Ζώδια Ιούνιος 2023 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-zwdio-ixtheis

Ζώδια Ιούνιος 2023 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Ιούνιος 2023 Ιχθύες : Καθώς ο Ήλιος ζεσταίνει τα νερά αυτόν τον Ιούνιο όμορφοι Ιχθύες, ήρθε η ώρα να αντικαταστήσετε τις ζεστές κουβέρτες, με τις πετσέτες θαλάσσης.

Ετοιμαστείτε να απολαύσετε τον ήλιο! Αυτό το μήνα θα αγκαλιάσετε την τολμηρή και περιπετειώδη ενέργεια, βουτώντας σε συναρπαστικές εμπειρίες.

Η έκλειψη Σελήνης του περασμένου μήνα στο ζώδιο του Σκορπιού, σας ώθησε σε μεγάλες μεταμορφώσεις. Μπορεί να νιώσατε σαν μια όμορφη γοργόνα που έριξε το παλιό δέρμα και αναδύθηκε με μια καινούργια λαμπερή ουρά.

zodia-taro-45

 

Λοιπόν αυτή η λαμπερή, μοντέρνα ουρά, είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τα κύματα αυτόν τον μήνα. Ο μήνας ξεκινά με τη σύνοδο του Δία με το Β. Δεσμό στον Ταύρο την 1η Ιουνίου δημιουργώντας σας την αίσθηση πως το σύμπαν κουνάει το μαγικό του ραβδί και μετατρέπει τις καθημερινές σας εργασίες, σε απολαυστικές περιπέτειες!

Ξαφνικά, ακόμη και οι πιο συνηθισμένες δραστηριότητες γίνονται ευκαιρίες για μάθηση και ανάπτυξη. Θα κλείσετε γρήγορα τις λίστες υποχρεώσεων και θα απολαύσετε το ταξίδι. Τρεις μέρες μετά, μια Πανσέληνος στον φλογερό Τοξότη φωτίζει τον επαγγελματικό σας τομέα. Αυτή η Πανσέληνος, σηματοδοτεί το αποκορύφωμα ενός έργου ή ενός μακροχρόνιου επιχειρηματικού στόχου… και πρόκειται να απολαύσετε τη δόξα της επιμέλειας και της αφοσίωσής σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούνιος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ζώδια Ιούνιος 2023 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις .

Η Πανσέληνος είναι σαν ένας προβολέας που φωτίζει τα πάντα. Είναι σαν ένας μεγεθυντικός φακός που ενισχύει την ενέργεια γύρω σας. Μπορεί να αισθάνεστε πως βρίσκεστε μέσα σ’ ένα συναισθηματικό τρενάκι, αλλά δεν πειράζει. Αγκαλιάστε τις καλές και τις κακές στιγμές… και αφήστε τες να τροφοδοτήσουν τη δημιουργικότητα και τη διαίσθησή σας.

Εμπιστευτείτε πως έχετε κάνει ό,τι είναι δυνατό για να φτάσετε σ’ αυτό το σημείο και ότι το σύμπαν σας υποστηρίζει. Απελευθερώστε τον εαυτό σας από αμφιβολίες και φόβους και αφήστε την Πανσέληνο να τα ξεπλύνει. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Αφροδίτη μπαίνει στον τολμηρό Λέοντα στις 5 Ιουνίου και φέρνει ενέργεια στην καθημερινότητά σας.

Μοιάζει σαν ένα διπλό σφηνάκι εσπρέσο, που θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε τη λίστα με τις υποχρεώσεις σας, γεμάτοι αυτοπεποίθηση και πάθος.

μελλοντολόγος

Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ο επικοινωνιακός Ερμής, μπαίνει στο ζώδιό του στους Διδύμους στις 11 Ιουνίου. Ακολουθεί η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο.. και ο Κρόνος που γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σας στις 19 Ιουνίου. Αυτό μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, αλλά πρέπει να εμπιστευτείτε πως οι κοσμικές ευθυγραμμίσεις είναι υπέρ σας.

Γι’ αυτό βάλτε νέους στόχους, φυτέψτε καινούργιους σπόρους και ανανεώστε τις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να ξεκινήσετε ένα έργο για τη βελτίωση του σπιτιού σας, να προγραμματίσετε οικογενειακές διακοπές ή να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με ένα μέλος της οικογένειας.

Ο ανάδρομος Κρόνος θα σας επιτρέψει να αναθεωρήσετε τους στόχους, τις αξίες και τις προτεραιότητές σας. Θα εγκαταλείψετε παλιά πρότυπα, πεποιθήσεις και συνήθειες που δεν σας εξυπηρετούν πλέον και θα δημιουργήσετε καινούργια, που ευθυγραμμίζονται με τον αυθεντικό σας εαυτό.

zodia-0988

Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις .

Γιορτάστε και εστιάστε στην ανάπτυξη, τη θεραπεία και τη μεταμόρφωσή σας. Μπορεί να νιώθετε νοσταλγία ή προβληματισμό, αλλά δεν πειράζει. Αφιερώστε αυτό το διάστημα για να συνδεθείτε με το παιδί μέσα σας, τη σοφία και το φως. Θα αναδυθείτε πιο δυνατοί, σοφότεροι και πιο ευθυγραμμισμένοι με τον πραγματικό σας σκοπό, αυτήν την περίοδο. Ήρθε η ώρα να αφήσετε τα μαλλιά σας κάτω, να βγάλετε τα παπούτσια σας και να αγκαλιάσετε τη ζωή, γιατί ο Ήλιος μπαίνει στον Καρκίνο στις 20 Ιουνίου, σηματοδοτώντας την έναρξη του Θερινού Ηλιοστασίου.

Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο του σπιτιού, της οικογένειας και των συναισθημάτων. Θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας κάτω από αυτή την ενέργεια. Μπορεί να αισθάνεστε πιο συναισθηματικοί, περιποιητικοί και διαισθητικοί από το συνηθισμένο… και να απολαμβάνετε το χρόνο που περνάτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το θερινό ηλιοστάσιο είναι επίσης μια εποχή αφθονίας και εκδήλωσης. Μπορεί να παρατηρήσετε αύξηση στη δημιουργικότητα, την παραγωγικότητα και την ευημερία σας. Θα προσελκύσετε νέες ευκαιρίες, φίλους και περιπέτειες στη ζωή σας.

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

chartomantia-098

Ζώδια Ιούνιος 2023 Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις .

Το τέλος του μήνα φέρνει κοσμικές εκπλήξεις όταν ο Ερμής μπαίνει στον Καρκίνο στις 26, ενώ ο Ποσειδώνας γυρίζει ανάδρομος στις 30 Ιουνίου. Ο Ερμής στον Καρκίνο φέρνει ένα ισχυρό μήνυμα από ένα ρομαντικό ενδιαφέρον, όπως μια πιθανή εξομολόγηση, μια εγκάρδια συγγνώμη ή μια γλυκιά πρόσκληση! Ό,τι κι αν είναι, θα αγγίξει την καρδιά σας και θα σας κάνει να νιώσετε ζωντανοί. Όμως υπάρχουν περισσότερα!

Ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας, γυρίζει ανάδρομος στις 30 Ιουνίου στο ζώδιό σας. Μπορεί να ακούγεται έντονο, αλλά είναι μια περίοδος εσωτερικού προβληματισμού, θεραπείας και πνευματικής ανάπτυξης. Θα είστε σε θέση να συνδεθείτε με τη διαίσθησή σας, τα όνειρά σας και τον ανώτερο εαυτό σας. Ο Ιούνιος σας ζητά να εμπιστευτείτε τον δρόμο που ακολουθεί. Σε κάθε επερχόμενο εγχείρημα, μπορεί να υπάρχει αβεβαιότητα και φόβος για το άγνωστο. Εμπιστευτείτε όμως το ένστικτό σας και μην φοβάστε να ζητήσετε βοήθεια ή καθοδήγηση όταν χρειάζεται.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούνιος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia