ζώδια Ιούλιος 21 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-erwtikes-parthenos

ζώδια Ιούλιος 21 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις

ζώδια Ιούλιος 21 Παρθένος Είναι στη φύση σας να είστε προσεκτικοί χαρακτήρες, Παρθένοι.

Για να κάνετε πράγματα εκτός χαρακτήρα, απαιτείται πίεση από κάποια εξωτερική πηγή ενέργειας.

Στη διάρκεια του τελευταίου τέταρτου της Σελήνης την 1η Ιουλίου, ενδέχεται να πετάξετε την προηγούμενη «έκδοσή» σας για να δημιουργήσετε ένα καινούργιο και ανανεωμένο πρόσωπο!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Είστε κυρίως συνετοί και προσγειωμένοι, προσπαθείτε να λειτουργεί πάντα με τη λογική. Αλλά δυστυχώς όλοι κάνουν λάθη – ακόμα και οι λεπτομερείς Παρθένοι. Υπήρξε κάποιος που τον αφήσατε να σας επηρεάσει όταν δεν έπρεπε; Μήπως πληγώσατε κάποιον και σκέφτεστε πως ήσασταν πολύ σκληροί μαζί του; Μερικές φορές είναι δύσκολο να αποδεχτούμε τα δικά μας σφάλματα. Αλλά με καλοσύνη και υπομονή, μπορούμε να μάθουμε από τα λάθη… Αυτό είναι ένα μάθημα που δεν έχετε καταφέρει να πάρετε ακόμη!

zwdia-tarw-zodia-19Η είσοδος του Ερμή στον συναισθηματικό Καρκίνο, συνήθως σημαίνει πολλή έκφραση. Το άνοιγμα των εσωτερικών μηχανισμών της καρδιάς σας στους φίλους, η επικοινωνία των συναισθημάτων σας, είναι μέρος της παρουσίας του Ερμή στον τρυφερό και ευάλωτο Καρκίνο. Είναι η στιγμή που λέτε στους φίλους και την οικογένειά σας την αλήθεια, για την αδικία που αισθάνεστε στη ζωή σας. Μην αισθάνεστε άσχημα λέγοντας την αλήθεια σας. Είστε εξαιρετικά επικριτικοί απέναντι στον εαυτό σας… Αλλά είναι σημαντικό να μην κρυφτείτε, προκειμένου να προστατέψετε τα συναισθήματα των άλλων!

ζώδια Ιούλιος 21 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο Χείρων που αποτελεί αγγελιοφόρο της υγείας και της ευεξίας, θα γυρίσει ανάδρομος στις 15 Ιουλίου… Αμέσως μετά τη συναισθηματική σας ανακάλυψη. Μπορεί αυτή η ουράνια κίνηση να μην είναι επιβλαβής, αν την αξιοποιήσετε αυτή τη στιγμή για να αποσυμπιεστείτε!

Συνήθως, ο ανάδρομος Χείρωνας προσδίδει σε όλους μια χροιά νωχελικότητας και αυτοπεποίθησης. Για τους σκληρά εργαζόμενους και υπεύθυνους Παρθένους, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε βαθιά κατάθλιψη. Δεν θέλετε να μένετε αδρανείς, σας αρέσει να βελτιώνεστε. Όταν τεμπελιάζετε και δεν έχετε καμία φιλοδοξία για το μέλλον, δεν μπορείτε να ελέγξει τα συναισθήματά σας!

xartomanteia

Η Αφροδίτη της ομορφιάς και της αγάπης θα μπει στην Παρθένο στις 21 Ιουλίου, αναπτερώνοντας το πεσμένο ηθικό σας. Θα φροντίσετε τον εαυτό σας και θα δημιουργήσετε μια λίστα με τις ιδέες σας, ώστε να οργανώσετε τη ζωή σας σε χαρτί. Θα γίνετε και πάλι ενθουσιώδεις, με την ίδια ευελιξία να αναλάβετε τον κόσμο όπως πριν!

Ενώ αφήνετε το πνεύμα σας να ρέει ελεύθερα στους ωκεανούς της Αφροδίτης, έρχεται και ο Άρης στα εδάφη σας. Το αποτέλεσμα θα είναι να εξεταστεί κάθε λεπτή και μικρή λεπτομέρεια της ζωής σας. Θα παρατηρήσετε τα πάντα και θα προσπαθήσετε να κάνετε κάθε πτυχή της, ένα καλύτερο μέρος για εσάς. Η επιθυμία σας να έχετε μια καθαρή και τέλεια ψυχή, χτυπά κάθε φιλοδοξία που μπορεί να προκαλέσει ο ζωδιακός κύκλος. Αφιερώστε χρόνο κατά την παραμονή του Άρη για να οργανώσετε τη ζωή σας!

taro-6-9

Ο μήνας θα τελειώσει με έναν ακόμα γύρο του τελευταίου τέταρτου της Σελήνης. Τι μάθατε για τον εαυτό σας στη διάρκεια του φετινού Ιουλίου; Ποιες είναι οι επιθυμίες και οι ελπίδες σας για το μέλλον; Θυμηθείτε ότι δεν έχετε πολύ χρόνο μέχρι τη δική σας εποχή, που όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα επάνω σας. Ο κόσμος θαυμάζει το πόσο τέλειοι και υπέροχα ατελείς είστε ταυτόχρονα. Πώς τα χειρίζεστε όλα; Είναι ένα μυστικό, που η Παρθένος δεν θα πει ποτέ!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia – love