ζώδια Ιούνιος 21 Καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-erwtikes-karkinos

ζώδια Ιούνιος 21 Καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις

ζώδια Ιούνιος 21 Καρκίνος Από την αρχή του φετινού Ιουνίου, ο ανάδρομος Ερμής κατοικοεδρεύει στον 12ο οίκο σας.

Υπό αυτή την ατμόσφαιρα, πιθανότατα να νιώσετε πως πρέπει να κρυφτείτε από τον κόσμο περισσότερο από ποτέ – κάτι που δεν είναι καινούργιο για έναν Καρκίνο…

Αλλά αυτή τη φορά, η περίοδος αδρανοποίησης θα έρθει με μια επιπλέον ανάγκη: Να κοιτάξετε βαθύτερα στην ψυχή σας για απαντήσεις, ακόμα κι αν δεν ξέρετε καν τι ψάχνετε!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Στη διάρκεια αυτής της οπισθοδρόμησης, μπορεί να έχετε το αμετάβλητο συναίσθημα ότι χάνετε κάτι, χωρίς να μπορείτε να προσδιορίσετε τι. Μην εκπλαγείτε αν άλυτα θέματα από το παρελθόν, τα δείτε πλέον υπό νέο φως!

Δεδομένου ότι ο ανάδρομος Ερμής διασχίζει τον 12ο οίκο σας των μυστικών, θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο για τους άλλους να σας καταλάβουν αυτή τη στιγμή. Για να αποφύγετε τη σύγχυση, προσέξτε τις λέξεις που χρησιμοποιείτε. Να είστε άμεσοι και ακριβείς στο λόγο σας και θα ευχαριστήσετε τον εαυτό σας αργότερα!

xartomanteia

Ο Ερμής δεν είναι ο μόνος ανάδρομος πλανήτης, θα είναι και ο Κρόνος όλο τον μήνα στον 8ο οίκο σας. Θέματα νοσταλγίας και απώλειας είναι πολύ συχνά όταν διέρχεται από αυτό τον οίκο ο δακτυλιοειδής πλανήτης, που συμβολίζει τους περιορισμούς. Ίσως στη διάρκεια αυτής της οπισθοδρόμησης να μην μπορείτε να αντικρούσετε το να δημιουργείτε εμπόδια γύρω σας, λόγω της προσκόλλησής σας στο παρελθόν!

Ο Κρόνος αντιπροσωπεύει επίσης τον χρόνο. Άρα σας προσκαλεί να κάνετε στο παρόν αυτά που θέλετε. Ειδικά με τα γενέθλιά σας που πλησιάζουν, αυτή είναι η στιγμή για να γιορτάσετε το πόσο μακριά έχετε φτάσει και τον δρόμο που ανοίγεται μπροστά σας. Δώστε στο παρελθόν ό,τι του ανήκει και ελευθερώστε τα χέρια σας για νέα πράγματα!

zwdia-tarw-zodia-19

Ο Ουρανός θα κάνει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο στον 11ο οίκο σας. Η όψη σας εφιστά την προσοχή σε φιλίες που σας εμποδίζουν να προχωρήσετε. Η ριζοσπαστική ενέργεια του Ουρανού, μπορεί να έρθει να κλονίσει την ισορροπία αυτής της δυναμικής. Αυτό το τετράγωνο θα αναδείξει οποιαδήποτε αρνητικότητα – και ειδικά αλληλεξάρτηση, που υπάρχει στις πιο στενές σχέσεις σας!

ζώδια Ιούνιος 21 Καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις

Έχετε τη συνήθεια να φροντίζετε τους άλλους και να περιμένετε το ίδιο σε αντάλλαγμα. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Δώστε προσοχή στο πόσα δίνετε και πόσα λαμβάνετε. Επωφεληθείτε από τη Νέα Σελήνη στους Δίδυμους στις 10 Ιουνίου, για ανανέωση της ψυχικής σας ενέργειας. Θα βοηθήσει να βάλετε όλες τις ανησυχίες σας στο τραπέζι, για να τις ελέγξετε προσεκτικά!

Μόλις η Πανσέληνος αναδυθεί στο αντίθετό σας ζώδιο του Αιγόκερω, η γήινη ενέργειά της θα βοηθήσει να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας. Μιας και η Πανσέληνος φωταγωγεί τον 7ο οίκο σας των σχέσεων, θα φέρει περισσότερη σαφήνεια στα ζητήματα που σχετίζονται με το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού. Αυτός ο μήνας έχει να κάνει με το να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας… Να μάθετε να στηρίζεστε στα πόδια σας, χωρίς να φοβάστε το μέλλον!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9