Ζώδια Ιούνιος 2020 Σκορπιός μηνιαίες προβλέψεις

skorpios-kai-xrima2

Ζώδια Ιούνιος 2020 Σκορπιός Το μηνιαίο ωροσκόπιό σας προβλέπει ότι σίγουρα δεν υπάρχει κάποιος άλλος σαν εσάς!

Ειδικά στην αρχή του μήνα, οι προσπάθειες των άλλων να σας μιμηθούν προκαλούν γέλιο…

Το ακόμα πιο ιδιαίτερο της ατμόσφαιρας είναι θα πέφτουν στο κενό μέχρι τις 6.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εσείς νιώθετε και έχετε ασφάλεια στις 7 και 8 Ιουνίου… Όσο κι αν γνωρίζατε ότι αυτοί που κάνουν κριτική, θα έπαιρναν τελικά το πάνω χέρι. Μπορείτε να αλλάξετε τους κανόνες και τη θέση σας στις 9 και στις 10. Αλλά αυτό οδηγεί σε μια έντονη εβδομάδα, πράγμα που μπορεί να σημαίνει πολλή δουλειά. Τουλάχιστον ο πόλεμος νεύρων έχει τελειώσει έως τις 14 του μήνα!

Να προσέχετε τα λάθη που έχουν σχέση με την κρίση γύρω στις 17 Ιουνίου… Γιατί θα πρέπει να αγοράσετε οτιδήποτε σπάσετε!

Είστε ένας καλός φίλος και λάτρης της ομορφιάς μεταξύ 19 και 22 του μήνα. Μόνο μην την προσεγγίσετε με ψεύτικες προφάσεις, διότι κάποιοι λεκέδες στη φήμη σας μπορεί να πάρουν μεγάλο διάστημα για να βγουν!

zwdia-66
Αγαπητοί Σκορπιοί, τα προβλήματά σας θα τελειώσουν μετά τις 24 του μήνα. Ξυπνάτε νιώθοντας υγιείς και δικαιωμένοι. Όσο για τις 28 Ιουνίου, μπορείτε να αποδράσετε και πάλι με παράξενα και εκπληκτικά πράγματα!

Ζώδια Ιούνιος 2020 Σκορπιός μηνιαίες προβλέψεις καριέρας

Τον φετινό Ιούνιο βρίσκεστε μεταξύ της ακατέργαστης καινοτομίας και του ασφαλούς συντηρητισμού. Πιθανόν δεν θα παρατηρήσετε αυτό τον ανταγωνισμό έως τις 6 του μήνα, επειδή έχετε πάρει φωτιά με την αποστολή σας!

chartomantia-098Εκμεταλλεύεστε τις δυνατότητες και τους πόρους που είναι ξεκάθαρα δικοί σας, για να τους χρησιμοποιήσετε σε ένα αγαπημένο σχέδιο. Αλλά ίσως θα πρέπει να ξανασκεφτείτε τη στρατηγική σας, όταν κάποιος σας λέει «όχι» στις 7 ή 8 του μήνα. Αν και έχετε ένα δυο έτοιμα κόλπα στο μανίκι σας στις 9 και 10, η επιχείρησή σας θα μπορούσε να λειτουργεί με μετρημένο χρόνο!

Ζώδια Ιούνιος 2020 Σκορπιός μηνιαίες προβλέψεις

Από τις 11 έως τις 18 Ιουνίου, η δοκιμή και το λάθος γρήγορα δείχνουν την αδυναμία ορισμένων υποθέσεων. Η ασφάλεια στο χώρο δουλειάς είναι σημαντική. Η προοπτική είναι κάτι περισσότερο από ένα καλοραμμένο λευκό χαρτί, εάν δεν έχετε τα μέσα για να επενδύσετε μεγάλο κεφάλαιο ή να δημιουργήσετε νέα προϊόντα!

Βρείτε τη ρίζα του προβλήματός σας το σαββατοκύριακο μετά τις 19 Ιουνίου. Αγαπητοί Σκορπιοί, δώστε στον εαυτό σας την άδεια να αλλάξει τον τρόπο που δουλεύετε. Παρόλο που νιώθετε σαν ξένος σε μια κάποτε οικεία επιχείρηση από τις 21 έως τις 23, μπαίνετε στον σωστό τρόπο λειτουργία στις 24 του μήνα.
Το νέο σας προφίλ ταιριάζει καλά με τους παλιούς πελάτες. Όλοι όσοι έχουν σημασία είναι επιτέλους μαζί σας έως τις 28 Ιουνίου. Με το να αποδέχεστε τους περιορισμούς σας, αυξάνετε τη δύναμή σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65