Ζώδια Ιούλιος 22 κριός Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-provlepseis-krios

Ζώδια Ιούλιος 22 κριός Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Ιούλιος 22 κριός : Τους τελευταίους μήνες, λάβατε μια σημαντική ώθηση στο ηθικό σας.

Αυτό αποδίδεται κυρίως στον πλανήτη της καλής τύχης Δία, ο οποίος μπήκε στον 1ο Οίκο του εαυτού και της ταυτότητάς σας γύρω στον Μάιο. Συμπληρωματικά, είχατε επίσης τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη στο ίδιο μέρος, που σας τόνισε την αυτοπεποίθηση και την ορμή για να πετύχετε τις μεγαλύτερες φιλοδοξίες σας.

Δεδομένου ότι ο Δίας είναι επίσης υπεύθυνος για την εξερεύνηση τόσο του φυσικού όσο και του πνευματικού χώρου στον χάρτη σας, αυτοί οι μήνες ήταν επίσης γεμάτοι με αποκαλυπτικές στιγμές σχετικά με την κατανόηση του σκοπού σας.

zodia-taro-45

Τώρα όμως ο Δίας ετοιμάζεται να ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του επιστρέφοντας στον 12ο Οίκο σας. Η μετατόπιση από τον 1ο στον 12ο μερικές φορές μπορεί να είναι αρκετά δραστική. Με πολλούς τρόπους, ο πλανήτης εκεί που παρέχει όσο το δυνατόν περισσότερη υποστήριξη, ξαφνικά δεν προσφέρει απολύτως καμία. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ο Ιούλιος είναι ο μήνας προετοιμασίας για να αποχαιρετήσετε τις πολλές ευλογίες του Δία.

Ωστόσο, ξέρετε ότι αυτός ο αποχαιρετισμός είναι μόνο προσωρινός γιατί ο Δίας δεν θα είναι ανάδρομος για πάντα. Θα γυρίσει σε ορθή πορεία… με αποτέλεσμα να επιστρέψει στον 1ο Οίκο σας, αλλά αυτό θα σας επηρεάσει περισσότερο το 2023. Ακόμα κι αν ο Δίας ετοιμάζεται για την ανάδρομη πορεία του, η επίσημη αναχώρησή του, δεν θα γίνει μέχρι τον Οκτώβριο. Επομένως έχετε άφθονο χρόνο για να προετοιμαστείτε.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη τράπουλα Ιούλιος 2022 Αισθηματικά -Σχέσεις – Σύντροφοι

μελλοντολόγος

Ζώδια Ιούλιος 22 κριός Μηνιαίες Προβλέψεις .

Από όλους τους μήνες του 2022, ο Ιούλιος είναι ο πιο περίεργος μήνας… με διαφορά! Ενώ ξεκινάει ζεστός με πολλές ευλογίες στον 1ο Οίκο σας, μειώνονται όλα αυτά γρήγορα, οδηγώντας σας στην πιο δραματική διέλευση του χρόνου. Ενώ η διέλευση συμβαίνει την 1η Αυγούστου, αυτός ο μήνας είναι μια αργή συγκρότηση προς αυτό. Μπορεί να ακούγεται απειλητικό, αλλά αυτό για το οποίο πρέπει να είστε ευγνώμονες είναι ότι έχετε αρκετό χρόνο για να φτιάξετε ένα δίχτυ ασφαλείας για τον εαυτό σας… ανακαλύπτοντας πώς θα το δημιουργήσετε.

Η πρώτη πραγματική υπόδειξη για το τι πρέπει να προσέξετε αυτόν τον μήνα είναι η Πανσέληνος που συμβαίνει στις 13 Ιουλίου, στον Οίκο της προβολής, της εξουσίας και της καριέρας σας. Ενώ ο Άρης στον 10ο Οίκο σας είναι σε ανύψωση και σας παρέχει κάποια υποστήριξη, θα εξακολουθεί να βρίσκεται στον 2ο Οίκο των πόρων σας, ένα μέρος όπου δεν ευδοκιμεί απαραίτητα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ζώδια Ιούλιος 22 κριός Μηνιαίες Προβλέψεις .

Συμπληρωματικά, αυτό είναι επίσης το μέρος όπου θα πραγματοποιηθεί η προαναφερθείσα σημαντική διέλευση αλλαγής ρυθμού, οπότε όσο κι αν ο Άρης βάλει τα δυνατά του για να βοηθήσει, υπάρχουν πολύ λίγα πράγματα που μπορεί να κάνει. Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να περιμένετε κάποια καλή τύχη και προβολή στο εργατικό δυναμικό, αν και δεν θα έχει διάρκεια ή θα συνοδεύεται από παρενέργειες. Επιπλέον στον 2ο Οίκο σας, μπορεί να φέρει επιπλέον έξοδα.

Η Νέα Σελήνη της 28ης Ιουλίου απεικονίζει αυτή την εικόνα με ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια καθώς είναι μόλις λίγες μέρες πριν από την τριπλή σύνοδο Άρη, Ουρανού και Βόρειου Δεσμού, που πολλοί αστρολόγοι και λάτρεις της αστρολογίας, περίμεναν με αγωνία. Τα καλά νέα είναι πως η Νέα Σελήνη πέφτει στον 5ο Οίκο σας, που είναι ένα από τα πιο ευχάριστα μέρη του χάρτη. Είναι ο Οίκος των παιδιών, της διασκέδασης και της σεξουαλικότητας. Οπότε, όσο δύσκολη κι αν είναι αυτή η διέλευση, περισσότερο θα μοιάζει με μια γλυκόπικρη κατάσταση.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη τράπουλα Ιούλιος 2022 Αισθηματικά -Σχέσεις – Σύντροφοι

zwdia-tarw-zodia-19

Ζωδια Ιούλιος 22 κριός Μηνιαίες Προβλέψεις .

Γνωρίζοντας ότι ο Άρης παρεμβαίνει στα οικονομικά σας τόσο αυτόν, όσο και τον επόμενο μήνα, μπορεί τα επιπλέον έξοδα που αναφέρθηκαν προηγουμένως να είναι απροσδόκητα, αλλά να προέρχονται από τον χώρο της επιχειρηματικότητας και της δημιουργικότητας. Ίσως νιώσετε την επιθυμία να αγοράσετε ακριβό εξοπλισμό για ένα καλλιτεχνικό έργο ή να κλείσετε ένα πολυτελές ραντεβού για να εντυπωσιάσετε το άτομο των ονείρων σας. Δεν είναι πολύπλοκες αγορές, αλλά προσέξτε να μην ξοδέψετε χρήματα που δεν έχετε.

Ο Ιούλιος είναι ένας πολυάσχολος μήνας για όλα τα ζώδια. Ωστόσο, καταφέρνετε να παραμείνετε στην καλύτερη πλευρά του τροχού της τύχης. Ακόμα κι αν αναμένονται διαταραχές, επιπλέον έξοδα και γενική επιβράδυνση.. αυτή η περίοδος απέχει πολύ από το να είναι καταστροφική για εσάς. Απλά κάντε μια προσπάθεια να σκεφτείτε δύο φορές πριν χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα… και θα είστε μια χαρά!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις