Ζώδια Ιούνιος 22 λέων Μηνιαίες Προβλέψεις

zwdio-lewn-ermis

Ζώδια Ιούνιος 22 λέων Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Ιούνιος 22 λέων : Η ενέργειά σας τον Ιούνιο θα επηρεαστεί ιδιαίτερα από τις θέσεις και τις διελεύσεις της Αφροδίτης, του Ερμή, του Άρη και του Ήλιου.

Σας κυβερνά ο Ήλιος, επομένως οποιαδήποτε κίνηση γύρω από τον Ήλιο θα σας επηρεάσει άμεσα. Ωστόσο, με την έναρξη της εποχής του Λέοντα, η επιρροή του Ήλιου θα είναι ιδιαίτερα ισχυρή και θα έχει μεγάλη επίδραση επάνω σας.

Στις 3 Ιουνίου, η Σελήνη στον Καρκίνο θα κάνει εξάγωνο με τον Ερμή στον Ταύρο.

zodia-taro-45

Ενώ η επιρροή της Σελήνης δεν είναι τόσο ισχυρή όσο αυτή του Ήλιου στο ζώδιό σας, η πολικότητά της, θα σας επηρεάσει με πολύ συγκεκριμένους τρόπους. Για εσάς, αυτή η όψη Σελήνης/Ερμή, θα σας επιτρέψει να μιλήσετε με μεγάλη ευαισθησία για τις σκέψεις και τις ιδέες σας. Δεν φημίζεστε για την ευαισθησία σας, αλλά προσθέτοντας μια πιο ευαίσθητη προσέγγιση στο επικοινωνιακό σας στυλ, θα μπορέσετε να προσεγγίσετε περισσότερους ανθρώπους από ποτέ.

Μία από τις πιο εντυπωσιακές πλανητικές διελεύσεις στο ζώδιό σας θα συμβεί στις 11 Ιουνίου. Αυτή τη μέρα, ο Ήλιος στους Διδύμους θα κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Συγκεκριμένα, αυτό το τρίγωνο θα έχει ήπια επιρροή. Θα σας οδηγήσει να αγκαλιάσετε τις πιο χαλαρές, γαλήνιες και ευχάριστες πτυχές της ζωής.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούνιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ζώδια Ιούνιος 22 λέων Μηνιαίες Προβλέψεις .

Οι πλανητικές θέσεις του Ήλιου και του Κρόνου θα σας διευκολύνουν να αποκτήσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Στις 16 του μήνα, η Αφροδίτη στον Ταύρο κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Η επιρροή αυτής της όψης θα τονίσει τον κρυμμένο φόβο σας για την απόρριψη και την εγκατάλειψη. Στην πιο ατυχή από τις καταστάσεις, αυτό μπορεί να αναδείξει μια χειριστική και πονηρή πλευρά της προσωπικότητάς σας που

Έχει επίσης τη δυνατότητα να αυξήσει περαιτέρω την ανάγκη και την επιθυμία σας για προσοχή και να εμφανίσει απροκάλυπτες εκδηλώσεις αγάπης. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αλλά είναι κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη στις σχέσεις σας. Η σταθερότητα στον Ταύρο θα μειώσει λίγο την υπερβολική ανάγκη σας για προσοχή και θα σας δώσει τη σταθερότητα να νιώθετε αρκετά άνετα για να εκφράσετε τις ανάγκες σας στους άλλους.

chartomantia-098

Λίγες μέρες αργότερα στις 18 του μήνα, η Σελήνη στον Υδροχόο θα κάνει εξάγωνο με τον Άρη στον Κριό. Αυτή η όψη σας οδηγεί σε μια αυξημένη αίσθηση συναισθηματικής εχθρότητας και στην απελπισμένη ανάγκη να προστατεύσετε και να φροντίσετε αυτούς που αγαπάτε. Είστε ένα απίστευτα πιστό άτομο και με τη Σελήνη στον Υδροχόο, αυτή η πίστη θα μεταφραστεί σε επιθυμία να προστατέψετε τους αγαπημένους σας, όσο καλύτερα μπορείτε.

Αυτά τα συναισθήματα υπάρχουν κάτω από την επιφάνεια, αλλά με τη Σελήνη τόσο κοντά στον Κριό, θα αναδυθούν. Ωστόσο, προσέξτε να μην πνίξετε τον εαυτό σας ή τους άλλους από την ένταση αυτών των συναισθημάτων. Στις 27 Ιουνίου, ο Ήλιος στον Καρκίνο τετραγωνίζει τον Δία στον Κριό. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία θα αναδείξει μια αύξηση της προσωπικής πίστης και της αισιοδοξίας σας για τον κόσμο γύρω σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούνιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ζωδια Ιούνιος 22 λέων Μηνιαίες Προβλέψεις .

Η περασμένη χρονιά ήταν ιδιαίτερα απαιτητική, επομένως αυτό το διάλειμμα στις δυσκολίες, σας προσφέρει περισσότερη αισιοδοξία από ό,τι είχατε εδώ και πολύ καιρό.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα μπορέσετε να οραματιστείτε το μέλλον σας.

Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, οι θέσεις του Ήλιου και του Δία αντιπροσωπεύουν μια σημαντική ενέργεια, που πρέπει να μεταφερθεί στους επόμενους μήνες.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούνιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098