Ζώδια Ιούλιος 22 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις

epanasyndesi-antras-ixthys

Ζώδια Ιούλιος 22 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Ιούλιος 22 Ιχθύες : Αν και δεν ήταν η χρονιά σας μέχρι στιγμής, σίγουρα είναι πολύ πιο εύκολη από τις προηγούμενες. Τώρα με τον Δία στον 2ο Οίκο σας, οι θετικές του επιδράσεις, μετατοπίζονται κάπου αλλού.

Ο Ιούλιος είναι ένας από εκείνους τους μήνες, που αν κοιτάξετε τι συνέβη στο παρελθόν, θα καταλάβετε καλύτερα το μέλλον – κι αυτό είναι απαραίτητο.

Αυτό συμβαίνει επειδή προς το τέλος του μήνα, ο Δίας γυρίζει ανάδρομος, που σημαίνει ότι από εδώ και στο εξής, θα αρχίσει να ετοιμάζεται να επισκεφθεί ξανά τον 1ο Οίκο σας και να σας δώσει περισσότερες από τις ευλογίες που εμφανίστηκαν και κορυφώθηκαν γύρω στον Απρίλιο.

zodia-taro-45

Αν και η επαναφορά στο ζώδιό σας γίνεται επίσημα τον Οκτώβριο, το ταξίδι ξεκινάει τώρα. Δεδομένου ότι ο Δίας ήταν στον 2ο Οίκο σας, τα θετικά που έφερε σχετίζονταν με την αξία, τα χρήματα και τους πόρους. Ειδικά τον Ιούνιο αλλά και την πρώτη εβδομάδα αυτού του μήνα, μπορεί να ήταν σημαντικά αισθητό, ακόμη περισσότερο αν γεννηθήκατε τη νύχτα και είστε 25, 37, 49 ή 61 ετών.

Είναι σημαντικό να το σημειώσετε, γιατί πολλά από τα οικονομικά οφέλη του προηγούμενου μήνα, τώρα επιβραδύνονται καθώς ο μήνας προχωρά. Δεν είναι ανησυχητικό ωστόσο, καθώς ο ανάδρομος πλανήτης θα επιστρέψει, για να προχωρήσει ξανά μπροστά. Όμως για καλό δικό σας, είναι καλύτερα να βασιστείτε σε μια τέτοια ευημερία το 2023 όταν ο Δίας θα βρίσκεται στον 2ο Οίκο σας για σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Ζώδια Ιούλιος 22 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις .

Η Πανσέληνος στις 13 Ιουλίου και στον 11ο Οίκο των ονείρων και των συμμαχιών σας, θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε μεγαλύτερη σιγουριά σχετικά με το ποιους αξίζει να αποκαλείται φίλους σας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τέτοιου είδους ενέργειες συνδέονται με τον 12ο Οίκο σας, που παραδοσιακά αναφέρεται στους κρυφούς εχθρούς.

Όμως στη σύγχρονη εποχή, έρχεστε συχνά σε επαφή με άτομα που απλά δεν τα πηγαίνετε καλά. Αυτή τη στιγμή, μπορεί να λύσετε μια παρεξήγηση μ’ ένα φίλο, που πιθανότατα θα δείξει το αληθινό του πρόσωπο. Να περιμένετε μερικές διαφωνίες, αλλά να ξέρετε ότι είναι για καλό. Όλο αυτό το διάστημα, θα έχετε τον Ερμή στον 5ο Οίκο της χαράς και της δημιουργικότητας, που θα σας παρέχει υποστήριξη σ’ αυτά τα γεγονότα, που σημαίνει ότι η εκδήλωση είναι πιο πιθανό να πραγματοποιηθεί σε ένα άνετο περιβάλλον και με ευκολία στην επικοινωνία.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη τράπουλα Ιούλιος 2022 Αισθηματικά -Σχέσεις – Σύντροφοι

chartomantia-098

Ζώδια Ιούλιος 22 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις .

Στη χειρότερη περίπτωση, θα συμφωνήσετε πως διαφωνείτε. Αλλά για να επιστρέψουμε στον Δία που ετοιμάζεται να γυρίσει ανάδρομος, αυτή θα είναι μια ευκαιρία για να αντιμετωπίσετε θέματα που σχετίζονται με τις αξίες. Αφορά λιγότερο τα χρήματα και περισσότερο την αξία του χρόνου σας.

Η Νέα Σελήνη στις 28 όμως, είναι λίγο διαφορετική. Αυτό οφείλεται στο ότι ο Δίας θα έχει επίσημα σταθμεύσει και θα φαίνεται πως έχει σταματήσει να κινείται στον ουρανό. Αυτό θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν έχετε πλανήτες κοντά στις 5 με 10 μοίρες του Κριού. Μπορεί να νιώσετε αρχικά πως χάνετε την επιθυμία να πετύχετε και να είστε ο εαυτός σας, αλλά στην πραγματικότητα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη τράπουλα Ιούλιος 2022 Αισθηματικά -Σχέσεις – Σύντροφοι

δωρεάν-προβλέψεις

Ζωδια Ιούλιος 22 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις .

Δεδομένου ότι ο Δίας είναι ο κυρίαρχος πλανήτης σας – και μέχρι τότε, θα έχετε ολοκληρώσει την πορεία σας στις αξίες σας – θα είναι η στιγμή που θα ενσωματώσετε όσα έχετε μάθει. Δεν θα είστε οι ίδιοι μέχρι να τελειώσει (με τον καλύτερο δυνατό τρόπο) η αναδρομή του. Όπως πιθανότατα έχετε ήδη παρατηρήσει, ο Ιούλιος είναι ένας μήνας μεγάλων αλλαγών για εσάς. Ωστόσο, να ξέρετε ότι με την ανάδρομη πορεία του Δία, αυτά τα πράγματα θα χρειαστούν χρόνο.

Τώρα που ξέρετε ότι ξεκινάτε αυτό το νέο ταξίδι αλλαγών, αφιερώστε χρόνο για να σκεφτείτε τι χρειάζεστε από τον κόσμο, ώστε να αρχίσετε να προχωράτε ξανά. Κάθε μικρή εκδήλωση και συζήτηση με δασκάλους ή πνευματικούς σ’ αυτό το σημείο, έχει τη δύναμη να ταρακουνήσει τον κόσμο σας. Οπότε προσδεθείτε… και αρχίστε να φιλοσοφείτε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988