Ζώδια Ιούνιος 2023 Δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-erwtikes-zwdio-didymoi

Ζώδια Ιούνιος 2023 Δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Ιούνιος 2023 Δίδυμοι : Ο Ήλιος εξακολουθεί να λάμπει στο ζώδιό σας τον Ιούνιο! Και θα το γιορτάσετε… αφού είναι τα γενέθλιά σας! Χρόνια πολλά σε όλους τους Διδύμους του Ιουνίου.

Η ενέργεια στο σύμπαν σφύζει από ενθουσιασμό κι ευκαιρίες για επιτυχία – κάτι που ακούγεται σαν μουσική στ’ αυτιά σας.

Αυτό το μήνα, θα νιώσετε πως τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει το κέφι σας και να μειώσει τον ενθουσιασμό σας.

zodia-taro-45

Το σύμπαν ευθυγραμμίζεται προς όφελός σας και θα νιώσετε ένα κύμα δημιουργικότητας και αυτοπεποίθησης καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Την 1η Ιουνίου γίνεται η σύνοδος του Δία με τον Β. Δεσμό… και είναι σαν να σας κουνάει το σύμπαν, το μαγικό του ραβδί. Αυτός ο συνδυασμός δείχνει μια εποχή κρυμμένων ευλογιών αλλά και συγχρονισμού.

Το σύμπαν εργάζεται στα παρασκήνια για να σας ευθυγραμμίσει με ανθρώπους, ευκαιρίες και εμπειρίες που θα σας βοηθήσουν στο ταξίδι σας. Δώστε προσοχή στα όνειρά σας, τα σημάδια και τα ένστικτά σας, γιατί μπορεί να σας καθοδηγήσουν σε κάτι ιδιαίτερο. Τρεις μέρες αργότερα, μια Πανσέληνος στον φλογερό Τοξότη φωτίζει τον τομέα των σχέσεων σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούνιος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Ζώδια Ιούνιος 2023 Δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις .

Η περίοδος της Πανσελήνου, είναι πάντα μια μαγική εποχή – και η συγκεκριμένη, δεν αποτελεί εξαίρεση. Καθώς η Σελήνη φτάνει στο απόγειό της, φωτίζει κρυμμένα συναισθήματα και φέρνει διαύγεια στις σχέσεις σας. Μπορεί να αισθάνεστε πιο παθιασμένοι και περιπετειώδεις από το συνηθισμένο, έτοιμοι να ανεβάσετε την ερωτική σας ζωή στο επόμενο επίπεδο.

Η Πανσέληνος είναι επίσης μια περίοδος που μπορείτε να εγκαταλείψετε όλα όσα δεν σας εξυπηρετούν πλέον. Αν υπάρχουν τοξικές σχέσεις ή τοξικά μοτίβα στην ερωτική σας ζωή, αυτή είναι η στιγμή να τα απελευθερώσετε και να δημιουργήσετε χώρο για υγιείς και ικανοποιητικές συνδέσεις. Η είσοδος της Αφροδίτης στον γεμάτο αυτοπεποίθηση Λέοντα στις 5 Ιουνίου, προσθέτει επιπλέον ενθουσιασμό στις συζητήσεις σας.

chartomantia-098

Δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις .

Με την Αφροδίτη στον Λέοντα, οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες είναι εύστοχες και θα μπορέσετε να γοητεύσετε οποιονδήποτε με τα λόγια σας. Το πνεύμα και η ευφυΐα σας θα είναι το τέλειο μείγμα για να γοητεύσετε τα πλήθη, όπου κι αν πάτε. Ο κυβερνήτης σας Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σας στις 11 Ιουνίου, ενισχύοντας τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και την πνευματική σας ευκινησία. Στη συνέχεια, καταφτάνει η Νέα Σελήνη φτάνει στις 18 Ιουνίου, φέρνοντας νέα ξεκινήματα και μια ευκαιρία να ορίσετε τις προθέσεις σας για τον επόμενο σεληνιακό κύκλο.

Η Νέα Σελήνη είναι μια εποχή φρέσκων ξεκινημάτων. Αυτό καθιστά την στιγμή κατάλληλη, για να βάλετε σε εφαρμογή ένα συναρπαστικό έργο, να θέσετε νέους στόχους ή να αλλάξετε τη ζωή σας. Στο ζώδιό σας, αυτή η Νέα Σελήνη είναι ιδιαίτερα ισχυρή. Είναι καιρός να εστιάσετε στον εαυτό σας και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Είναι καιρός να αφήσετε παλιές συνήθειες ή μοτίβα που δεν σας εξυπηρετούν πλέον και να αγκαλιάσετε έναν νέο τρόπο ζωής. Αυτή είναι η ώρα σας να λάμψετε, Δίδυμοι! Η ενέργεια αυτής της Νέας Σελήνης σας υπενθυμίζει να εμπιστεύεστε τη διαίσθησή σας και να ακολουθείτε την καρδιά σας. Ο κυβερνήτης σας Ερμής, βρίσκεται στο ζώδιό σας, ενισχύοντας τις νοητικές σας ικανότητες και τη διαίσθησή σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Ιούνιος 2023 Δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις .

Εμπιστευτείτε λοιπόν τον εαυτό σας και το σύμπαν, για να σας καθοδηγήσουν στον σωστό δρόμο. Σαν να μην έφτανε η κοσμική μαγεία της Νέας Σελήνης, ο Κρόνος γυρίζει ανάδρομος στους Ιχθύες την άλλη μέρα, φέρνοντας μια αλλαγή ενέργειας στην καριέρα και τη δημόσια εικόνα σας. Ο ανάδρομος Κρόνος σας βοηθάει να επαναξιολογήσετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας, να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αξιολογήσετε την πρόοδό σας προς τις μακροπρόθεσμες φιλοδοξίες σας.

Το καλοκαίρι φτάνει στις 20 Ιουνίου, όταν ο Ήλιος φεύγει από το ζώδιό σας και μπαίνει στον Καρκίνο, σηματοδοτώντας την έναρξη του Θερινού Ηλιοστασίου. Αυτή είναι μια περίοδος μετάβασης, καθώς περνάμε από την ενέργεια του ζωδίου σας στην στοργική και συναισθηματική ενέργεια του Καρκίνου. Μπορεί να νιώσετε μια μετατόπιση στην ενέργειά σας καθώς θα μετακινηθείτε από την εστίαση στον εαυτό σας… σε μια πιο εξωτερικά εστιασμένη στιγμή.

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

μελλοντολόγος

Ζώδια Ιούνιος 2023 Δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ο Ερμής ενώνεται με τον Ήλιο μπαίνοντας στον Καρκίνο στις 26 Ιουνίου, εστιάζοντας περισσότερο στα οικονομικά σας και στο πώς κερδίζετε, ξοδεύετε και εκτιμάτε τα χρήματά σας. Χρησιμοποιήστε αυτόν το διάστημα για να επαναξιολογήσετε τους οικονομικούς σας στόχους και να δημιουργήσετε ένα σχέδιο για να προχωρήσετε σε μια αύξηση της αφθονίας και της ασφάλειάς σας.

Και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό γεγονός του μήνα, είναι ο Ποσειδώνας που γυρίζει ανάδρομος στους Ιχθύες στις 30 Ιουνίου, φέρνοντας μια αλλαγή στην ενέργεια των μακροπρόθεσμων στόχων σας. Ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης των ονείρων και των ψευδαισθήσεων. Αυτή η ανάδρομη περίοδος μπορεί να εγείρει ερωτήματα σχετικά με τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες και την ευθυγράμμισή τους με τον αυθεντικό σας εαυτό.

zodia-astra-tarot

 Δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις .

Αξιοποιήστε αυτό το διάστημα για να σκεφτείτε την επαγγελματική σας πορεία και τις εργασιακές σας σχέσεις: Ακολουθείτε τα αληθινά σας πάθη και τις αξίες σας ή είστε παγιδευμένοι σε ψευδαισθήσεις επιτυχίας; Χρησιμοποιήστε αυτή την ανάδρομη ενέργεια για να επανασυνδεθείτε με τη διαίσθησή σας και να ευθυγραμμίσετε εκ νέου τους επαγγελματικούς σας στόχους με τον πραγματικό σας σκοπό.

Στο σύνολό του, ο Ιούνιος είναι ένας ισχυρός μήνας για εσάς, γεμάτος με ισχυρή ενέργεια και μεταμορφωτικές αλλαγές. Χρησιμοποιήστε την κοσμική μαγεία για να σας καθοδηγήσει προς τα όνειρά σας και αγκαλιάστε όση ομορφιά, έχει να προσφέρει η ζωή!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούνιος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45