Ζώδια Ιούνιος 2023 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις

zwdio-parthenos-afroditi

Ζώδια Ιούνιος 2023 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Ιούνιος 2023 Παρθένος : Καλώς ήλθατε στον πρώτο μήνα του καλοκαιριού, όμορφοι Παρθένοι!

Αυτός ο μήνας είναι γεμάτος ενθουσιασμό και περιπέτεια καθώς βιώνετε ισχυρή και δυναμική ενέργεια στη ζωή σας.

Ετοιμαστείτε να υποστηρίξετε τη θέση σας και να υπερασπιστείτε την επικράτειά σας καθώς αντιμετωπίζετε προκλήσεις και εμπόδια με θάρρος και αποφασιστικότητα. Αυτό το μήνα, θα νιώσετε σαν να βρίσκεστε στην κορυφή του κόσμου καθώς αναλαμβάνετε νέα έργα με ανανεωμένη αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό.

zodia-taro-45

Το χιούμορ και το πνεύμα σας θα είναι τα μυστικά σας όπλα καθώς χρησιμοποιείτε γρήγορη σκέψη και πνευματώδεις απαντήσεις, για να ξεπεράσετε τους αντιπάλους σας και να βγείτε νικητές. Ο μήνας Ιούνιος ξεκινά εκρηκτικά, με τη σύνοδο του επεκτατικού Δία και του Β. Δεσμού στον Ταύρο στον τομέα της φιλοσοφίας σας την 1η Ιουνίου.

Αυτή η ισχυρή ενέργεια προάγει την ανάπτυξη, την επέκταση και το άλμα στο άγνωστο. Χάρη στη φύση του ζωδίου σας, μπορεί να αισθάνεστε πιο άνετα με τη ρουτίνα και τη δομή. Ωστόσο, αυτή η ενέργεια αφορά την απελευθέρωση από τα συνηθισμένα σας μοτίβα.. και την εξερεύνηση νέων οριζόντων. Στις 4 Ιουνίου, μια παιχνιδιάρικη Πανσέληνος στο φιλικό μεταβλητό ζώδιο του Τοξότη ανατέλλει, φωτίζοντας το σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούνιος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

Ζώδια Ιούνιος 2023 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Αυτή η Πανσέληνος μπορεί να προκαλέσει βαθιά και μακροχρόνια θαμμένα συναισθήματα, ενθαρρύνοντάς σας να αντιμετωπίσετε τυχόν άλυτα ζητήματα από το παρελθόν σας και να εργαστείτε προς την επούλωση και την οριστική θεραπεία. Μην φοβηθείτε να στηριχτείτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα για υποστήριξη! Θα είναι η άγκυρα και η πηγή δύναμης σας.

Επιπλέον, θα νιώσετε την επιθυμία να αλλάξετε το περιβάλλον του σπιτιού σας ή να αναβαθμίσετε την καριέρα σας. Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας και εμπιστευτείτε ότι το σύμπαν σας οδηγεί προς τον αληθινό σκοπό και το πεπρωμένο σας. Στη συνέχεια, η γοητευτική Αφροδίτη μεταβαίνει στον τολμηρό Λέοντα, εστιάζοντας την προσοχή στον εσωτερικό σας κόσμο.

chartomantia-098

Ζώδια Ιούνιος 2023 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Η Αφροδίτη στον Λέοντα διεγείρει τις αισθήσεις μέσω δημιουργικών αναζητήσεων ή πνευματικών πρακτικών. Αυτό θα σας επιτρέψει να εκφραστείτε με καινοτόμους και συναρπαστικούς τρόπους. Αυτή η διέλευση σηματοδοτεί επίσης το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός άλλου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα αναλογιστείτε προηγούμενες εμπειρίες και θα εγκαταλείψετε παλιά πρότυπα, πεποιθήσεις ή άτομα που δεν σας εξυπηρετούν πλέον.

Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας! Ο κυβερνήτης σας Ερμής στις 11 Ιουνίου μπαίνει στους Διδύμους φέρνοντας συναρπαστικά νέα για τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Λίγες μέρες αργότερα, μια Νέα Σελήνη στους Διδύμους φέρνει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες. Η ενέργεια της Νέας Σελήνης είναι ισχυρή και μεταμορφωτική και μπορεί να σας βοηθήσει να εκδηλώσετε τις επιθυμίες και τα όνειρά σας. Όμως δεν είναι μόνο αυτό, αγαπητέ Παρθένε.

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

zwdia-tarw-zodia-19

 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ο Κρόνος γυρίζει ανάδρομος σχεδόν την ίδια μέρα με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους, φέρνοντας ισχυρή ενέργεια στα συμβόλαια και τις συνεργασίες σας. Πάρτε το χρόνο σας, γιατί αυτός ο ανάδρομος, μπορεί να προσφέρει μια ιδανική ευκαιρία για ανάπτυξη και προβληματισμό στις σχέσεις σας.

Ο Κρόνος έχει να κάνει με τη δομή, την ευθύνη και την πειθαρχία. Η ανάδρομή του μπορεί να σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε καλύτερα τα μοτίβα ή τις συνήθειες που σας κρατούν πίσω στις σχέσεις σας. Ήρθε η ώρα να οικειοποιηθείτε τις συνεργασίες σας και να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές. Είστε έτοιμοι για καλοκαιρινή διασκέδαση;

Ο Ήλιος με την είσοδό του στον Καρκίνο σηματοδοτεί την έναρξη του Θερινού Ηλιοστασίου, πλημμυρίζοντας με τη ζεστή και στοργική του ενέργεια, τις φιλίες και τις κοινωνικές σας σχέσεις. Με την ενέργεια της Νέας Σελήνης να παραμονεύει, είναι ώρα να βγείτε έξω στον κόσμο και να κάνετε ουσιαστικές επαφές.

μελλοντολόγος

Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Αγκαλιάστε την περιέργειά σας και εξερευνήστε διαφορετικά ενδιαφέροντα, είτε μέσω διαδικτυακών κοινοτήτων, κοινωνικών εκδηλώσεων ή μαθημάτων. Ο Ερμής μπαίνει στον Καρκίνο στις 26 Ιουνίου με ένα μήνυμα: να μην παρασυρθείτε από τις ανάγκες των άλλων και ξεχάσετε τις δικές σας.

Αντιθέτως δώστε προτεραιότητα στη φροντίδα του εαυτού σας και αφιερώστε μερικές ήσυχες στιγμές για να σκεφτείτε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Ο μήνας τελειώνει με τον πλανήτη των ονείρων και των ψευδαισθήσεων Ποσειδώνα, να γυρίζει ανάδρομος στους Ιχθύες στις 30 Ιουνίου. Μην αφήσετε τίποτα να σας ξεφύγει.

zodia-astra-tarot

Ζώδια Ιούνιος 2023 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα είναι μια περίοδος, για πνευματική ανάπτυξη και ενδοσκόπηση. Χρησιμοποιήστε αυτό το διάστημα για να συνδεθείτε με τον εσώτερο εαυτό σας και να σκεφτείτε τις βαθύτερες επιθυμίες και αξίες σας.

Ως αποτέλεσμα, θα αποκτήσετε αυξημένη σαφήνεια και σκοπό στις σχέσεις και τη ζωή σας. Η ενέργεια του Ιουνίου σας ωθεί να προχωρήσετε μπροστά και να αγκαλιάσετε όλα όσα είστε, αγαπητέ Παρθένε. Με τόσες πολλές κοσμικές μετατοπίσεις και αλλαγές, αυτή είναι η στιγμή να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και την εσωτερική σας καθοδήγηση!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούνιος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia provlepseis