ζώδια Ιούνιος 21 Λέων Μηνιαίες Προβλέψεις

zwdio-lewn-ermis

ζώδια Ιούνιος 21 Λέων Μηνιαίες Προβλέψεις

ζώδια Ιούνιος 21 Λέων Ο Ιούνιος θα είναι ένας σχετικά πολυάσχολος μήνας για εσάς.

Εμπεριέχει δύο σημαντικές οπισθοδρομήσεις και ένα μεγάλο τετράγωνο μεταξύ Κρόνου και Ουρανού.

Η ατμόσφαιρα θα απαιτήσει την εστίαση στον εξωτερικό σας εαυτό: Δηλαδή όλες τις πτυχές της ζωής σας που δεν σχετίζονται άμεσα με το φυσικό σας πρόσωπο!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αυτός ο μήνας αφορά τους γύρω σας και τον τρόπο που επηρεάζουν τις καθημερινές σας σκέψεις. Ο ανάδρομος Ερμής συμβαίνει στον 11ο οίκο σας των συμμαχιών, από την 1η ως τις 22 Ιουνίου. Μπορεί σε αυτό το διάστημα να σας είναι λίγο δύσκολο να ακούσετε τη φωνή των φίλων σας. Μπορείτε να προσπαθήσετε να είστε το κέντρο της προσοχής… Να οδηγήσετε το πλοίο, με τον Άρη που θα διασχίζει τον 1ο οίκο σας. Αλλά ο Ιούνιος είναι ο μήνας που πρέπει να ακούσετε και να ακολουθήσετε την ομάδα!

Ο δεύτερος πλανήτης που θα κινηθεί ανάδρομος στη διάρκεια του μήνα, είναι ο Κρόνος στον 7ο οίκο σας και τον Υδροχόο. Όπως ο Ερμής, επίσης επισημαίνει να απομακρυνθείτε από το προσκήνιο αφήνοντας να αναλάβουν οι συνεργάτες σας!

chartomantia-098

Ο 7ος οίκος αφορά περισσότερο την οικειότητα, σε σύγκριση με τον 1ο. Σας καλεί να προσέξετε εκείνες τις στιγμές, που η ζωντάνια σας εξασθενεί τη λάμψη των άλλων. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να καταπιέσετε τη δική σας δόξα… Αλλά ο Κρόνος σας καλεί να βοηθήσετε τους γύρω σας, ώστε να αποκτήσουν την ίδια αυτοπεποίθηση με τη δική σας!

Δεδομένου ότι ο Κρόνος κυβερνά τον Αιγόκερω – που είναι ο 6ος οίκος σας, μπορεί να παρατηρήσετε ότι η στάση σας έχει γίνει δεύτερη φύση… Σε σημείο να μην συνειδητοποιείτε ότι κάποιες φορές το παρακάνετε. Όπως προαναφέρθηκε, ο Ουρανός θα κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο στον 10ο οίκο σας. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι η κοινωνική δικαιοσύνη σας καλεί περισσότερο από ποτέ – και ίσως βρείτε τρόπους για να την ενσωματώσετε στην καριέρα σας!

tarw-zwdia

Αν και αυτό ακούγεται πολύ ευγενικό, προσέξτε την ασταθή ενέργεια του Ουρανού. Ο πλανήτης προσφέρει τις ευλογίες του με τους πιο απροσδόκητους και χαοτικούς τρόπους. Να είστε έτοιμοι για αλλαγή αλλά να προχωρήσετε προσεκτικά: Μην αφήσετε τον ενθουσιασμό να γίνει αιτία μη υπολογισμένων κινήσεων!

ζώδια Ιούνιος 21 Λέων Μηνιαίες Προβλέψεις

Η Νέα Σελήνη στις 10 Ιουνίου ξεκινά τα τελευταία στάδια της οπισθοδρόμησης του Ερμή και θα διασαφηνίσει τον ρόλο σας στην κοινωνία. Προετοιμάστε τον εαυτό σας για μια νέα εξέλιξη. Αυτός ο νέος κύκλος που ξεκινά στους πνευματικούς και κοινωνικούς Διδύμους, θα σηματοδοτήσει την αυγή νέων και πιο ώριμων ενεργειών, καθώς προχωράμε για την Πανσέληνο στον Αιγόκερω!

zwdia-zodia-astrologia-65

Αυτή θα είναι επίσης μια πολλά υποσχόμενη στιγμή για να βρείτε ομοϊδεάτες. Η Πανσέληνος θα συμβεί στον 6ο οίκο σας της εργασίας και της καθημερινότητας. Δεδομένου ότι είμαστε στα μισά του 2021, θα είναι εξαιρετική συγκυρία για να αναθεωρήσετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας για το υπόλοιπο της χρονιάς. Πιθανότατα βρίσκεστε σε ένα πολύ διαφορετικό μέρος από αυτό στις αρχές του έτους, οπότε προσαρμόστε ανάλογα το όραμά σας!

Η τύχη σας θα ρέει, αν εστιάσετε στη φροντίδα αυτών που έχουν ανάγκη. Το Σύμπαν θέλει να ξεπεράσουμε τις σκοτεινές εποχές που βιώνουμε σήμερα. Αν αφήσετε τον εαυτό σας να μετάσχει σε αυτό το νέο κίνημα για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες, θα ανταμειφθείτε πολύ για την υπηρεσία σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia – love