Ζώδια Ιούνιος 2020 Ιχθύες μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

gay-pisces

Ζώδια Ιούνιος 2020 Αγαπητοί Ιχθύες, το ωροσκόπιό σας προβλέπει ότι οι περιστασιακές σχέσεις βρίσκονται εκεί που βρίσκονται στην έναρξη του μήνα.

Ωστόσο, από τις 3 και έπειτα αυτή η σύνθεση ενδέχεται να μην είναι και τόσο βολική.

Ένα σοβαρό ρομαντικό ενδιαφέρον εμφανίζεται, απαιτώντας προσοχή και να πάρετε μια απόφαση!

zodia-taro-45

Ίσως ήρθε η ώρα να επιλέξετε, μεταξύ του να γυρνάτε τριγύρω ή να κάνετε μια δέσμευση. Οι κοινωνικές επαφές οδηγούν σε σοβαρές συνδέσεις μεταξύ 5 και 15 Ιουνίου. Είτε έχετε σχέση είτε όχι, είστε το καλύτερο άτομο για να κάνετε προξενιό.

Από τις 8 έως τις 10 του μήνα αποδεικνύεται ότι είστε ξεκάθαρα ο νικητής, στη μάχη για την καρδιά κάποιου! Γνωρίστε τον αντίπαλό σας σε κάποιον άλλον που είναι κατάλληλος για εκείνον ή για εκείνην. Όσο δυνατά και αν κηρύττετε την αλήθεια για τον ρομαντισμό, στις 16 κάποιος μπορεί να σας κατηγορήσει για υποκρισία. Είστε πραγματικά εγωιστές ή απλώς ενδιαφέρεστε για τον εαυτό σας;

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Ζώδια Ιούνιος 2020 Ιχθύες μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

Είστε η ψυχή της παρέας από τις 19 έως τις 22 Ιουνίου. Αλλά όταν το καλοκαίρι ξεκινά, είστε πρόθυμοι να εξαφανιστείτε σε κρυφές διακοπές με τον άντρα ή τη γυναίκα των ονείρων σας. Εάν μείνετε μέσα κρύβοντας το παρελθόν σας στις 27 του μήνα, αναρωτηθείτε εάν υπάρχει κάποιος που προσπαθείτε να αποφύγετε.

Αγαπητοί Ιχθύες, η αγάπη συνεχίζει να είναι μπερδεμένη αλλά σας αποζημιώνει στις 28 και 29 Ιουνίου 2020. Αν και δεν υπάρχουν συγκεκριμένες απαντήσεις, είστε χαρούμενοι με το να συνεχίσετε να τις αναζητάτε έτσι κι αλλιώς.

prodosia

Ζώδια Ιούνιος 2020 Ιχθύες μηνιαίες προβλέψεις ευεξίας

Οι προβλέψεις σας δείχνουν ότι οποιαδήποτε φθίνουσα ενέργεια θα αυξηθεί ξανά στις αρχές Ιουνίου. Προσπαθήστε να συμμετέχετε σε έντονες ασκήσεις τώρα, διότι αργότερα μέσα στο μήνα μπορεί να μην νιώθετε τόσο ζωντανοί. Μην θεωρείτε τον εαυτό σας αδύναμο, ωστόσο.

Η δεύτερη εβδομάδα μπορεί να σας βρει να θέλετε να κάνετε πολλά, αλλά να μην μπορείτε να ακολουθήσετε τις δεσμεύσεις. Η συνέπεια είναι το κλειδί σας. Μπορεί να νιώθετε λίγο βαρετά με το ίδιο παλιό πρόγραμμα στα μέσα του μήνα. Δοκιμάστε μια νέα δραστηριότητα και θα δείτε το ενδιαφέρον σας να αυξάνεται.

Καθώς ο Ιούνιος τελειώνει, επιβεβαιωθείτε ότι προσπαθείτε να είστε σε φόρμα για τους σωστούς λόγους. Αγαπητοί Ιχθύες, είναι μια περίοδος για παραλία, αλλά θα πρέπει να εξασκείστε για την υγεία σας, όχι για τη γραμμή σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65