Ζώδια Ιούνιος 22 δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-erwtikes-zwdio-didymoi

Ζώδια Ιούνιος 22 δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Ιούνιος 22 δίδυμοι : Το ξεκίνημα του Ιουνίου βρίσκεται στο απόγειο της εποχής του Ήλιου στους Διδύμους.

Η εποχή των Διδύμων τελειώνει περίπου στα μισά του μήνα, αλλά αυτό κάνει τον μήνα Ιούνιο μια ιδιαίτερα δυνατή και σημαντική περίοδο για εσάς. Θα νιώσετε επιπλέον δύναμη για να είστε ο πιο αληθινός εαυτός σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Στις 3 Ιουνίου, ο Ερμής στον Ταύρο κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Αυτή η τοποθέτηση θα τονίσει τα φυσικά σας ταλέντα και θα μπορέσετε να εκφραστείτε δημιουργικά.

zodia-taro-45

Επιπλέον, η θέση του Ποσειδώνα στον Ερμή θα υπονομεύσει τον συνηθισμένο ορθολογισμό της επιρροής του Ερμή. Αυτό μπορεί να κάνει τις συνηθισμένες λήψεις αποφάσεων να μοιάζουν λίγο άτονες, αλλά θα χρησιμεύσει για να τροφοδοτήσει τη δημιουργικότητά σας. Στις 11 Ιουνίου, ο Ήλιος στους Διδύμους θα τριγωνίσει τον Κρόνο στον Υδροχόο.

Τόσο οι Δίδυμοι όσο και ο Υδροχόος, είναι ζώδια του αέρα, δίνοντας στα παραδοσιακά χαρακτηριστικά των αέρινων ζωδίων μεγαλύτερη απήχηση και παρουσία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ιδιαίτερα, ο ορθολογισμός, η σοφία και η διορατικότητά τους! Αυτά είναι χρήσιμα χαρακτηριστικά και δεξιότητες που πρέπει να έχετε στα χέρια σας. Η επίδραση του Ποσειδώνα που αγγίζει την περιοχή του Ήλιου, θα ασκήσει θετική πίεση στην αυτοπεποίθησή σας.

zodia-zvdia-22

Ζώδια Ιούνιος 22 δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις .

Έχετε τη συνήθεια να σκέφτεστε υπερβολικά και να αναλύετε όλες τις δυνατότητές σας. Συχνά παγιδεύεστε τόσο πολύ στις δικές σας σκέψεις που παραμελείτε όλα τα άλλα. Η επιρροή του Κρόνου εδώ μειώνει αυτήν την πίεση, επιτρέποντάς σας να αποκτήσετε σαφή εικόνα του πραγματικού σας εαυτού. Στις 16 Ιουνίου, ο Άρης στον Κριό τετραγωνίζει τη Σελήνη στον Αιγόκερω.

Αυτή η πλανητική όψη θα προκαλέσει άφθονη συναισθηματική δράση καθώς και μια πληθώρα συναισθηματικών αντιθέσεων και συγκρούσεων – κάτι που δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε. Ως εκ τούτου, αυτή η διέλευση θα προκαλέσει περισσότερη διαμάχη από ό,τι σε άλλα ζώδια του ζωδιακού κύκλου.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούνιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Ωστόσο, θα νιώσετε την ανάγκη να το αντιμετωπίσετε σαν πρόκληση και τίποτα δεν σας σταματάει, όταν πρόκειται να ξεπεράσετε οποιαδήποτε πρόκληση βρεθεί στο δρόμο σας. Στις 18 Ιουνίου, η Αφροδίτη στον Ταύρο θα κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Αυτή η πλανητική θέση θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τους άλλους με τέτοιο τρόπο, ώστε να νιώσουν εκπληκτικά με τον εαυτό τους.

Αυτό θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε με τους άλλους βαθιά και ουσιαστικά. Είστε καταπληκτικοί στην κοινωνικοποίηση, αλλά μερικές φορές δυσκολεύεστε να δημιουργήσετε βαθύτερες συνδέσεις. Έτσι, αυτή η πλανητική όψη θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε πιο ουσιαστικές σχέσεις. Στις 20 Ιουνίου ο Ερμής στους Διδύμους τετραγωνίζει τη Σελήνη στους Ιχθύες. Αυτή η όψη, θα επηρεάσει άμεσα το επικοινωνιακό σας στυλ.

taro-zodia-098

Ζώδια Ιούνιος 22 δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις .

Σαν Δίδυμος με κυβερνήτη τον Ερμή, επηρεάζεστε ακόμη περισσότερο από ό,τι τα άλλα ζώδια. Η ψύχραιμη και αποστασιοποιημένη λογική, όπως και οι επικοινωνιακές δεξιότητες του Ερμή θα μαλακώσουν, από τη φυσική ευγένεια της Σελήνης.

Θα μπορέσετε να εξισορροπήσετε την έμφαση που δίνει ο Ερμής στα γεγονότα με την καλοσύνη και την ενσυναίσθηση της Σελήνης. Στις 27 Ιουνίου, η Αφροδίτη θα κάνει μια σημαντική πλανητική διέλευση. Θα είναι σταθερά στους Διδύμους και θα κάνει εξάγωνο με τον Δία στον Κριό. Αυτή η πλανητική όψη θα αυξήσει τη φυσική σας γοητεία και ζεστασιά. Θα νιώσετε την ανάγκη να εστιάσετε περισσότερο στην κοινωνικοποίησή σας κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούνιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ζωδια Ιούνιος 22 δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις .

Επιπλέον, εκτιμάτε ότι οι πιο ρηχές κοινωνικές αλληλεπιδράσεις θέτουν τα θεμέλια για βαθύτερες συνδέσεις. Στις 28 Ιουνίου, ο Ερμής κάνει σύνοδο με τη Σελήνη στο ζώδιό σας. Αυτή είναι μια έντονα αρμονική πλανητική θέση. Νωρίτερα που η Σελήνη ήταν στους Ιχθύες επηρεαστήκατε πιο έντονα. Τώρα με τους δύο αυτούς πλανήτες στο ζώδιό σας, θα υπάρχει μια απίστευτη αίσθηση ειρήνης και αρμονίας.

Δεν θα συναντήσετε πολλές συγκρούσεις και θα έχετε την ικανότητα να σκέφτεστε καθαρά, γιατί τα συναισθήματα δεν θα θολώνουν την κρίση σας. Πρόκειται για μια απρόσμενη, αλλά ευχάριστη έκπληξη για το τέλος του μήνα. Ακόμα καλύτερα, οι πρώτες μέρες του Ιουλίου θα συνεχίσουν να έχουν αυτή την αρμονική πλανητική τοποθέτηση!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούνιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75