Ζώδια Ιούνιος 2020 Υδροχόος μηνιαίες προβλέψεις

epanasyndesi-antras-ydroxoos

Το μηνιαίο ωροσκόπιο για τον Υδροχόο για τον μήνα Ιούνιο 2020, δείχνει ότι είτε είστε πρωινοί τύποι είτε νυχτερινοί, το απόγευμα μπορεί να είναι περίεργο για εσάς.

Αλλά μαθαίνετε να αγαπάτε αυτή την περίοδο της ημέρας στις 2 του μήνα…

Θα σας δείξει το πώς ο κόσμος σας αλλάζει προς το καλύτερο!

zodia-taro-45

Η μαγεία προχωρά χωρίς εμπόδια στις 13 Ιουνίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είστε μαζί με άλλους, όχι μόνοι. Έχετε περισσότερη έμπνευση και είστε ανεύθυνοι από τις 6 έως τις 8 του μήνα – και όλοι σας αγαπούν γι’ αυτό!

Οι προτεραιότητές σας αλλάζουν στις 10 Ιουνίου, αναδιαμορφώνοντας συγκεκριμένους στόχους για τους επόμενους πέντε μήνες. Αργότερα, η 14η ημέρα σας ωθεί να παραδεχθείτε ότι πιθανόν δεν τα γνωρίζετε όλα!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Αγαπητοί Υδροχόοι, όσο δύσκολο κι αν είναι στην αρχή, αλλάζετε τη στάση σας όταν σας ανοίγονται σαγηνευτικές πόρτες για μάθηση μεταξύ 16 και 18 Ιουνίου. Παραδοσιακοί ρόλοι και συγκεκριμένοι τρόποι χρήσης πραγμάτων, τίθενται υπό αμφισβήτηση από τις 19 έως τις 25.

Αφήστε πίσω αυτά τα παιχνίδια στις 26 του μήνα. Αυτοί που σας υποστηρίζουν, θα προτιμούσαν ένα φιλί ή να τα ξαναβρείτε, από το να περιφέρουν τη διαφωνία και πάλι τριγύρω. Έως τις 29 Ιουνίου 2020, επιστρέφετε στο κατώφλι του χαμένου σας παραδείσου. Μην περιπλανιέστε και πάλι!

Ζώδια Ιούνιος 2020 Υδροχόος μηνιαίες προβλέψεις καριέρας

Το ωροσκόπιο του Ιουνίου για το ζώδιο του Υδροχόου προβλέπει πως εάν θέλετε τη δουλειά, η υπογραφή σας είναι απαραίτητη προτού περάσουν οι ώρες εργασίας στις 2 του μήνα. Μετά από αυτό, είτε παίρνετε το πρόγραμμα είτε πηγαίνετε με τον δικό σας τρόπο, τουλάχιστον είστε ελεύθεροι!

Ζώδια Ιούνιος 2020 Υδροχόος μηνιαίες προβλέψεις

zwdia-tarw-zodia-19Δημιουργήστε το ιδανικό για εσάς κλίμα ή κουλτούρα, μεταξύ 3 και 13 Ιουνίου. Εξασφαλίστε την αφοσίωση, με το να προσελκύσετε εθελοντές επί πληρωμή. Από τις 6 έως τις 8 του μήνα, κανείς δεν ενδιαφέρεται εάν όλος αυτός ο τρόπος λειτουργίας σας έχει να κάνει με το να τρέφετε το Εγώ σας και την απόκτηση χρημάτων. Αυτά δεν είναι κακά πράγματα. Πράγματι, αυτός είναι ο καπιταλισμός στα καλύτερά του!

Εάν δεν έχετε δεσμευτεί σε ένα βιώσιμο επιχειρηματικό μοντέλο έως τις 10 Ιουνίου, νέες επιλογές εμφανίζονται. Το πάρτι τελειώνει στις 14. Συνεχίζετε να είστε στις μαύρες σας μετά από συνάντηση με τον ανώτερό σας… Αλλά η αυξανόμενη οικονομική ευθύνη είναι όλο και περισσότερο μία καλή ιδέα.

Ζώδια Ιούνιος 2020 Υδροχόος μηνιαίες προβλέψεις

Οι επενδυτές και οι δημιουργοί μπορούν να γευτούν τις δυνατότητες, από τις 16 έως τις 18 Ιουνίου. Βάλτε τα χέρια στο τιμόνι το σαββατοκύριακο μετά τις 19 του μήνα, εάν δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι να ξεκινήσετε. Το να δουλεύετε με άλλους γίνεται προβληματικό μεταξύ 21 και 25 Ιουνίου 2020!

Αγαπητέ Υδροχόε, η επικοινωνία είναι αρκετά ξεκάθαρη… Αλλά οι πράξεις στέλνουν διαφορετικό μήνυμα, από τις λέξεις που πάνε μαζί τους. Νιώστε ανακούφιση στις 26 του μήνα. Όλες οι προκλήσεις είναι καλές προκλήσεις, αν γνωρίζετε πού βρίσκεστε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65