Ζώδια Ιούλιος 22 παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-zwdio-parthenos

Ζώδια Ιούλιος 22 παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Ιούλιος 22 παρθένος  : Όπως φαίνεται, το 2022 δημιουργήθηκε για όλα τα μεταβλητά ζώδια και η Παρθένος δεν αποτελεί εξαίρεση.

Ο κύριος λόγος είναι ότι ο Δίας, που φέρνει καλή τύχη και ευκαιρίες, θα διέρχεται από τα μεταβλητά ζώδια το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου. Για εσάς, αυτή είναι μια διαδικασία που διαρκεί ένα χρόνο για να συναντήσετε νέους συμμάχους και να ξεκινήσετε νέες σχέσεις.

Ωστόσο τους τελευταίους μήνες, ο Δίας έκανε μια σύντομη εμφάνιση στον 8ο Οίκο σας, κάτι που θα κάνει μια τέτοια τύχη να φαίνεται απούσα.

zodia-taro-45

Τα καλά νέα είναι ότι ο Ιούλιος είναι ο μήνας που ο Δίας σταθμεύει ανάδρομα και ετοιμάζεται να επιστρέψει στον 7ο Οίκο σας για να συνεχίσει τη διαδικασία δημιουργίας πολύτιμων συνεργασιών. Επειδή αυτός είναι μόνο ένας σταθμός, θα χρειαστεί ακόμα ένας μήνας περίπου μέχρι ο μεγαλύτερος πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος να κάνει πραγματικά τη μεγάλη κίνηση. Στην πραγματικότητα αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να αρχίσετε να ετοιμάζεστε για την επάνοδό του, αργότερα τον Οκτώβριο. Αν και το διάστημα μπορεί να φαίνεται λίγο μακρινό, πιστέψτε ότι ο Ιούλιος —και ειδικά ο Αύγουστος— θα είναι αρκετά τρε

Πώς μπορείτε όμως να προετοιμαστείτε για να ανοίξετε χώρο ώστε να ευλογήσει ο Δίας ξανά τη ζωή σας τους επόμενους μήνες; Ενώ ο Ιούλιος είναι ο πιο ήρεμος μήνας από τους τρεις που οδήγησαν σε αυτή τη διέλευση, υπάρχουν ακόμα πολλά που πρέπει να γίνουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Ζώδια Ιούλιος 22 παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Μπορείτε να θεωρήσετε πως είναι η στιγμή για να δοκιμάσετε τα νερά και να δείτε τι είναι διαθέσιμο και τι όχι στο περιβάλλον σας… οπότε όταν έρθει η ώρα, να έχετε αποφασιστική διάθεση. Ένας από τους τομείς που πρέπει να προσέξετε περισσότερο είναι ο 9ος Οίκος σας, των ταξιδιών, της εκπαίδευσης και κάθε διερευνητικής προσπάθειας. Αυτόν τον μήνα, θα έχετε τον Άρη σ’ αυτόν τον Οίκο, που τυχαίνει να τον δυσκολεύει περισσότερο, επειδή ο 9ος Οίκος σας είναι σε σταθερό γήινο ζώδιο.

Είναι ασταθής κι ακίνητος, κάτι που σε επίπεδο προσωπικότητας κάνει την εξερεύνηση όχι τόσο φυσική και άγρια, όσο θα μπορούσε να είναι. Ωστόσο, καθώς ο πλανήτης της εκρηκτικής δράσης διέρχεται από τον συγκεκριμένο Οίκο, αυτό ίσως αλλάξει – και ίσως προκαλέσει κάποιο ερεθισμό. Μέχρι τον Ιούλιο, θα πρέπει να διαχειριστείτε την ανάγκη σας να ανακαλύψετε νέους δρόμους, ενώ οι ενέργειές σας κατά κάποιο τρόπο παρεμποδίζονται, είτε από εξωτερικούς είτε από εσωτερικούς παράγοντες.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη τράπουλα Ιούλιος 2022 Αισθηματικά -Σχέσεις – Σύντροφοι

tarw-taro-xartomanteia

Ζωδια Ιούλιος 22 παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Αν αυτό εκδηλωθεί εσωτερικά, θα είναι αποτέλεσμα υπερβολικών συναισθημάτων. Αν εκδηλωθεί εξωτερικά μπορεί να είναι αποτέλεσμα χρεών ή κυβερνητικών ζητημάτων. Όσοι από εσάς έχετε σύντροφο θα αντιμετωπίσετε επίσης προβλήματα στα οικονομικά σας. Αν και πιθανόν να είναι πιο ήπια, καθώς ο Δίας θα προσφέρει κάποια βοήθεια για να αμβλύνει αυτά τα θέματα. Τώρα εκτός από τον Άρη, τα φεγγάρια αυτού του μήνα έχουν στην πραγματικότητα πολύ διαφορετική ενέργεια για εσάς.

Πρώτον, η Πανσέληνος στις 13 Ιουλίου θα συμβεί στον 5ο Οίκο σας της χαράς και της δημιουργικότητας. Γνωρίζοντας ότι ορισμένες περιοχές της ζωής σας θα δυσκολέψουν λιγάκι τους επόμενους μήνες, εκμεταλλευτείτε αυτή τη στιγμή επικοινωνώντας με φίλους, εραστές ή γνωστούς και χαλαρώστε λιγάκι.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Είναι επίσης σημαντικό να σημειώσετε ότι ο κυβερνήτης του 5ου Οίκου σας θα διέρχεται και από τον 6ο Οίκο σας, κάτι που μπορεί να θολώσει τα πράγματα, ακόμα κι αν είναι διασκεδαστικά. Ένας εξαιρετικός τρόπος για να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας θα είναι ή να σχεδιάσετε διασκεδαστικές συναντήσεις με συναδέλφους ή εναλλακτικά να ασχοληθείτε με κάτι καλλιτεχνικό τους επόμενους μήνες.

Ακόμα κι αν αυτή η πανσέληνος διαρκεί μόνο μια μέρα, ο κυβερνήτης του 5ου Οίκου σας Κρόνος, θα συνεχίσει να κινείται στον 6ο Οίκο σας μέχρι τα μέσα του 2023. Επομένως δεν είναι τόσο κακή ιδέα να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας ή ν’ αποκτήσετε καινούργιες. Η Νέα Σελήνη από την άλλη, είναι αυτή με την οποία θέλετε να συντονιστείτε περισσότερο. Αυτή συμβαίνει στις 28 του μήνα, λίγες μέρες πριν την πιο έντονα χαοτική διέλευση του χρόνου την 1η Αυγούστου. Θα συμβεί επίσης σε έναν από τους πιο δύσκολους Οίκους σας, τον 12ο. Επομένως είναι ζωτικής σημασίας να προχωρήσετε με προσοχή και να δώσετε στον εαυτό σας άφθονο χρόνο για να ξεκουραστεί, να διαλογιστεί ή να αποσυμπιεστεί.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη τράπουλα Ιούλιος 2022 Αισθηματικά -Σχέσεις – Σύντροφοι

μελλοντολόγος

Ζωδια Ιούλιος 22 παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή που η περίεργη ανησυχία για εξερεύνηση και το άγχος που προκαλείται από την ακινησία, μιλάει πιο δυνατά από τις σκέψεις σας. Όποτε συμβαίνει αυτό, να φροντίζετε να αφιερώνετε λίγο χρόνο για να λέτε στον εαυτό σας πως δεν είναι κακό να μένετε κάπου κάπου ακίνητοι. Η ζωή δεν είναι μόνο δραστηριότητα κι ενεργοποίηση.

Ο Ιούλιος είναι ένας συναρπαστικός μήνας για εσάς. Να θυμάστε μόνο, ότι η αντίσταση στην αλλαγή θα δυσκολέψει τη διαδικασία. Οι περισσότερες από αυτές τις δυσκολίες σχετίζονται με το μυαλό, γι’ αυτό προσπαθήστε να απολαμβάνετε τη σιωπή… όσο πιο συχνά μπορείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot