Ζώδια Ιούλιος 22 σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-erwtikes-zwdio-skorpios

Ζώδια Ιούλιος 22 σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Ιούλιος 22 σκορπιός : Το 2022 ήταν μια αρκετά περίεργη χρονιά μέχρι στιγμής. Τώρα που βρισκόμαστε στα μέσα της χρονιάς, πολλά από τα σημαντικά θέματα και τα μαθήματα ζωής αρχίζουν να έχουν νόημα.

Και μαζί με αυτά, τόσο οι προκλήσεις όσο και οι ευλογίες της χρονιάς, είναι σαφώς εμφανείς. Ετοιμαστείτε για μερικούς ταραχώδεις μήνες μπροστά, Σκορπιέ.

Ο Ιούλιος είναι η αρχή ορισμένων σημαντικών αλλαγών για εσάς.

zodia-taro-45

Αυτόν τον μήνα, ο κυβερνήτης σας Άρης, διέρχεται από τον 7ο Οίκο των συνεργασιών σας και είναι μια από τις πιο αξιοσημείωτες διελεύσεις για εσάς. Αυτό αξίζει ιδιαίτερης προσοχής γιατί εδώ έχουμε επίσης τον Βόρειο Δεσμό, ένα σημείο στην τροχιά της Σελήνης που τείνει να ωθεί τη σημασία ενός πλανήτη στα άκρα.

Στο χάρτη σας ο Άρης αντιπροσωπεύει τόσο τον εαυτό σας όσο και τα πράγματα που πρέπει να εργαστείτε σκληρά για να πετύχετε – ακόμα και θέματα που σχετίζονται με το σώμα… όπως η υγεία και η ευεξία. Έχοντας μια τέτοια διέλευση στον 7ο Οίκο σας μπορεί να μετατοπίσει αυτή την εστίαση σε άλλα άτομα της ζωής σας. Μπορεί κάποιοι να προσπαθούν να επιβάλουν τις δικές τους ιδέες για το πώς πρέπει να διαχειρίζεστε τα θέματα στην καθημερινότητά σας. Επειδή είναι τόσο στενά συνδεδεμένοι με τον πυρήνα αυτού που είστε, αυτό θα σας ενοχλήσει αρκετά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Ζώδια Ιούλιος 22 σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ο καλύτερος τρόπος για να το διαχειριστείτε, θα είναι να ακούσετε τα σχόλια, αλλά να μην τους δώσετε ιδιαίτερη σημασία. Ο Άρης στον 7ο Οίκο μπορεί να κλιμακώσει πολύ γρήγορα τις διαφωνίες, γι’ αυτό ή προσπαθήσετε να τις αποφύγετε ή μετριάστε τες όσο μπορείτε, τους επόμενους δύο μήνες.

Σε μια πιο θετική νότα, η Πανσέληνος του μήνα είναι εδώ για να σας βοηθήσει να βρείτε τις κατάλληλες λέξεις για να επιβιώσετε από αυτούς τους ενοχλητικούς καυγάδες και τις ανεπιθύμητες συμβουλές. Ανατέλλει στον 3ο Οίκο της επικοινωνίας, της ρουτίνας και της φιλίας σας, κάτι που σας προσφέρει διαύγεια στην προσέγγιση αυτών των θεμάτων. Ειδικά δεδομένου ότι αυτή η σεληνιακή φάση κυβερνάται από τον πλανήτη των περιορισμών και των φραγμών Κρόνο, να είστε σίγουροι πως θα είναι τα διαθέσιμα εργαλεία για να μάθετε πώς να εφαρμόζετε υγιή όρια στις σχέσεις σας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη τράπουλα Ιούλιος 2022 Αισθηματικά -Σχέσεις – Σύντροφοι

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Αν και καθώς μιλάμε για τον Κρόνο, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα αυτό να δυσκολέψει όσους γεννήθηκαν τη νύχτα. Είτε έτσι είτε αλλιώς, το διάβασμα μερικών βιβλίων σχετικά με τις επικοινωνιακές δεξιότητες, θα βοηθήσει πολύ. Ο Ιούλιος είναι η αρχή ορισμένων σημαντικών γεγονότων που αλλάζουν τη χρονιά. Ωστόσο, θα ήταν πιο ακριβές να αποδοθούν τα εύσημα στον Αύγουστο, καθώς η πιο σημαντική διέλευση της χρονιάς, θα ενεργοποιηθεί την 1η Αυγούστου.

Έτσι, ο Ιούλιος απλώς προετοιμάζει το σκηνικό για να συμβεί αυτό. Έχοντας αυτό κατά νου, η Νέα Σελήνη που θα συμβεί στις 28 Ιουλίου θα είναι η στιγμή που η σκηνή θα έχει πλέον στηθεί. Κι αυτό επειδή η Νέα Σελήνη συμβαίνει στον 10ο Οίκο σας, της δράσης, και της φήμης σας….και θα αλληλοεπιδράσει με τους κορυφαίους παίκτες … τον Άρη, τον Ουρανό και τον Κρόνο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Ζώδια Ιούλιος 22 σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις .

Δεδομένου ότι τόσο ο Κρόνος όσο και ο Άρης εμπλέκονται, ανεξάρτητα από το αν γεννηθήκατε τη μέρα ή τη νύχτα, θα χρειαστεί να ξεπεραστούν μεγάλα εμπόδια. Θα μπορούσε ακόμη και η επιτυχία που φέρνουν ο Ήλιος και η Σελήνη σ’ αυτό τον τομέα, να είναι πηγή φθόνου και αντίδρασης.

Αν γεννηθήκατε την ημέρα, αυτό μπορεί να προέρχεται από υπαλλήλους ή συναδέλφους, ενώ αν γεννηθήκατε τη νύχτα, είναι πιο πιθανό να προέρχεται από φίλους, γείτονες ή κάποιο μέλος της οικογένειας. Ο καλύτερος τρόπος για να το αντιμετωπίσετε είναι να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να παραμείνετε στη σκιά. Το να ανακοινώνετε τις νίκες σας αυτή τη στιγμή θα μπορούσε εύκολα να αποτύχει.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη τράπουλα Ιούλιος 2022 Αισθηματικά -Σχέσεις – Σύντροφοι

μελλοντολόγος

Ζωδια Ιούλιος 22 σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις .

Μπορείτε όμως να το εκμεταλλευτείτε, για να μάθετε πώς να γιορτάζετε μόνοι σας τα επιτεύγματά σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κρατήσετε τις δραστηριότητές σας μυστικές για πάντα, αλλά η καθυστέρηση της μετάδοσής τους κατά έναν ή δύο μήνες δεν θα βλάψει. Αν όμως δεν κρατιέστε και θέλετε να μιλήσετε για τις επιτυχίες σας, να το κάνετε μετά την 1η Αυγούστου.

Το 2022 και ο Σκορπιός είναι οι καλύτεροι φίλοι. Αυτή η χρονιά είναι γεμάτη ευκαιρίες, αλλά φαίνεται πως αυτές οι ευκαιρίες έρχονται μόνο αφού εργαστείτε ακούραστα για να τα βγάλετε πέρα. Ο Ιούλιος είναι ο μήνας που πρέπει να είστε πιο υπομονετικοί αφού αυτή η ιδιότητα θα είναι πολύ πιο αισθητή. Ωστόσο, αν φτάσατε ως εδώ, μπορείτε να συνεχίσετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66