Ζώδια Ιούνιος 2023 – Ήρθε η ώρα να αλλάξετε τη ζωή σας

erwtiko-savvatokyriako-zwdia-13-15-6

Ζώδια Ιούνιος 2023 – Ήρθε η ώρα να αλλάξετε τη ζωή σας .

Ζώδια Ιούνιος 2023 : Καλώς ήρθατε στον Ιούνιο!

Μια δυναμική πανσέληνος στον Τοξότη λαμβάνει χώρα στις 3 Ιουνίου , μόλις λίγες μέρες μετά τη συνένωση του Δία και του Βόρειου Δεσμού στο ζώδιο του Ταύρου.

Αυτό παρουσιάζει σε όλα τα ζώδια μια δελεαστική ευκαιρία να αλλάξουμε την πορεία της ζωής μας.

zodia-taro-45

Το επόμενο εξάμηνο του έτους έχει τη δυνατότητα να γίνει ριζικά διαφορετικό από το πρώτο εξάμηνο και η πανσέληνος αυτού του μήνα λειτουργεί ως σημαντικό σημείο καμπής.

Ο Ήλιος είναι στους Διδύμους μέχρι τις 21 Ιουνίου και η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και του μαγνητισμού, εισέρχεται στον Λέοντα στις 5 Ιουνίου και παραμένει εκεί για ένα ασυνήθιστα μεγάλο χρονικό διάστημα – έως τις 8 Οκτωβρίου (λόγω της Ανάδρομης Αφροδίτης που θα ξεκινήσει στις 22 Ιουλίου).

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούνιος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tilefonikes-provlepsis

Ζώδια Ιούνιος 2023 – Ήρθε η ώρα να αλλάξετε τη ζωή σας .

Ο συνδυασμός του Ήλιου των Διδύμων και της Αφροδίτης στον Λέοντα προσθέτει απρόβλεπτη και περιπετειώδη ενέργεια στην κοινωνική μας ζωή αυτόν τον μήνα. Αυτό ακριβώς χρειαζόμαστε μετά τις συναισθηματικά αυξημένες εμπειρίες που περάσαμε κατά τη διάρκεια της σεζόν των εκλείψεων τον Μάιο.

Η εποχή της έκλειψης μπορεί να είναι πίσω μας, αλλά η ανάδρομη σεζόν μόλις ξεκινά. Στις 11 Ιουνίου, ο Πλούτωνας, ο πλανήτης του μετασχηματισμού, επιστρέφει ανάδρομος στον Αιγόκερω, όπου θα παραμείνει μέχρι τις αρχές του 2024. Σκεφτείτε πώς αισθανθήκατε στις αρχές του 2023, όταν ο Πλούτωνας βρισκόταν στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω. Σημαντικά θέματα από εκείνο το σημείο της ζωής σας θα επανέλθουν σε κύκλους για αναγνώριση και αντιμετώπιση.

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

zodia-astra-tarot

Ήρθε η ώρα να αλλάξετε τη ζωή σας .

Στις 17 Ιουνίου, ο Κρόνος, ο πλανήτης της πρόκλησης, ξεκινά την ανάδρομη πορεία του για τεσσεράμισι μήνες στο ζώδιο των Ιχθύων, μία ημέρα πριν από τη νέα σελήνη των Διδύμων. Στη συνέχεια, ο ανάδρομος Ποσειδώνας ξεκινά στις 30 Ιουνίου, μετατοπίζοντας την εστίασή μας στο υποσυνείδητό μας βασίλειο.

Ο καλύτερος τρόπος για να περάσετε αυτόν τον αστρολογικά γεμάτο μήνα είναι να παραμείνετε κοντά στη φύση και να ελαχιστοποιήσετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούνιος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098