Ζώδια Ιούνιος 2020 Παρθένος μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-zwdio-parthenos

Ζώδια Ιούνιος 2020 Παρθένος Το ωροσκόπιό σας δείχνει ότι βρεθήκατε στην κορυφή του κόσμου την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου…

Αλλά προσγειώνεστε στο έδαφος έως τις 3 Ιουνίου.

Τώρα θα κατανοήσετε αν βρίσκεστε – και πόσο – μακριά από το αρχικό σας πλάνο!

zodia-taro-45

Οι πραγματικοί φίλοι βρίσκονται δίπλα σας το σαββατοκύριακο μετά τις 5 Ιουνίου, κάτι που είναι σημαντικό. Η εβδομάδα που θα ακολουθήσει έως τις 13 του μήνα, μπορεί να είναι κάπως μπερδεμένη: Οι κανόνες αλλάζουν καθημερινά!

Έως τις 10 Ιουνίου ερωτεύεστε πράγματα που είχατε ορκιστεί ότι θα μισείτε, πράγμα που είναι εκπληκτικό. Έχετε τόσο βάθος στο χαρακτήρα σας! Μεταξύ 14 και 16 του μήνα παίρνετε ένα μέρος του εαυτού σας πίσω, εάν μπορείτε να καθορίσετε τι είναι αυτό!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Ο κύκλος ξεκινάει και πάλι και οι αξίες ανατίθενται εκ νέου. Αλλά αυτή τη φορά είστε σε θέση να επωφεληθείτε. Από τις 19 έως τις 29 Ιουνίου, να επιδείξετε τους μύες σας, να ασκήσετε τα δικαιώματά σας και να φέρετε τα πάνω κάτω στον κόσμο σας!

Δεν μπορείτε παρά να κομπάσετε και το δικαιούστε, όταν όλα είναι αληθινά και αξίζουν διαφήμιση. Είστε πηγή εφεύρεσης και αναγέννησης μεταξύ 22 και 25 του μήνα.
Αγαπητοί Παρθένοι, το καλοκαίρι είναι δικό σας εάν το θέλετε. Και αν κάποιος προσπαθήσει να παίξει παιχνίδια με την καρδιά σας στις 30 Ιουνίου, είστε έτοιμοι για εκείνον ή για εκείνην!

prodosia

Ζώδια Ιούνιος 2020 Παρθένος μηνιαίες προβλέψεις καριέρας

Το ωροσκόπιό σας για τον φετινό Ιούνιο προβλέπει ότι όσοι δουλεύουν σκληρά χτυπούν σε τοίχο από τούβλα και οι τεμπέληδες παίρνουν αυτό που τους αξίζει!

Όσο επανεξετάζετε τους κανόνες στις 3 και 4 του μήνα, θα εντοπίσετε τι απαιτεί διόρθωση. Επιβληθείτε στον εαυτό σας το σαββατοκύριακο μετά τις 5 Ιουνίου, ακόμα και αν θα προτιμούσατε τον ελεύθερο χρόνο.

Ζώδια Ιούνιος 2020 Παρθένος μηνιαίες προβλέψεις

Θα χρειαστείτε αυτό το πλεονέκτημα, για να επιβληθείτε σε όποια καθοδική πορεία μπορεί να δημιουργηθεί από τις 7 έως τις 13 Ιουνίου. Να έχετε το νου σας για έμμεσες ευκαιρίες στις 9 και στις 10. Εάν αυτό σημαίνει να πετάξετε κάποιο νεκρό βάρος και να κόψετε τις κακές επικοινωνίες, κάντε το. Το σύστημα θα λειτουργήσει για εσάς, εάν το αφήσετε!

zwdia-zodia-astrologia-65
Δείξτε το νέο σας ταλέντο και εξερευνήστε επιλογές που δεν έχετε δοκιμάσει, όσο έχετε ακόμα το πράσινο φως στις 14 και 15 του μήνα. Περιορίστε τα έξοδα πολυτελείας έως τις 18. Γενικά, αξίζει τον κόπο!

Και καθώς αυτό συμβαίνει, λαμβάνετε την καλύτερη επιστροφή στην επένδυσή σας μεταξύ 19 και 29. Η δικτύωση αποδίδει. Αγαπητοί Παρθένοι, βάλτε σε λειτουργία τη μηχανή σας της επιτυχίας, έχοντας γύρω σας άτομα που γνωρίζουν τι μπορείτε να κάνετε.

Ζώδια Ιούνιος 2020 Παρθένος μηνιαίες προβλέψεις

Έως τις 25 του μήνα έχετε λόγο για διάφορα θέματα και έχετε έσοδα από πολλές πλευρές. Ακόμη και αν δεν είστε έτοιμοι να εκταμιεύσετε στις 30 Ιουνίου, ίσως το σύστημα μπορεί να δουλέψει και χωρίς εσάς για λίγο!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw