ζώδια Ιούνιος 21 Δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις

zvdia-didymos

ζώδια Ιούνιος 21 Δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις

ζώδια Ιούνιος 21 Δίδυμοι Αυτή είναι η Εποχή των Δίδυμων και πιθανότατα έχετε ήδη προετοιμαστεί για να γιορτάσετε τα γενέθλιά σας!

Αλλά επειδή ο κυβερνήτης σας ο Ερμής είναι ανάδρομος, θα ήταν σοφό να έχετε καθαρό μυαλό για να κινηθείτε…

Η διέλευσή του από τον 1ο οίκο σας, μπορεί να σας πονοκεφαλιάσει λιγάκι!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αυτή η οπισθοδρόμηση αφορά μόνο τον εαυτό σας. Η ηλιακή σας επιστροφή είναι η στιγμή που θα επανεκτιμήσετε πού βρίσκεστε, πόσο μακριά έχετε φτάσει στη ζωή σας. Σε συνδυασμό με την οπισθοδρόμηση του Ερμή, θα βιώσετε έναν αρκετά στοχαστικό μήνα!

Φυσικά είναι κατανοητό για την κοινωνική πεταλούδα του ζωδιακού κύκλου, να θέλετε να βγείτε για να γιορτάσετε τα γενέθλιά σας. Αλλά με τον ανάδρομο Ερμή, ίσως θα ήταν καλύτερα να προγραμματίσετε σωστά ένα πάρτι… αντί για δέκα. Θα επιβιώσετε, μην ανησυχείτε!

zwdia-66

Ο Κρόνος είναι η δεύτερη οπισθοδρόμηση του μήνα, που συμβαίνει στον 9ο οίκο σας. Δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε μια ανατροπή του συστήματος των πεποιθήσεων σας, της φιλοσοφίας σας για τη ζωή. Ακούγεται βαθύ… Αλλά για τους εγκεφαλικούς Διδύμους, μπορεί απλά να σημαίνει μια ώθηση για να πετύχετε υψηλότερο επίπεδο εστίασης!

Αυτή η διέλευση θα απομακρύνει την αβεβαιότητα από τη ζωή σας. Ήρθε η ώρα να ωριμάσετε, κατανοώντας τη θέση σας στο σύμπαν. Αυτή η οπισθοδρόμηση συμβαίνει στον Υδροχόο – και θα ρίξει φως στο πώς αντιμετωπίζετε τους άλλους, καθώς και στον ιδεαλισμό σας!

zodia-zwdia-88-optimized

Για το μεγαλύτερο μέρος του φετινού Ιουνίου, οι Κρόνος και Ουρανός θα βρίσκονται σε όψη τετραγώνου στον 9ο και 12ο οίκο σας αντίστοιχα. Ο Ουρανός θα φέρει δυναμικά στην επιφάνεια πολλά πράγματα, που φαίνεται ότι κρατάτε στο υποσυνείδητό σας. Σε συνδυασμό με τον Κρόνο από τον 9ο οίκο σας, μπορεί να νιώσετε μια παράξενη σύνδεση με οτιδήποτε μυστηριώδες ή απόκρυφο!

ζώδια Ιούνιος 21 Δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις

Αυτή είναι μια στιγμή όπου τυχόν υποψίες θα ξεκαθαριστούν, θα δείτε με διαύγεια ό,τι μπορεί να βρίσκεται πέρα από την οπτική σας. Αν και αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά διαφορετικά πράγματα, δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε όσα λένε οι άλλοι και να είστε επιλεκτικοί με όσους λέτε τα προσωπικά σας. Μερικές φορές τα φαινόμενα απατούν, γι’ αυτό εξασκηθείτε στο να βελτιώσετε την κρίση σας!

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Η Νέα Σελήνη στις 10 Ιουνίου στο ζώδιό σας, θα δώσει χώρο για νέα ξεκινήματα. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να εκφράσετε τις σκέψεις σας, ώστε να μην αγχωθείτε αργότερα. Ο κύκλος θα συνεχιστεί με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω και τον 8ο οίκο σας στις 24 του μήνα. Τώρα μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι όλες οι νέες ανακαλύψεις ήταν ευεργετικές, τόσο για εσάς όσο και για εκείνους που βρίσκονται γύρω σας!

Με τη γείωση του Αιγόκερω, θα εκπλήξετε τους άλλους με την ηρεμία σας. Μπορεί ακόμη και να γίνετε πηγή έμπνευσης για όσους βρίσκονται πιο κοντά σας. Νιώστε περήφανοι για τα επιτεύγματά σας, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σας. Μην διστάσετε στιγμή να δείξετε στον κόσμο τον καινούργιο σας εαυτό!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia – love