Ζώδια Ιούνιος 2020 Αιγόκερως μηνιαίες προβλέψεις

capricorn-zodiac-symbol-daniel-eskridge

Ζώδια Ιούνιος 2020 Αιγόκερως : Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον Αιγόκερω για τον Ιούνιο 2020, δείχνουν πως το αίσθημα σκοπού που έχετε παραμένει δυνατό όλο τον μήνα!

Σε αυτό βοηθά εν μέρει η αισιόδοξη τάση που ενισχύει το πνεύμα σας…

Και αυτό θα το νιώσετε πιο έντονα από τη πρώτη μέρα του μήνα έως τις 10!

zodia-taro-45

Στις 3 Ιουνίου ανακαλύπτετε ότι η ανάπτυξη ουσιαστικά σημαίνει άνθιση, ενώ στις 5 και 6 είστε οτιδήποτε σχεδιάζετε. Έως τις 11 του μήνα θα πρέπει να καταγράφετε όσα έχετε κάνει και σε όσα έχετε εξασκηθεί… Επειδή ο χρόνος έχει έναν τρόπο να παραμορφώνει τις όμορφες αναμνήσεις!

Κάντε πρακτικά πράγματα το σαββατοκύριακο μετά τις 12 Ιουνίου, αντί να αφήσετε την επιθυμία για περιπέτεια να σας αποσυντονίσει. Οι μέρες στις 14 και 15 σας ξεσηκώνουν με μια χαρούμενη αναγκαιότητα, αν και θα κάνετε καλά να προσέχετε τα έξοδά σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4

Εάν δεν είστε προσεκτικοί, στις 17 Ιουνίου θα βρεθείτε με μικρή οικονομική δυνατότητα και δέσμιοι κάποιον ατόμων που θέλουν να τα έχουν όλα τζάμπα. Αγαπητοί Αιγόκεροι, να είστε ευγενικοί με τέτοιου είδους ανθρώπους στις 22… Ακόμα κι αν λειτουργείτε με αντικρουόμενα συμφέροντα, δεν προσπαθούν να είναι κακοί ή να σας κάνουν να νιώσετε άβολα.

Στις 24 του μήνα είστε έτοιμοι για μια οργανική δράση εντός σπιτιού. Ακόμα και αν δεν είστε η αιτία, μπορείτε να μπείτε αμέσως σε αυτό χωρίς να χάσετε τον ρυθμό. Αντισταθείτε στην παρόρμηση που μπορεί να νιώσετε το σαββατοκύριακο μετά τις 26 του μήνα. Βρίσκετε και πάλι τον έλεγχο στις 28 Ιουνίου – και εκεί είναι που πρέπει να μείνετε!

zwdia-zvdia-alex

Ζώδια Ιούνιος 2020 Αιγόκερως μηνιαίες προβλέψεις καριέρας

Αγαπητοί Αιγόκεροι, στη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας του φετινού Ιουνίου πρέπει να περιμένετε κριτικές για σχέδια και αποτελέσματα σε πολλά επίπεδα. Η λεγόμενη τέλεια στρατηγική μπορεί να αποδειχθεί τελείως άχρηστη, ενώ ένα αδέξιο λάθος μπορεί να φέρει νέο φως σε ολόκληρη την επιχείρησή σας!

Μην μείνετε έκπληκτοι εάν η χρυσή ευκαιρία του προηγούμενου μήνα βρεθεί στα σκουπίδια στις 6 Ιουνίου. Θα είστε έτοιμοι να θριαμβεύσετε ξανά στις 8 και 9… Και οποιοσδήποτε δουλεύει μαζί σας, θα δει την αποφασιστικότητα στα μάτια σας!

Ζώδια Ιούνιος 2020 Αιγόκερως μηνιαίες προβλέψεις

Το πώς θα αντιδράσουν οι τρίτοι, είναι μια άλλη ιστορία. Μπορεί να φτάσετε έως τις 12 του μήνα, μέχρι να συγκεντρωθεί μια αξιόπιστη ομάδα ή τουλάχιστον να απομακρύνετε όλα τα ανθρώπινα εμπόδια από τον δρόμο σας. Απλώς μην κάψετε όλες τις γέφυρες επικοινωνίας.

taro-6-9
Η 13 Ιουνίου είναι η τυχερή σας ημέρα! Παλαιότερες αμφιβολίες και αντιπαραθέσεις εμφανίζονται και πάλι, στην προσπάθεια οικοδόμησης του πρώτου επιτυχημένου σχεδίου.
Οι μέρες στις 17 και 18 του μήνα θα είναι το προσωπικό σας ορόσημο. Ο οραματισμός και η εμπιστοσύνη αναλαμβάνουν τα ηνία, εκεί που η θεωρία σταματά!

Ζώδια Ιούνιος 2020 Αιγόκερως μηνιαίες προβλέψεις

Η 20η Ιουνίου αποτελεί μια πρόταση διαφυγής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με δόξα, εάν η κατάσταση δείξει να υποχωρεί έως τις 23. Για αυτούς που γνώριζαν πως το τέλος έρχεται, είστε έτοιμοι να προτείνετε ένα διαφορετικό σχέδιο.
Αγαπητοί Αιγόκεροι, ετοιμάστε τον επόμενο γύρο πελατών σας στις 26 και 27 του μήνα. Αυτούς που αξίζουν, για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργείτε!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76