Ζώδια Ιούνιος 2020 Ιχθύες μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-zwdio-ixtheis

Ζώδια Η μηνιαία πρόβλεψη για τους Ιχθύες για τον Ιούνιο 2020, προβλέπει ότι οι πρώτες μέρες του είναι απαιτητικές.

Είστε σε θέση να διασκεδάσετε και να μην κάνετε τίποτα άλλο πέρα από αυτό…

Αλλά συνεχίζετε να γυρνάτε πίσω στη λίστα των πραγμάτων που θα έπρεπε να κάνετε!

zodia-taro-45

Συμβιβαστείτε λίγο το σαββατοκύριακο μετά τις 5 του μήνα. Δώστε στον εαυτό σας τα εύσημα για την προσπάθεια – και στη συνέχεια δώστε του την άδεια να συνεχίσει μέχρι το τέλος.

Το παιχνίδι γίνεται σοβαρό από τις 8 έως τις 11 Ιουνίου, με την καλή έννοια. Οι προσωπικοί σας κανόνες είναι σκληροί και συνεπείς με την παρούσα πραγματικότητα. Χωρίς να το καταλαβαίνετε, γίνεστε ένα με τους γύρω σας, όχι επειδή κρύβεστε αλλά επειδή σας είναι τόσο φυσικό!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Αγαπητοί Ιχθύες, η γοητεία σας είναι δυνατή, ώσπου να ξεθωριάσει στις 16 Ιουνίου. Οι αντίπαλοί σας βλέπουν μέσα σας με τέτοια καθαρότητα, που καταντά ενοχλητική. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ντρέπεστε για τους στόχους σας.

Ζώδια Ιούνιος 2020 Ιχθύες μηνιαίες προβλέψεις

Η ζωή αποκτά ενδιαφέρον το σαββατοκύριακο μετά τις 19 Ιουνίου, όταν ο καθένας δείχνει τον πραγματικό του εαυτό. Προστατέψτε τα ενδιαφέροντά σας, γιατί από τις 22 του μήνα κι έπειτα δεν υπάρχει γυρισμός… Ξεκινώντας από τις 28 Ιουνίου 2020, η δύναμη της αγάπης είναι ο μεγαλύτερος πιθανός σύμμαχός σας. Χρησιμοποιείστε αυτή την ιδιαίτερη δυνατότητα με κάθε δυνατό τρόπο!

Ζώδια Ιούνιος 2020 Ιχθύες μηνιαίες προβλέψεις καριέρας

Το ωροσκόπιο του Ιουνίου για το ζώδιο των Ιχθύων, δείχνει ότι οι αναμενόμενες ενέργειες οδηγούν σε εύκολες νίκες την 1η και 2η ημέρα. Οι εταιρείες με ισχυρό όνομα στην αγορά, ευδοκιμούν υπό τέτοιες συνθήκες. Αλλά όταν αλλάζετε την αναλογία μεταξύ ρίσκου και επιβράβευσης στις 3 και 4 του μήνα, είναι πιθανό να μην έχετε πολλούς που θα το δεχθούν.

Τα ζώδια του Νερού έχουν την ανάγκη να κάνουν παρέα με άτομα που δεν τα πειράζει όταν κάνουν αλλαγές. Μία επιφυλακτική χειρονομία επιδοκιμασίας γύρω στις 5 Ιουνίου, σας δίνει την άδεια να ξεκινήσετε να τρέχετε την καινοτομία σας. Έχετε περιθώριο έως τις 15 του μήνα για να τα καταφέρετε. Αυτοί που σκέφτονται μπροστά, ρίχνουν το βάρος τους σε μία λαμπρή ιδέα στις 7 του μήνα!

zwdia-66

Από τις 8 έως τις 11 Ιουνίου, η ψυχαγωγία βρίσκεται σε μεγάλο βαθμό στα σχέδια σας. Αν και στην πραγματικότητα δουλεύετε σε αυτή την εταιρεία, δείχνετε απίστευτη δημιουργικότητα ή βρίσκετε θεϊκή διασκέδαση στις καθημερινές διαδικασίες.
Αναπτύσσετε μία εσωτερική φήμη ή δημιουργείτε μία καθησυχαστική εικόνα στις 14 του μήνα. Με λίγη τύχη, αυτά τα στοιχεία θα σας βοηθήσουν σε δύσκολες μέρες.

Ζώδια Ιούνιος 2020 Ιχθύες μηνιαίες προβλέψεις

Έως τις 18 Ιουνίου 2020, θα πρέπει να παραδεχτείτε ότι τα πράγματα άλλαξαν όσο δεν κοιτούσατε. Η παρέμβαση από τους υπεύθυνους σας σώζει σαν από μηχανής θεός στις 21 και 22… Αλλά έως τις 27 του μήνα, θα πρέπει να αναμετρηθείτε με τις απαιτήσεις ζηλιάρηδων και λιγότερο τυχερών συναδέλφων σας.
Αγαπητοί Ιχθύες, στις 28 και 29 Ιουνίου αποδείξτε ότι κατανοείτε την τέχνη σας. Πραγματικά κάνετε σκληρή δουλειά γι’ αυτά που παίρνετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9