Ζώδια Ιούλιος 22 καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-erwtikes-zwdio-karkinos

Ζώδια Ιούλιος 22 καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Ιούλιος 22 καρκίνος  : Η μεγαλύτερη συμφωνία για το ζώδιό σας αυτόν τον μήνα θα είναι ο Δίας, ο οποίος συνεχίζει να διασχίζει τον 10ο Οίκο της δράσης και της καριέρας σας.

Οι τελευταίοι μήνες πιθανότατα αποδείχθηκαν αρκετά εκρηκτικοί με πολλές θετικές εξελίξεις στην επαγγελματική σας ζωή. Για όσους γεννηθήκατε κατά τη διάρκεια της ημέρας, αυτό μπορεί να ήταν ένας στρεσογόνος παράγοντας επειδή τα πράγματα κινούνταν πιο γρήγορα από ό, τι μπορούσατε να παρακολουθήσετε.

Τα καλά νέα είναι ότι θα κάνετε ένα διάλειμμα στις 5 Ιουλίου, χωρίς να χάσετε τις ευλογίες του Δία που έχει να προσφέρει ο μήνας.

zodia-taro-45

Η Πανσέληνος αυτόν τον μήνα θα συμβεί στον Οίκο των στενών σας σχέσεων. Επειδή θα είναι τρομερά κοντά στον Πλούτωνα, αυτή η πανσέληνος μπορεί να είναι αρκετά έντονη – αν και έντονη… δεν σημαίνει αρνητική. Μερικές φορές, τέτοιου είδους Πλουτώνιες διελεύσεις, μπορεί να μας αναγκάσουν να έρθουμε πολύ κοντά σε φίλους, συνεργάτες – ακόμη και εχθρούς.

Η ενόχληση μπορεί να προέρχεται από την αίσθηση της ανάγκης για προσωπικό χώρο, αλλά αν προσπαθήσετε να παρατηρήσετε από πού προέρχεται αυτή η έντονη εστίαση ή ακόμα και η εμμονή για ένα συγκεκριμένο άτομο, θα ανακαλύψετε το σκεπτικό αυτής της ταραχώδους σχέσης. Ο Κρόνος σαν κυβερνήτης αυτής της πανσελήνου θα διέρχεται από τον 8ο Οίκο σας, κάτι που σημαίνει πως αυτός ο έρωτας (ή η απέχθεια) είναι αποτέλεσμα της επιθυμίας σας να έχετε το προβάδισμα – οικονομικό ή όχι.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη τράπουλα Ιούλιος 2022 Αισθηματικά -Σχέσεις – Σύντροφοι

zodia-0988

Ζώδια Ιούλιος 22 καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Η Νέα Σελήνη από την άλλη, είναι αρκετά περίεργη. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μας προετοιμάζει ήδη για τον Αύγουστο, έναν μήνα που φιλοξενεί αρκετά δυνατά (αν και όχι τόσο άνετα) δρομολόγια. Επειδή αυτό θα συμβεί στον 2ο Οίκο σας, είναι βέβαιο ότι θα κυριαρχούν θέματα οικονομικά και περιουσιακά. Η Νέα Σελήνη συμβαίνει στις 28 Ιουλίου. Τα καλά νέα είναι ότι παρά την ένταση αυτής της διέλευσης, έχετε προστασία και από τους δύο ευεργετικούς πλανήτες (Αφροδίτη και Δία). Σαν πλανήτης που είναι υπεύθυνος για την οικογένεια και τους φίλους σας, η Αφροδίτη μπορεί να σας υποστηρίξει για να διορθώσετε τα οικονομικά σας.

Αν και ο Δίας, ο πλανήτης που είναι υπεύθυνος για τη σκληρή δουλειά και την πίστη στον χάρτη σας, σας ζητά να μην βασίζεστε πολύ στο σύστημα υποστήριξής σας και να πιστεύετε στις δικές σας ικανότητες να τα βγάλετε πέρα. Κατά κάποιο τρόπο, αυτό είναι μια τέλεια συνέχεια από την κατάσταση του Πλούτωνα κατά την Πανσέληνο νωρίτερα μέσα στον μήνα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ζώδια Ιούλιος 22 καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Με όλα αυτά, φαίνεται ότι ο Ιούλιος είναι ιδανικός για την εύρεση ισορροπίας μεταξύ συνεργασίας και ανεξαρτησίας. Η προειδοποίηση που φέρνει αυτός ο μήνας είναι η πιθανότητα εσωτερικών καυγάδων για οικονομικούς λόγους. Αν είστε 19, 31, 43, 55 ή 67 ετών, υπάρχει ακόμη και η πιθανότητα να βρεθείτε σε μια πραγματική δικαστική διαμάχη για μια κληρονομιά, δάνεια ή κρατική οικονομική βοήθεια.

Αν συμβαίνει αυτό, φροντίστε να κάνετε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες πριν από τις 5 Ιουλίου. Κι αυτό επειδή αυτή τη μέρα, ο Άρης θα προχωρήσει στον 11ο Οίκο σας, σχηματίζοντας ένα τετράγωνο με τον Κρόνο.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη τράπουλα Ιούλιος 2022 Αισθηματικά -Σχέσεις – Σύντροφοι

dream

Ζωδια Ιούλιος 22 καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Αυτή η διέλευση είναι μια επανάληψη γεγονότων που έλαβαν χώρα πρώτα τον Ιανουάριο του 2021 και στη συνέχεια τον Μάρτιο του 2022. Αν κρατάτε ημερολόγιο επιστρέψτε σ’ αυτές τις ημερομηνίες και να ρίξετε μια ματιά στο τι συνέβαινε τότε για να αποκτήσετε πιο λεπτομερή εικόνα για το τετράγωνο Κρόνου/Άρη στον χάρτη σας.

Αν πάλι δεν έχετε ημερολόγιο, καλό είναι να ξεκινήσετε ένα. Τώρα – αν κι αυτό ακούγεται κάπως ζοφερό – οι περισσότερες απ’ αυτές τις προκλήσεις κερδίζουν έδαφος μόνο τον Αύγουστο. Ωστόσο, είναι καλό να τα γνωρίζετε εκ των προτέρων για να προετοιμαστείτε, καθώς αυτός ο μήνας είναι πραγματικά χαλαρός σε σύγκριση με τον επόμενο. Εφόσον ολοκληρώσετε ό,τι σημαντικό έχετε να κάνετε στις αρχές του μήνα, θα είστε έτοιμοι για την επιτυχία!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia