ζώδια Ιούνιος 21 Σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις

scorpio-sign1

ζώδια Ιούνιος 21 Σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις

ζώδια Ιούνιος 21 Σκορπιός Ο ανάδρομος Ερμής έχει κερδίσει κακή φήμη στα μέσα ενημέρωσης με την πάροδο των ετών.

Όμως υπάρχει λόγος που υπάρχει ένα τέτοιο αστρολογικό γεγονός…

Στην ανάδρομη κίνησή του, ο Ερμής μας ζητά να προχωρήσουμε βαθύτερα για να επανεκτιμήσουμε τις ιδέες που έχουμε για τον κόσμο και τις αλληλεπιδράσεις μας μ’ αυτόν!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωστόσο, για εσάς τους Σκορπιούς αυτό είναι μέρος της καθημερινότητά σας. Και επειδή αυτή η οπισθοδρόμηση συμβαίνει στο 8ο οίκο σας της μεταμόρφωσης, ειδικά αυτή η εποχή των Δίδυμων θα είναι εξαιρετικά εποικοδομητική για εσάς. Σχέδια ενδέχεται να ακυρωθούν και μπορεί οι καταστάσεις περιστασιακά να μην ακολουθούν τον τρόπο που θέλετε. Αλλά α μπορέσετε να δείτε τον μεγαλύτερο σκοπό αυτής της δραστηριότητας – ή την έλλειψή της!

Διαθέτετε την ικανότητα να αναγνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε για να πάρετε αυτό που θέλετε. Ακόμα κι αν είστε ήσυχοι και δεκτικοί στο περιβάλλον σας, αυτή η διέλευση μπορεί να σας ωθήσει να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο. Χρησιμοποιήστε την αντίληψη και την έκτη σας αίσθηση, για να μάθετε τι ενεργοποιεί τους ανθρώπους αυτό τον μήνα. Ωστόσο, προσέξτε τις τυχόν μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις για να μην μετανιώσετε αργότερα… Αυτές οι ενέργειες είναι χρήσιμες για τη δημιουργία θεμελίων, όχι για την οικοδόμηση ενός ολόκληρου παλατιού. Να είστε τολμηροί αλλά υπομονετικοί!

zwdia-tarw-zodia-19

Ο Κρόνος θα κινείται στον 4ο οίκο σας όλο τον μήνα. Αυτή η διέλευση θα σας κάνει να νιώσετε λίγο άβολα ή ακόμη και απομακρυσμένα. Προσέξτε να μην αναζητήσετε παρηγοριά σε περίεργα μέρη. Θυμηθείτε ότι το θέμα αυτού του μήνα έχει να κάνει με τα βαθιά συναισθήματα. Αν αισθάνεστε «κάπως», είναι το σώμα σας που προσπαθεί να σας πει ότι ίσως κάτι πρέπει να αλλάξει!

ζώδια Ιούνιος 21 Σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο Κρόνος σας εμποδίζει να προχωρήσετε μπροστά σε κάποιους τομείς της ζωής σας – αλλά το κάνει αναζητώντας δομή και τελειότητα. Ίσως τα πράγματα που χρησιμοποιούσατε για να παρηγορήσετε τον εαυτό σας, να ήταν επιζήμια για την ευημερία σας!

Όταν ο Ουρανός τετραγωνίσει τον Κρόνο στον 7ο οίκο σας, θα φανεί πως η πηγή κάποιων αναστατώσεων είναι εξωτερική. Ίσως θέλετε να ακολουθήσετε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, ενώ όσοι είναι κοντά σας να θέλουν να κάνετε κάτι εντελώς διαφορετικό. Ο Ουρανός είναι ένας πολύ απαιτητικός πλανήτης: Θέλει τα πράγματα να γίνονται με τον τρόπο του, διαφορετικά εξοργίζεται και προκαλεί ξαφνικές αναταραχές!

xartomanteia

Η Νέα Σελήνη στις 10 Ιουνίου, θα σηματοδοτήσει την αρχή του τέλους της οπισθοδρόμησης… Γι’ αυτό φροντίστε να εκμεταλλευτείτε όλες τις ισχυρές ενέργειες των Διδύμων εκείνη την ημέρα. Αυτό σημαίνει ανταλλαγή ιδεών, λήψη πληροφοριών και επίλυση αντιθέσεων. Ειδικά επειδή συμβαίνει στον 8ο οίκο σας, μην διστάσετε να εκφραστείτε όσο πιο αληθινά μπορείτε εκείνη τη μέρα!

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω προσφέρει στον μήνα πολύ θετική ενέργεια. Αυτό το ζώδιο είναι εστιασμένο στον στόχο, γι’ αυτό τώρα θα δείτε την κορύφωση προθέσεων που είχατε θέσει νωρίτερα αυτό τον μήνα. Η Πανσέληνος αναδύεται στον 3ο οίκο σας και θα είναι ευεργετική για την επίλυση προβλημάτων, ειδικά σε επιχειρηματικές συμφωνίες και θέματα διαμεσολάβησης. Τυχόν σημαντικές διαφωνίες από την οπισθοδρόμηση του Ερμή, πιθανότατα θα βρουν τη λύση τους στη διάρκεια της πανσελήνου!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65