Ζώδια Ιούνιος 2020 Καρκίνος μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-zwdio-karkinos

Ζώδια Ιούνιος 2020 Καρκίνος Το ωροσκόπιό σας προβλέπει ότι τις πρώτες μέρες του μήνα όλοι σας αποδέχονται γι’ αυτό που είστε.

Αυτό σημαίνει ότι περιμένουν σημαντικά πράγματα από εσάς!

Μέχρι τις 8 Ιουνίου θα νιώθετε την πίεση να ανταποκριθείτε στις δυνατότητές σας. Αυτό είναι συναρπαστικό και ίσως χωρίς άμεση ανταμοιβή.

zodia-taro-45

Στις 9 και 10 του μήνα, δουλέψτε με το ένστικτό σας αντί με τις προκαταλήψεις σας. Τα άστρα φέρνουν μερικούς καλούς συμμάχους για τη διασκέδασή σας. Το σαββατοκύριακο μετά τις 12 Ιουνίου, σας βρίσκει κολλημένους με την καθαριότητα ενώ θα προτιμούσατε να οικοδομείτε κοινωνικές σχέσεις ή να αναζητάτε την αλήθεια.

Ξεκινώντας στις 14 του μήνα, βρίσκετε τον ρυθμό σας και μπορείτε να τον ακολουθήσετε χωρίς ανησυχία μέχρι τις 25. Οι απαιτήσεις γρήγορα μετατρέπονται σε ανταμοιβές!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Είστε ο αρχηγός των ατελείωτων δυνατοτήτων στις 17 Ιουνίου, δοκιμάζοντας οτιδήποτε εμφανίζεται γύρω σας. Ο κόσμος ανήκει σε εσάς μεταξύ 19 και 22: Μια ένδειξη άνετης εσωτερικής πραγματικότητας που διαρρέει ό,τι σας περιβάλλει και κάνει τους άλλους να επιθυμούν να είναι κομμάτι του οράματός σας. Ετοιμαστείτε για την επόμενη πραγματική σας πρόκληση στις 26.

Ζώδια Ιούνιος 2020 Καρκίνος μηνιαίες προβλέψεις

Αγαπητοί Καρκίνοι, κάποιος δυνατότερος πιέζει για διαφορετικά πράγματα. Τουλάχιστον οι αναστολές σας έχουν φύγει στις 28 και 29 Ιουνίου, όταν βγαίνετε κεφάτοι και έτοιμοι για έναν ακόμη γύρο!

Ζώδια Ιούνιος 2020 Καρκίνος μηνιαίες προβλέψεις καριέρας

Το ωροσκόπιό σας για τον φετινό Ιούνιο, προβλέπει ότι συλλέγετε υποστήριξη για να εξασφαλίσετε τη θέση σας. Από την έναρξή του θέλετε να είστε με την ομάδα που κερδίζει – και αποκαλύπτετε ένα δραστικό προϊόν ή τη στρατηγική σας στις 3 του μήνα.

Κερδίζετε έδαφος στις 9 και στις 10 μέσω παράλογων μεθόδων. Όποιος βρίσκεται τριγύρω για λίγο θα πρέπει να γνωρίζει ότι η εκπαίδευσή του αποτελεί μόνο μια οδηγία και όχι Ευαγγέλιο. Ωστόσο, το αντανακλαστικό σας για την επίλυση προβλημάτων μπορεί να σας σώσει από περιττές πολυπλοκότητες στις 11 Ιουνίου.

xartomanteia

Μεταξύ 14 και 25 του μήνα είναι σίγουρο ότι θα έχετε το συμβόλαιο, θα προλάβετε την προθεσμία ή θα εντυπωσιάσετε εντελώς τους συνεργάτες σας. Αδράξτε την πρωτοβουλία με αυτοπεποίθηση και χάρη.
Εκπλήξτε τον εαυτό σας με την προσαρμοστικότητά σας, ειδικά γύρω στις 17 Ιουνίου. Από τις 19 έως τις 22, η αίσθηση του χρόνου και του τόπου σας κάνει νικητές κάτω από κάθε περίσταση, επαγγελματική ή άλλης φύσεως.

Ζώδια Ιούνιος 2020 Καρκίνος μηνιαίες προβλέψεις

Μόλις η πολύτιμη ιδιοκτησία βρεθεί σε ασφαλή χέρια, είστε ελεύθεροι να καταρρεύσετε το σαββατοκύριακο μετά τις 26 του μήνα. Έως τις 28 Ιουνίου είστε ήδη παθιασμένοι με ένα νέο πρότζεκτ. Αγαπητοί Καρκίνοι, να προσέξτε, ωστόσο, γιατί θα ξεκινήσετε από τον πάτο και πάλι.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65