ζώδια Ιούνιος 21 Ταύρος Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-erwtikes-tayros

ζώδια Ιούνιος 21 Ταύρος Μηνιαίες Προβλέψεις

ζώδια Ιούνιος 21 Ταύρος Με τον ανάδρομο Ερμή, αυτό το μήνα ίσως να μειωθούν κάπως οι ρυθμοί σας, αγαπητοί Ταύροι.

Όμως είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να ασκήσετε την ευελιξία σας: Αναζητήστε εναλλακτικούς τρόπους σκέψης και δράσης.

Δεν πρέπει να είστε πολύ κάθετοι σε μία μόνο ιδέα, αλλιώς ο Ερμής θα έρθει να αμφισβητήσει αυτή τη στάση σας του «ξερόλα»!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Είναι πάντα καλό να έχετε ένα δεύτερο σχέδιο, να ακούτε περισσότερο τους άλλους στη διάρκεια του

φετινού Ιουνίου. Ίσως να ανακαλύψετε πράγματα που θα σας βοηθήσουν μακροπρόθεσμα. Με τον Ερμή ανάδρομο στον 2ο οίκο σας, θα κληθείτε να συνειδητοποιήσετε πλέον πόσο προσκολλημένοι είστε με τα πράγματά σας!

Η ιδιοσυγκρασία σας που κυβερνάται από την Αφροδίτη, έχει την τάση να είναι υλιστική. Αλλά αυτό τον μήνα θα αναγκαστείτε να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας, με βάση όσα γνωρίζετε και όχι με όσα κατέχετε!

zwdia-tarw-zodia-19

Ο Κρόνος είναι επίσης μια σημαντική οπισθοδρόμηση για αυτό τον Ιούνιο. Η αναστροφή του στον 10ο οίκο σας, αφορά το πώς παρουσιάζετε στον εαυτό σας στους άλλους. Ο Κρόνος, ακόμα και ορθόδρομος έχει την τάση να επιβραδύνει τα πράγματα. Τώρα που διαμένει στον Υδροχόο που κυβερνά, σημαίνει ότι τα αποτελέσματά του θα είναι πιο ισχυρά από ποτέ!

ζώδια Ιούνιος 21 Ταύρος Μηνιαίες Προβλέψεις

Το να προχωράτε αργά και να ακολουθείτε τη ροή των πραγμάτων, ποτέ δεν αποτελεί πρόβλημα για εσάς. Αλλά αυτή η συγκυρία δεν αφορά τόσο τον ρυθμό σας, όσο το πώς φροντίζετε τον εαυτό σας. Μήπως είστε αργοί και οκνηροί τελευταία; Αν ναι, επωφεληθείτε από αυτή την οπισθοδρόμηση για να ενεργοποιήσετε ξανά το παιχνίδι της αυτοεξυπηρέτησης!

Ο ανάδρομος Κρόνος θα κάνει ένα μεγάλο τετράγωνο με τον Ουρανό: Αυτή η όψη θα σας ωθήσει να ρίξετε μια δεύτερη ματιά στον εαυτό σας, καθώς δημιουργεί τετράγωνο με τον 1ο και τον 10ο οίκο σας. Αφορά το ποιοι είστε και τι κάνετε… Και με τον Ουρανό παρόντα, μπορεί να βιώσετε μια κρίση ταυτότητας. Είναι μια φάση που θα βγάλετε το παλιό σας «δέρμα» και θα καλωσορίσετε το καινούργιο!

chartomantia-098
Ο σεληνιακός κύκλος του μήνα ξεκινά στις 10 Ιουνίου, με τη Νέα Σελήνη στους Δίδυμους. Επειδή μπορεί να σας ωθήσει σε διάφορες δαπάνες, προσέξτε… Με την αναποφάσιστη ενέργεια των Δίδυμων, θα ήταν καλή πρακτική να ετοιμάσετε τις λίστες σας μία εβδομάδα νωρίτερα. Έτσι θα είστε βέβαιοι για το ποια πράγματα σας είναι απαραίτητα. Από την άλλη πλευρά, ωστόσο, η ατμόσφαιρα ευνοεί το να κερδίσετε επιπλέον χρήματα καθώς φορτίζει τον 2ο οίκο σας!

Η Πανσέληνος θα αναδυθεί στο Αιγόκερω και τον 9ο οίκο σας. Μιας και ο Ερμής θα έχει γυρίσει ορθόδρομος, θα νιώσετε μεγάλη ζωντάνια και ενεργητικότητα. Ο Αιγόκερως έχει να κάνει με την ανθεκτικότητα και την υπερνίκηση των εμποδίων. Δεν αποκλείεται να δείτε κάποια ιδιαίτερα ζωηρά όνειρα στη διάρκεια αυτής της νύχτας. Μπορεί επίσης να έχετε ιδέες για κάποια μεγάλα σχέδια που αφορούν τη ζωή σας, ιδιαίτερα σε σχέση με ταξίδια. Αφήστε την ενέργεια του Αιγόκερω να σας οδηγήσει πέρα από τη φαντασία σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65