Ζώδια Ιούνιος 2020 Αιγόκερως μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

ζωδια-αιγοκερως-1

Ζώδια Ιούνιος 2020 Αγαπητοί Αιγόκεροι, οι μηνιαίες προβλέψεις σας προτείνουν ότι ο ρομαντισμός φυσικά αφορά τις πρώτες δέκα ημέρες του Ιουνίου.

Ήταν μοιραίο να είστε μαζί!

Λάβετε απόλαυση από μικρά, βασικά πράγματα, καθώς οι μεγάλες ερωτήσεις σας βγάζουν από το δρόμο σας.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Το σαββατοκύριακο μετά τις 5 Ιουνίου, είστε ευτυχισμένοι με το να χουχουλιάσετε, απολαμβάνοντας την οικογενειακή θαλπωρή ή κάνοντας σχέδια. Εάν ήσασταν ελεύθεροι όλο αυτό το διάστημα και περιμένατε να συμβεί κάτι. είστε έτοιμοι να έχετε το υπόλοιπο διάστημα προς όφελός σας στις 11. Αλλάξτε μια προσωπική παράδοση και αδράξτε την ευκαιρία.

Κανείς δεν μπορεί να σας κατηγορήσει που αναζητάτε την άμεση ικανοποίηση στις 14 και 15 του μήνα. Αξίζετε να λάβετε όλη την απόλαυση. Μεταξύ 16 και 23 μπορεί να νιώσετε σαν γονιός σε έναν εξαρτημένο σύντροφο.

Ζώδια Ιούνιος 2020 Αιγόκερως μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

zwdia-66

Ξεκινώντας στις 19 Ιουνίου, απομακρύνετε θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις και εστιάστε στο πώς σας κάνουν να νιώθετε. Όταν το σκέφτεστε με αυτό τον τρόπο, δεν υπάρχει λόγος να παραπονεθείτε.

Στις 24 και 25 του μήνα μπορείτε να αντλήσετε ρομαντική έμπνευση από τη φύση. Θέματα που αφορούν τη Γη έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αγαπητοί Αιγόκεροι, αφήστε τον αγαπημένο σας να πάρει τον δρόμο του το σαββατοκύριακο μετά τις 26. Το να δίνετε σε σχέση με το να παίρνετε μπορεί μονάχα να ανάψει τη φωτιά του ρομαντισμού που σίγουρα θα ξανανάψει στις 29 Ιουνίου.

chartomantia-098

Ζώδια Ιούνιος 2020 Αιγόκερως μηνιαίες προβλέψεις ευεξίας

Το ωροσκόπιο του Ιουνίου για το ζώδιο του Αιγόκερω προβλέπει ότι γενικά είστε περισσότερο απασχολημένοι με το να νιώθετε δυνατοί και σε καλή φυσική κατάσταση παρά με τους αριθμούς σε μια κλίμακα ή με το νούμερο στην ετικέτα.

Αυτό είναι καλό για εσάς! Έχετε γνώση του τι πραγματικά μετράει και ο Ιούνιος δεν αποτελεί εξαίρεση. Η πρώτη εβδομάδα αυτού του μήνα θα σας βρει να προσπαθείτε να επιτύχετε τους προσωπικούς σας στόχους όσον αφορά την φυσική σας κατάσταση.

Ζώδια Ιούνιος 2020 Αιγόκερως μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

Δοκιμάστε κάτι νέο στις 10 και 11 του μήνα. Μπορεί να αναζωογονήσει τη ρουτίνα σας και να σας κάνει να απολαύσετε την γυμναστική και πάλι. Βρείτε έναν φίλο για να μοιραστείτε τις αγαπημένες σας δραστηριότητες στα μέσα του μήνα. Και έτσι θα δείτε και οι δύο το πνεύμα και το μυαλό σας να βρίσκεται σε καλή φόρμα.

Τα άστρα την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου φέρνουν έντονη ενέργεια στη σφαίρα σας. Αγαπητοί Αιγόκεροι, κάντε κάτι που σας κάνει πραγματικά να ιδρώσετε.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75