Ζώδια Ιούλιος 22 τοξότης Μηνιαίες Προβλέψεις

zwdio-toksotis-afroditi

Ζώδια Ιούλιος 22 τοξότης Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Ιούλιος 22 τοξότης  : Σαν ζώδιο με κυβερνήτη τον Δία, η καλύτερη αστρολογική πρακτική για εσάς είναι να προσέχετε… ό,τι είναι αυτό που θέλει ο βασιλιάς των ουρανών.

Αυτόν τον μήνα, ο Δίας ετοιμάζεται σταθερά για την ανάδρομη πορεία του, κάτι που δεν είναι απαραίτητα κακό.

Καθώς ο Δίας επιβραδύνεται, θα επιστρέψει στον 4ο Οίκο σας που συνδέεται με τα θεμέλια, την κληρονομιά και την οικογένειά σας.

zodia-taro-45

Αυτό είναι το μέρος όπου ο πλανήτης πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς μέχρι τώρα, γι’ αυτό να είστε έτοιμοι να επιστρέψετε στην ίδια διάθεση που είχατε στην αρχή της χρονιάς – κυρίως… αν συνέβη κάποιο σημαντικό γεγονός στην οικογένειά σας. Ωστόσο, όσο κι αν ο Δίας θα επιβραδύνει αυτόν τον μήνα, οι επίσημες επισκέψεις στα θέματα του 4ου Οίκου δεν πραγματοποιούνται μέχρι τον Οκτώβριο.

Επομένως μέχρι τότε, πρέπει να προετοιμαστείτε για την επαναφορά. Ο κύριος λόγος για τον οποίο είναι απαραίτητο να δώσετε προσοχή σ’ αυτό, είναι πως ο Δίας, που ως γνωστό σας χαρίζει ευκαιρίες, σας βοηθάει αρκετά στον 5ο Οίκο σας. Είναι ο Οίκος των δημιουργικών προσπαθειών, της διασκέδασης, της σεξουαλικότητας και των παιδιών. Όταν όμως ένας τέτοιος πλανήτης ετοιμάζεται για ανάδρομη πορεία μπορεί να φαίνεται αποκαρδιωτικό, αλλά δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Ζώδια Ιούλιος 22 τοξότης Μηνιαίες Προβλέψεις .

Αν λοιπόν ζούσατε την καλύτερη ζωή σας, να ξέρετε ότι ακόμα κι αν κάνετε παύση μέχρι το τέλος του μήνα, οι πύλες θα είναι ορθάνοιχτες, μόλις μπείτε στη νέα χρονιά. Συγκεκριμένα ο Δίας θα σταματήσει να σας βοηθά την υπόλοιπη χρονιά, γιατί απλά πρέπει να τακτοποιήσετε ακόμα μερικά πράγματα στη σφαίρα του σπιτιού σας. Ο 2ος Οίκος συνδέεται συνήθως με τις αξίες – οικονομικές ή άλλες. Έτσι αυτόν τον μήνα, μπορείτε να ρίξετε μια πιο βαθιά ματιά στην αίσθηση της αξίας σας, λόγω Πανσελήνου.

Υποστηρίζει επίσης σθεναρά το εμπόριο, καθώς έχουμε τον Ερμή πολύ κοντά στον Ήλιο — ο οποίος φυσικά, είναι σημαντικός παίκτης στους σεληνιακούς χάρτες. Η επιρροή του Ερμή μπορεί να είναι καλή για τις επιχειρηματικές συναλλαγές και την τακτοποίηση συμβάσεων και δανείων, αν και ο Ερμής φαίνεται να είναι αόρατος.

Αυτό συμβολίζει πως ακόμα κι αν αυτή μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή για να καταλάβετε τους λογαριασμούς και τις συμφωνίες σας, όλα αυτά θα συμβούν έξω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη τράπουλα Ιούλιος 2022 Αισθηματικά -Σχέσεις – Σύντροφοι

xartomanteia

Αυτή η Πανσέληνος θα συμβεί στις 13 Ιουλίου, οπότε σημειώστε την στο ημερολόγιό σας. Το αποκορύφωμα αυτού του μήνα όμως, είναι η Νέα Σελήνη που θα συμβεί στον 9ο Οίκο σας στις 28 Ιουλίου. Αν και δημιούργησε το σκηνικό για μερικές μάλλον προκλητικές παγκόσμιες διελεύσεις, λαμβάνετε πραγματικά ένα δωρεάν πάσο εδώ. Αν έχετε τον Ωροσκόπο, τον Ήλιο (αν γεννηθήκατε το πρωί) και τη Σελήνη (το βράδυ) οπουδήποτε κοντά στις 5 με 8 μοίρες του Τοξότη, αυτή θα είναι μια αρκετά εκρηκτική ευκαιρία για νέα ξεκινήματα!

Αν και μπορεί να περιλαμβάνει οπισθοδρόμηση και επανεξέταση κάποιων παλαιότερων ιδεών, αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να προκαλέσει ένα νέο κεφάλαιο εξερεύνησης και θαύματος. Αν και συνήθως περιλαμβάνει ταξίδια, τώρα είναι πιθανότερο να επιστρέψετε σε μια παλιά δεξιότητα ή ένα χόμπι που σας άρεσε όταν ήσασταν νεότεροι. Υπάρχει ακόμη και η δυνατότητα αλλαγή καριέρας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη τράπουλα Ιούλιος 2022 Αισθηματικά -Σχέσεις – Σύντροφοι

μελλοντολόγος

Ζωδια Ιούλιος 22 τοξότης Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ωστόσο, είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι η Νέα Σελήνη θα είναι σε τετράγωνο με τον Άρη και απέναντι από τον Κρόνο, τους δύο κακόβουλους πλανήτες στην παραδοσιακή αστρολογία. Αυτό σημαίνει ότι παρά τη συναρπαστική εξέλιξη των γεγονότων, θα πρέπει να κάνετε υπομονή, να εργαστείτε σκληρά και να έχετε μακροπρόθεσμο όραμα, αν θέλετε να αποκομίσετε όλα τα οφέλη αυτής της διέλευσης.

Ο Ιούλιος είναι ένας μεγάλος μήνας, ειδικά για εσάς, Τοξότες. Με κάποιο τρόπο θα καταφέρετε να αποφύγετε με μαεστρία μεγάλο μέρος του χάους που σας περιβάλλει με εστίαση λέιζερ στο όραμα σας. Όλος ο κόσμος θα είναι στα πόδια σας – αλλά αυτό το ξέρετε ήδη!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia