Ζώδια Ιούνιος 2020 Τοξότης μηνιαίες προβλέψεις

Sagittarius

Ζώδια Ιούνιος 2020 Τοξότης : Το ωροσκόπιο για τους Τοξότες για τον φετινό Ιούνιο, προβλέπει ότι νιώθετε να έχετε μπουχτίσει από τον εαυτό σας μεταξύ 2 και 4 του μήνα…

Αλλά υπάρχουν καλοί λόγοι. Συγκεκριμένα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, μετά από προσεκτικό σχεδιασμό και καλή τύχη.

Ποιος δεν θα το γιόρταζε; Η σύνθεση αυτή παραμένει τέλεια, ωστόσο έως τις 8 του μήνα αναρωτιέστε τι μπορεί να ακολουθήσει!

zodia-taro-45

Τα άστρα σας πιάνουν στον ύπνο στις 9 και 10 Ιουνίου, ωθώντας κάποιον πιο μπροστά από εσάς. Παρατηρήστε και διδαχθείτε. Το σαββατοκύριακο μετά τις 12 αποδεικνύει ότι έχετε ακόμα φίλους και μία ειδοποίηση, ωστόσο αν μη τι άλλο, η μέθοδός σας ήταν αμφίβολη.

Οι προτεραιότητές σας βρίσκονται σε ίδια βάση μεταξύ 14 και 20 του μήνα. Οικεία πρόσωπα επανέρχονται στη ζωή σας, κάποια με ευχάριστο τρόπο και κάποια με λίγη δυσκολία για να τα αντικρίσετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Προσέξτε τυχόν δελεαστικούς σύντομους δρόμους στο κομμάτι της εργασίας σας, γύρω στις 17 Ιουνίου. Το να προσπαθήσετε μια νέα κίνηση, μπορεί να σας κοστίσει επιπλέον δουλειά.

Να είστε γενναιόδωροι στις 21 και 22 του μήνα, ακόμη και αν θέλετε τη μερίδα του λέοντος. Θα την λάβετε στις 23, εάν αποδείξετε μέσω της ικανοποίησης των άλλων ανθρώπων ότι την αξίζετε!

Ζώδια Ιούνιος 2020 Τοξότης μηνιαίες προβλέψεις

Μετά τις 25 Ιουνίου δεν θα χρειαστεί να κάνετε τεμενάδες σε κατώτερούς σας άλλο πια. Αγαπητοί Τοξότες, τα τελευταία εμπόδια αυτού του μήνα στέκονται ευγενικά έξω από τον δρόμο σας…
Έως τις 30 Ιουνίου 2020, επιστρέφετε και πάλι στο βασίλειο των θαυμάτων. Ξεκάθαρα εδώ είναι το μέρος όπου ανήκετε!

Ζώδια Ιούνιος 2020 Τοξότης μηνιαίες προβλέψεις καριέρας

Αγαπητοί Τοξότες, είστε εσείς το αφεντικό στον εργασιακό σας χώρο; Μήπως είστε ελεύθεροι επαγγελματίες που έχουν κέρδη, είτε απλώς έχετε υψηλό κίνητρο; Οι προβλέψεις του φετινού Ιουνίου δείχνουν ότι ο επιχειρηματικός κόσμος βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο για εσάς, ειδικά κατά τις πρώτες 8 ημέρες του!

zwdia-66

Μεταξύ 2 και 4 Ιουνίου, περισσότερο δίνετε παρά παίρνετε συμβουλές. Με τόση διαφήμιση και ανταλλαγή μηνυμάτων, τι άλλο να υπάρχει για να μάθετε; Μην εκπλαγείτε εάν τα άστρα σας ρίξουν από το υψηλό σημείο που βρίσκεστε στις 9 του μήνα.

Ορισμένα άτομα δεν μπορούν να εξαγοραστούν ό,τι και να τους προσφέρετε. Αυτός βασικά θα μπορούσε να είναι ο καινούργιος σας δρόμος σε μια νέα αγορά, εάν γνωρίζετε πώς να τον χειριστείτε!

Ζώδια Ιούνιος 2020 Τοξότης μηνιαίες προβλέψεις

Αποδεχθείτε την ιδέα να εκπαιδευτείτε ξανά ή να αναπτύξετε τη δουλειά σας από τις 11 έως τις 13 Ιουνίου. Έπειτα ετοιμαστείτε για τη σκληρή δουλειά, του να πείσετε νέους πελάτες ή συνεργάτες να σας εμπιστευτούν άνευ όρων!

zodia-zvdia-75
Από τις 14 έως τις 20 του μήνα, είναι μια ανηφορική μάχη με τόσες αποτυχίες όσες και οι νίκες. Νιώθετε τον πειρασμό να τα παρατήσετε και να γυρίσετε στις παλιές μεθόδους… Αλλά μετά τις 17, αυτό δεν αποτελεί πλέον επιλογή!

Στις 21 Ιουνίου κατανοείτε πλήρως τη δέσμευσή σας για αυτή τη νέα πορεία. Ενημερώστε τις επαγγελματικές σας κάρτες και αγοράστε διαδικτυακές τοποθεσίες στις 24 και 25.
Αγαπητοί Τοξότες, η επόμενη μεγάλη ώθησή σας πρόκειται να ξεκινήσει… Και θέλετε να είστε έτοιμοι, για επιτυχία σε κάθε επίπεδο!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra