ζώδια Ιούνιος 21 Κριός Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-zwdio-krios

ζώδια Ιούνιος 21 Κριός Μηνιαίες Προβλέψεις

ζώδια Ιούνιος 21 Κριός Ο Ιούνιος έρχεται με πολλές προκλήσεις για εσάς, αγαπητοί Κριοί!

Υπάρχει ο ανάδρομος Ερμής μέχρι τις 21 του μήνα στο ζώδιο των Διδύμων…

Και αναμένεται το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός της χρονιάς, στις 14 Ιουνίου!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Παρόλο που δεν είναι και οι πιο ευχάριστες όλες οι συγκυρίες, δεν παύουν να εμπεριέχουν σημαντικά μαθήματα… Αυτά που όλοι πρέπει να πάρουν, προκειμένου να προχωρήσουν στην επόμενη φάση ζωής. Ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους, καλεί τους πάντες να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στις προτεραιότητές τους!

Μιας και ο Ερμής κυβερνά τους Διδύμους, η ενέργειά τους θα σας δώσει πρόσθετη ώθηση και περιέργεια: Τώρα μπορείτε να διερευνήσετε νέες και συναρπαστικές ιδέες, ενώ παράλληλα θα έχετε μια ακόρεστη πείνα για γνώση!

xartomanteia

Στις 10 Ιουνίου ο Ήλιος θα έρθει σε επαφή με τον Ερμή. Μέχρι τότε μπορεί να αρχίσετε να βρίσκετε λύσεις, σε όλα τα θέματα που ίσως προκαλέσει η ανάδρομη πορεία του επικοινωνιακού πλανήτη!

Ο Κρόνος θα βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ουρανό για όλο τον μήνα, ενώ θα είναι επίσης ανάδρομος. Αυτός θα σας θέσει πολλά και ποικίλα ερωτήματα, μέσα από τα εδάφη του Υδροχόου. Η συγκυρία υπογραμμίζει τα εμπόδια που δημιουργούν οι άνθρωποι γύρω τους, προκειμένου να προστατευθούν ο ένας από τον άλλον… Θα σας αναγκάσει να αναρωτηθείτε μήπως είστε πολύ άκαμπτοι!

zwdia-zvdia-alex

Αυτά είναι ιδιαίτερα σημαντικά σημεία, όταν εξετάζουμε το τετράγωνο με τον Ουρανό. Η όψη σχετίζεται με την κατεδάφιση των ορίων και των δυνάμεων που σας κρατούν πίσω. Η επαναστατική φύση του Ουρανού επιδιώκει να απελευθερωθεί από κάθε μορφή καταπίεσης, που σας εμποδίζει να φτάσετε στο απόγειο του δυναμικού σας!

ζώδια Ιούνιος 21 Κριός Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο σεληνιακός κύκλος του μήνα ξεκινά στις 10 Ιουνίου, με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους. Αυτός ο κύκλος είναι κρίσιμος, επειδή σηματοδοτεί το τέλος μιας περιόδου εκλείψεων διάρκειας 6 μηνών. Είναι ένα «ταξίδι» που άρχισε στις 30 Νοεμβρίου του περασμένου έτους, με την Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους… Και αυτή τη στιγμή, όσα σημαντικά θέματα μετασχηματισμού ξεκίνησαν στα τέλη της περασμένης χρονιάς, θα φτάσουν στο αποκορύφωμά τους!

Είναι σημαντικό να προσέξετε τον οίκο που θα επηρεάσει αυτή η έκλειψη στο χάρτη σας, ώστε να εντοπίσετε τον τομέα της ζωής σας που χρειάζεται επιπλέον σημασία τώρα. Αυτό το φεγγάρι σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή, δείχνει τρόπους για να λάβετε περαιτέρω πληροφορίες για να θεραπεύσετε τις υπολειπόμενες πληγές του 2020!

taro-6-9
Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 24 Ιουνίου, συμπίπτει με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία. Αυτή η πανσέληνος σχετίζεται με τη δομή όσων ιδεών είχατε νωρίτερα αυτό τον μήνα. Οι αποφάσεις που θα πάρετε, πρέπει να υποστηριχθούν από δράση!

Ο Αιγόκερως είναι ένα από τα ζώδια του Κρόνου, που συμβαδίζει με τα θέματα του τετραγώνου που αναφέρονται παραπάνω. Η σχέση με τον Κρόνο εδώ, απαιτεί ακαμψία και επιμέλεια όταν πρόκειται για τα σχέδιά σας… Αλλά ευελιξία όταν αλληλεπιδράτε. Αυτή η πανσέληνος δίνει ιδιαίτερη σημασία στο πνεύμα συνεργασίας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia – love