Ζώδια Ιούνιος 2020 Ζυγός μηνιαίες προβλέψεις

zygos-kai-pathos

Ζώδια Ιούνιος 2020 Ζυγός Οι μηνιαίες προβλέψεις σας δείχνουν ότι είστε αισιόδοξοι, λογικοί και τυχεροί από τη 1 έως τις 4 του μήνα!

Όσα έχουν απομείνει από τον πρόσφατο στόχο σας, εξακολουθούν να διατηρούν ένα μαγικό κόστος.

Μειώστε τις απώλειες στις 5 Ιουνίου και βάλτε στην τσέπη σας το τελευταίο από τα λάφυρά σας στις 6!

zodia-taro-45

Η ελευθερία δημιουργεί πανικό έως τις 10 του μήνα. Μην είστε έτσι. Αυτή η εβδομάδα είναι ένα δώρο από επιπλέον χρόνο. Μάθετε ένα διαφορετικό σύστημα ή μια γλώσσα. Αντί να κάνετε μόνο τις απαραίτητες επιδιορθώσεις, τολμήστε να κάνετε αναβάθμιση ή ακόμα και επανασχεδιασμό!

Έως τις 17 Ιουνίου έχετε γεμίσει το κενό σας, πολύ πριν κλείσει αυτό το παράθυρο. Αφήστε αυτές τις σκέψεις στην άκρη και να είστε καλοί σαν τον χρυσό στις 19 και 20. Πείτε το με μια καλή, χειρονομία για κάποιον που αξίζει!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Μετά από αυτό, είστε ήδη δεσμευμένοι με το καλύτερο πλεονέκτημα. Και αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ξοδέψετε τον υπόλοιπο Ιούνιο όπως θέλετε. Οι μέρες στις 21 και 22 του μήνα, είναι ένα μεθυστικό μείγμα από δύναμη και ευγένεια!

Η 25η μέρα φέρνει όλα τα στηρίγματα και τη φερεγγυότητα που χρειάζεστε μέχρι στιγμής. Δεν θα μπορούσε να πάει καλύτερα, όσο το σαββατοκύριακο μετά τις 26 Ιουνίου. Αγαπητοί Ζυγοί, σε τελική ανάλυση τι θα μπορούσατε να κάνετε όταν ο κόσμος πέφτει στα πόδια σας με θαυμασμό και λατρεία;

Ζώδια Ιούνιος 2020 Ζυγός μηνιαίες προβλέψεις καριέρας

Το ωροσκόπιό σας για τον φετινό Ιούνιο, δείχνει ότι αισθάνεστε τιμή και μόνο που αποτελείτε παίκτη από την 1η έως την 4η ημέρα. Ένας ηγετικός ρόλος δεν είναι απαραίτητος!

zwdia-tarw-zodia-19Αυτό πρέπει να σημαίνει ότι είστε ευτυχισμένοι εκεί που βρίσκεστε… Και δεν θα αφήσετε κάποιον – κατά τα λεγόμενα καλό… – φίλο ή συγγενή, να αφήσει μια αίσθηση δυσαρέσκειας όσον αφορά τα επαγγελματικά σας στις 5 και 6 Ιουνίου!

Τα στελέχη και άλλοι δυνατοί χρηματιστές, ακούν πραγματικά τις ιδέες σας στις 7 και 8 του μήνα. Εμπιστευθείτε την κρίση σας εάν δεν χρειάζεστε τα λόγια κάποιου. Σε κάθε περίπτωση, να προσέχετε τους ζόρικους συνεργάτες στις 9 και 10 Ιουνίου. Η φιλοδοξία τους μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα!

Ζώδια Ιούνιος 2020 Ζυγός μηνιαίες προβλέψεις

Μια αναπάντεχη σειρά γεγονότων μεταξύ 11 και 18, μετατρέπει την πίεσή σας από μια νέα πρόταση, στο να αποζημιωθείτε βασιλικά γι’ αυτά που αποτελούν φυσικά ταλέντα σας!

Εάν αλλάξετε τίτλους εργασίας ή ακόμα και εργοδότες στην πορεία, είναι όλα για το καλύτερο. Για μια ακόμα φορά, σταματήστε να δίνετε σημασία στους απαισιόδοξους στις 19 Ιουνίου. Χωρίς άλλα προβλήματα, ο υπόλοιπος μήνας υπόσχεται να φέρει μεγάλη αναγνώριση – και ίσως ακόμα περισσότερα χρήματα!

Μεταξύ 25 και 28 Ιουνίου, βρίσκετε τον καλύτερο συνδυασμό υπομονής και ευφυΐας… Το τι μπορείτε να κάνετε με αυτόν, μπορεί να περιοριστεί μόνο από τη φαντασία σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9