά!

Το σεληνιακό τελευταίο τέταρτο είναι μια κρίσιμη στιγμή για εσάς, γιατί το λιοντάρι είναι ένα αυτοσυνείδητο ον που φροντίζει σχολαστικά το «εγώ» του. Ποιος σας πληγώνει ή ποιους αφήνετε να επωφεληθούν από εσάς; Πρέπει να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας άμεσα και με θάρρος, στη διάρκεια αυτής της φάσης του φεγγαριού. Πρέπει να δεσμευτείτε για θετική αλλαγή και να μην επαναλάβετε παλιά λάθη στον επόμενο ετήσιο κύκλο σας!

chartomantia-098

Η Αθηνά θα γυρίσει ανάδρομη στις 14 Ιουλίου. Πρόκειται για τον αστεροειδή που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις και τον παιδιάστικο θαυμασμό. Έτσι μεταφέρει τους Λέοντες σε μια εποχή ζεστασιάς και οικογενειακών σχέσεων. Είναι σημαντικό για εσάς να διαλύσετε την ηγεσία σας περιστασιακά, να εμπιστευτείτε την περηφάνεια σας για άνεση… Με την ανάδρομη Αθηνά, θα κερδίσετε και θα διαθέσετε χρόνο με την οικογένεια!

Μπορεί να νιώσετε άβολα με αυτό, γιατί η ευπάθεια δεν είναι του χαρακτήρα σας: Όταν γίνεστε ευάλωτοι, μπορεί να βγει στην επιφάνεια το ανώριμο παιδί μέσα σας. Παρότι δείχνετε γεμάτοι αυτοπεποίθηση, από φόβο κάποιες φορές σας γεννώνται συναισθήματα ζήλιας και κατωτερότητας. Αυτός είναι ο λόγος που ο Λέων λατρεύει εκείνους που χτίζουν το «εγώ» τους… Επειδή τους επιτρέπει να ξεπεράσουν αυτά τα συναισθήματα ανεπάρκειας, να παραμένουν τα ώριμα και γειωμένα λιοντάρια για τον κόσμο!

zwdia-66

ζώδια Ιούλιος 21 Λέων Μηνιαίες Προβλέψεις

Περάστε χρόνο με όσους σας αγαπούν και θα ενισχυθεί η αυτοπεποίθησή σας. Ο Ήλιος θα μπει στο σπίτι σας στις 22 Ιουλίου, επαναφέροντας όλα τα συναισθήματα μεγαλοπρέπειας που σας είναι οικεία: Η σίγουρη και έξυπνη φύση σας είναι απλώς καταπληκτική σε όλα! Μόνο να θυμάστε ότι τα απομεινάρια του συναισθηματικού Καρκίνου, είναι ακόμη σε αφθονία!

Η αγάπη για τον εαυτό σας είναι επίσης πολύ σημαντική αυτή τη στιγμή. Όταν συνειδητοποιήσετε ότι είστε οι βασικοί υποστηρικτές σας, θα κακομάθετε τον εαυτό σας με κομπλιμέντα στον καθρέφτη. Αυτή είναι μια εποχή που θα λάμψετε!

zwdia-zodia-astrologia-65

Αν αυτό δεν σας αρκεί, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να επισκεφτεί το ζώδιό σας ο Ερμής στις 27 Ιουλίου. Αυτή μπορεί να είναι μια συγκυρία τόσο τέλεια, που τα άλλα ζώδια θα γητευθούν αυτόματα από τον υπνωτισμό του Λέοντα. Όχι μόνο θα φαίνεστε και θα αισθάνεστε καλά, θα έχετε πνευματική οξύτητα!

Θα συζητήσετε θέματα ως ένας καλλιεργημένος μελετητής, θα κάνετε τους άλλους να ξεσπάνε σε γέλια σαν βραβευμένος κωμικός. Οι άνθρωποι θα αισθανθούν την ενέργειά σας να ακτινοβολεί ανάμεσά τους, σαν τις ακτίνες του Ήλιου. Θα είναι πρόθυμοι να γίνουν μέρος της λάμψης σας, με οποιοδήποτε κόστος. Ο Αύγουστος θα είναι ένας ακμάζων μήνας για εσάς, αν αγκαλιάσετε όλα τα όμορφα συναισθήματα που μπορείτε να αντλήσετε από τον Ιούλιο!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76