Ζώδια Ιούνιος 22 καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-zwdio-karkinos

Ζώδια Ιούνιος 22 καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Ιούνιος 22 καρκίνος  : Το δεύτερο μισό του Ιουνίου, ο Ήλιος θα μπει για τα καλά στην εποχή του Καρκίνου.

Αυτό προσθέτει ένα αυξημένο επίπεδο έντασης σε όλες τις πλανητικές σας θέσεις και κινήσεις του μήνα. Η επίδραση των πλανητών θα είναι πιο άμεση από ότι με άλλα ζώδια του ζωδιακού κύκλου.

Οι πλανήτες της Αφροδίτης, του Άρη και του Ερμή θα ασκήσουν απίστευτη επιρροή στο ζώδιό σας τον Ιούνιο.

zodia-taro-45

Στις 3 του μήνα, ο Ουρανός στον Ταύρο θα κάνει εξάγωνο με τη Σελήνη στον Καρκίνο. Αυτή είναι μια απίστευτα αρμονική πλανητική θέση και για τους δύο αυτούς πλανήτες. Θα προσφέρει ένα έντονο αίσθημα ηρεμίας και γαλήνης στη ζωή σας, ιδιαίτερα με την οικογένεια. Αυτή η όψη υποδηλώνει μια ολοένα και πιο έντονη ανάγκη για συναισθηματική ελευθερία και ανεξαρτησία, ειδικά σε καθημερινή βάση.

Οι μεγάλες κινήσεις ανεξαρτησίας δεν θα ικανοποιήσουν αυτή σας την ανάγκη, αντίθετα μια πιο σκόπιμη εστίαση σε μικρότερες, καθημερινές πράξεις ελευθερίας θα έχει μεγαλύτερη επίδραση στη ζωή σας στο μέλλον. Στις 4 Ιουνίου, ο Ερμής στον Ταύρο που μόλις γύρισε σε ορθή πορεία, θα κάνει ένα έντονο τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Ο ανάδρομος Ερμής σήμαινε πολλές προσωπικές αλλαγές για εσάς, οπότε τώρα, θα μπορέσετε να επιβραδύνετε και να δεχθείτε αυτές τις αλλαγές.

chartomantia-098

Ζώδια Ιούνιος 22 καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Είναι η ιδανική στιγμή για να κατανοήσετε πώς αυτές οι νέες αλλαγές έχουν επηρεάσει εσάς προσωπικά και πώς θα σας επηρεάσουν στο μέλλον. Η θέση του Ερμή σε τετράγωνο με τον Κρόνο θα σας προσφέρει ένα ήρεμο, σοβαρό σκεπτικό. Μπορεί να αισθάνεστε πιο σοβαροί από ότι συνήθως. Δεν θα φοβάστε να κάνετε ατρόμητες σκέψεις, αλλά θα λαμβάνετε επιπλέον προφυλάξεις όταν εκφράζετε αυτές τις σκέψεις σε άλλους.

Αυτή είναι μια δεξιότητα ιδιαίτερα χρήσιμη στην αντιμετώπιση ορισμένων από τις πλανητικές διελεύσεις, αργότερα μέσα στον μήνα. Λίγες μέρες αφότου ο Ερμής τελειώσει την ανάδρομη περίοδο του στις 11 Ιουνίου, θα τριγωνίσει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Αυτή είναι μια πραγματικά ωφέλιμη όψη. Το τρίγωνο Ερμή /Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να αποδεχτείτε πράγματα που βρίσκονται εκτός ελέγχου σας, όπως και τις προσωπικές σας ελλείψεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούνιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Ζώδια Ιούνιος 22 καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Θα νιώσετε πως θέλετε να εξερευνήσετε τις πνευματικές σας δυνατότητες και την περιέργειά σας. Στο παρελθόν, μπορεί να δυσκολευόσασταν να αποδεχτείτε τους περιορισμούς που είχατε στην απόκτηση γνώσεων, αλλά αυτό το τρίγωνο θα σας προσφέρει επιπλέον σαφήνεια σχετικά μ’ αυτό.

Όσο απογοητευτικό κι αν ήταν για εσάς στο παρελθόν…το τρίγωνο μεταξύ Ερμή και Πλούτωνα θα σας επιτρέψει να συμβιβαστείτε με το γεγονός, ότι απλά δεν μπορείτε να τα γνωρίζετε όλα. Στις 20 Ιουνίου, η Αφροδίτη στον Ταύρο θα κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Αυτή η όψη αντιπροσωπεύει την ευκαιρία και τη δυνατότητα… να ανθίσει ο έρωτας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούνιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις

Ζωδια Ιούνιος 22 καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Κατά τη διάρκεια αυτής της πλανητικής όψης, θα γοητευθείτε από την ομορφιά και την ειρήνη και θα αυξηθεί η εστίασή σας στον ρομαντισμό και τον έρωτα. Οι ρομαντικές φαντασιώσεις θα ανθίσουν αυτό το διάστημα. Καθώς ο Ιούνιος τελειώνει σιγά σιγά, ο Ήλιος στον Καρκίνο θα τετραγωνίσει τον Δία στον Κριό.

Αυτό το τετράγωνο θα αυξήσει την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθησή σας για τον κόσμο. Ιδιαίτερα η επιρροή του Κριού θα σας ενθαρρύνει να ενεργείτε με σιγουριά. Δεν είστε συνήθως το άτομο με τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στον κόσμο, αλλά η θέση του Ήλιου και του Δία θα είναι μια θετική αλλαγή απ’ αυτή την άποψη. Ωστόσο, θα χρειαστεί προσπάθεια εκ μέρους σας για να διατηρήσετε αυτή την αυτοπεποίθηση, μετά την απομάκρυνση του Ήλιου και του Δία από αυτό το τετράγωνο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούνιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος