Ζώδια Ιούλιος 22 λέων Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-zwdio-lewn

Ζώδια Ιούλιος 22 λέων Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Ιούλιος 22 λέων  : Οι Λέοντες, μαζί με τα υπόλοιπα σταθερά ζώδια, έχουν ήδη καθυστερήσει να κάνουν ένα διάλειμμα.

Με τον Κρόνο στον 7ο Οίκο σας από τις αρχές του 2021, η συνεργασία και η ενασχόληση με τους άλλους, μπορεί να είναι στεγνή και επίπονη μερικές φορές.

Τα καλά νέα είναι ότι από τότε που ο Δίας μπήκε στον Κριό, πολλοί από εσάς κάνετε ένα μικρό διάλειμμα, ενώ αυτές οι δύσκολες αλληλεπιδράσεις αμβλύνονται από μια αίσθηση ανώτερης σοφίας και περιέργειας.

zodia-taro-45

Ειδικά αν γεννηθήκατε κατά τη διάρκεια της ημέρας, αυτό πιθανότατα εκδηλώνεται σαν μια στάση του στυλ: «αφήστε τους να μιλήσουν και να δούμε τι θα συμβεί». Με άλλα λόγια, έχετε κουραστεί από τις ανοησίες των άλλων, αλλά είστε αρκετά σοφοί για να τους αφήσετε να κάνουν ό,τι θέλουν – όπως το ίδιο κάνετε κι εσείς. Αν αυτή η στάση δεν έχει αναπτυχθεί ακόμα μέσα σας, ίσως είναι καιρός να το κάνετε, αφού μέχρι το τέλος του μήνα, τα πράγματα θα γίνουν λίγο ταραχώδη, ειδικά με τον Δία που ετοιμάζεται να απομακρυνθεί από αυτή την υποστηρικτική θέση, ακολουθώντας ανάποδη πορεία.

Ακόμα κι αν τα σταθερά ζώδια όπως εσείς δεν κάνετε τόσο μεγάλο διάλειμμα όσο τα άλλα ζώδια, ο Ιούλιος εξακολουθεί να είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο θετικούς μήνες της χρονιάς. Επειδή όμως προηγείται του Αυγούστου (που θα είναι ο μήνας σας), πιθανόν να βιώσετε μια αργή συσσώρευση έντασης που τελειώνει με μια πομπώδη κίνηση την 1η Αυγούστου.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ζώδια Ιούλιος 22 λέων Μηνιαίες Προβλέψεις .

Επομένως αυτό το μήνα προετοιμαστείτε. Ο τομέας όμως που πρέπει να προσέξετε, είναι η καριέρα σας. Είχατε τον Άρη να συντροφεύει τον Δία το μεγαλύτερο μέρος του Ιουνίου στον 9ο Οίκο της σοφίας σας. Οι σύνοδοι Δία και Άρη ειδικά σε ένα τέτοιο Οίκο, είναι εξαιρετικοί για την διαβεβαίωση του πότε πρέπει να χτυπήσετε. Η καλύτερη χρήση της πρώτης εβδομάδας του Ιουλίου θα είναι να αφομοιώσετε καλά τον προηγούμενο μήνα και να αναφέρετε ποια ήταν η πιο σημαντική και τολμηρή κίνηση που κάνατε.

Δεδομένου ότι όλα αυτά συμβαίνουν στο πλαίσιο του 9ου οίκου, αυτό μπορεί να σχετίζεται είτε με ταξίδια είτε με εκπαίδευση, ειδικά αν είστε 20, 32, 44, 56 ή 68 ετών. Αυτό είναι σημαντικό γιατί μόλις ο Άρης μπει στον 10ο Οίκο σας, στις 5 Ιουλίου, θα είναι σε δύσκολη θέση, εμποδίζοντας την ικανότητά σας για σημαντικές κινήσεις που αλλάζουν τη ζωή σας… όταν και όπως το θέλετε. Η βαθιά ανάλυση των ενεργειών σας ενώ ο Άρης (ο πλανήτης της δραστηριότητας) ήταν σε καλή κατάσταση, θα σας δώσει πολύτιμες πληροφορίες για το πώς να λειτουργήσετε σε ασταθές έδαφος.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη τράπουλα Ιούλιος 2022 Αισθηματικά -Σχέσεις – Σύντροφοι

zwdia-66

Ζωδια Ιούλιος 22 λέων Μηνιαίες Προβλέψεις .

Αυτό το μήνα, η Πανσέληνος συμβαδίζει επίσης με θέματα που σχετίζονται με την καριέρα, ειδικά αν έχετε πλανήτες στον 10ο Οίκο σας ή στο Μεσουράνημά σας. Μπορεί να είναι περισσότερο μια κατάσταση αυτό-φροντίδας αν δεν το κάνετε, αλλά οποιαδήποτε ερμηνεία είναι έγκυρη. Αυτή η διέλευση μπορεί να εκδηλωθεί μέσω μειωμένης αυτονομίας, η οποία συμβαδίζει με αυτό που θα κάνει ο Άρης εκείνη τη στιγμή. Ωστόσο, δεν ενέχει λόγους αγωνίας.

Πιθανόν να παίξετε περισσότερο βοηθητικό ρόλο σε κάποιον άλλο μέσω αυτής της Πανσελήνου στις 13 Ιουλίου. Αυτή η διέλευση θα είναι προκλητική μόνο αν προσπαθήσετε να εξαναγκάσετε για να ηγηθείτε. Ακόμα κι αν αυτή είναι μια ικανότητα που μπορεί να σας έρθει φυσικά, θα πρέπει να μάθετε να υποστηρίζετε… αντί να υποστηρίζεστε αυτή τη φορά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ζώδια Ιούλιος 22 λέων Μηνιαίες Προβλέψεις .

Στην περίπτωση που είναι περισσότερο μια διέλευση που σχετίζεται με την υγεία σας, μπορεί να σας ζητήσει να κάνετε λιγότερα και να μην δραστηριοποιηθείτε έντονα. Η Νέα Σελήνη της 28ης Ιουλίου από την άλλη, έχει λίγο διαφορετική ατμόσφαιρα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σ’ αυτό, καθώς μέχρι εκείνη τη στιγμή, θα είμαστε ήδη στην εποχή του Λέοντα, που σημαίνει ότι η Νέα Σελήνη θα συμβεί στο ζώδιό σας. Πιθανότατα έχετε ήδη παρατηρήσει ότι είναι πολύ κοντά στον αποσταθεροποιητικό Αύγουστο που αναφέρθηκε προηγουμένως.

Μόλις λίγες μέρες μετά από τη Νέα Σελήνη θα έχουμε μία από τις πιο σημαντικές διελεύσεις της χρονιάς, με ισχυρές επιπτώσεις στην καριέρα σας. Αν γεννηθήκατε κατά τη διάρκεια της ημέρας, βεβαιωθείτε ότι έχετε εξοικονομήσει επιπλέον χρήματα, καθώς ο Άρης σημαίνει λιγότερες βάρδιες στην εργασία ή ακόμα και έχθρες στον εργασιακό σας χώρο… που θα σας κάνουν να σκεφτείτε αν σας ταιριάζει ο συγκεκριμένος χώρος.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη τράπουλα Ιούλιος 2022 Αισθηματικά -Σχέσεις – Σύντροφοι

zwdia – love

Ζωδια Ιούλιος 22 λέων Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ο Δίας θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στον 8ο Οίκο σας και κατά τη διάρκεια αυτής της σεληνιακής φάσης, υπάρχει κάτι που συμβολίζει την επιστροφή σε παλαιότερα έργα εργασίας ή ακόμα και επιστροφή δανείου, που θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση. Για όσους γεννήθηκαν τη νύχτα, η πολεμική κατάσταση γίνεται λιγότερο ανησυχητική, αλλά οι ρόλοι θα μπορούσαν να αντιστραφούν, καθώς θα είστε το αφεντικό που πρέπει να αντιμετωπίσει την αναταραχή των εργαζομένων.

Γενικά ο Ιούλιος είναι ένα προπονητικό κομμάτι, για όσα θα ακολουθήσουν τον Αύγουστο. Αν είστε ένας από αυτούς που συνήθως αισθάνονται αυτές τις ενέργειες να έρχονται πολύ νωρίτερα από ό,τι θα έπρεπε, χρησιμοποιήστε τη προς όφελός σας σαν το κύριο θέμα μιας δημόσιας διαφωνίας. Οι προκλήσεις είναι προκλήσεις μόνο όταν δεν τις αποδεχόμαστε. Όταν το κάνουμε, μοιάζουν με παιχνίδι. Καλή τύχη, Λέων!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098