Ζώδια Ιούνιος 22 παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις

virgo 2

Ζώδια Ιούνιος 22 παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Ιούνιος 22 παρθένος  : Είστε ένα μεταβλητό γήινο ζώδιο. Αυτό σας δίνει μια ισορροπία σταθερότητας και ευελιξίας που είναι σχεδόν αδύνατο να πετύχουν τα άλλα ζώδια.

Η εσωτερική σας ισορροπία θα είναι ένας σημαντικός παράγοντας σχετικά με το πώς θα σας επηρεάσουν τελικά, οι πλανητικές κινήσεις αυτόν τον μήνα.

Οι πιο ισχυροί και με μεγαλύτερη επιρροή πλανήτες για εσάς αυτόν τον μήνα, θα είναι η Αφροδίτη, ο Άρης, ο Ερμής και ο Κρόνος.

zodia-taro-45

Οι θέσεις και οι κινήσεις καθενός από αυτούς τους πλανήτες θα έχουν άμεσο και ισχυρό αντίκτυπο στην καθημερινότητά σας όλο τον Ιούνιο. Από τις αρχές κιόλας του μήνα, συγκεκριμένα στις 3 Ιουνίου, ο Άρης στον Κριό θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Δία στον Κριό. Η σύνοδος του Άρη και του Δία στον Κριό θα τονίσει τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά του Κριού κατά τη διάρκεια αυτής της όψης. Πιο συγκεκριμένα, το πάθος και η έξαψη θα είναι παρόντες στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Πιο άμεσα, η σύνοδος του Άρη και του Δία θα σας οδηγήσει να δραστηριοποιηθείτε έντονα γι’ αυτό στο οποίο πιστεύετε. Το πάθος σας να υπερασπίζεστε τις πεποιθήσεις σας θα είναι ιδιαίτερα αυξημένο. Την επομένη μέρα, ο Ερμής στον Ταύρο τετραγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούνιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Ζώδια Ιούνιος 22 παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Το τετράγωνο Ερμή και Κρόνου θα δημιουργήσει δύο πολύ διαφορετικές μορφές συναισθημάτων και συμπεριφοράς. Συγκεκριμένα θα τονίσει τη σημασία της ενδελεχούς, σοβαρής και υπεύθυνης σκέψης. Παράλληλα, θα υπάρχει αποφυγή του ψυχικού φόβου. Θα νιώσετε την ανάγκη να σκεφτείτε πολύ πριν μιλήσετε, αλλά αυτό θα εμποδίσει παράλληλα την ικανότητά σας να εκφράσετε ανοιχτά τα αληθινά σας συναισθήματα.

Επίσης την ίδια μέρα – 4 Ιουνίου – ο Κρόνος στον Υδροχόο μπαίνει σε μια νέα περίοδο ανάδρομης πορείας. Ενώ η αναδρομή είναι μια περίοδος έντονων αλλαγών, αυτές οι αλλαγές θα έρθουν μαζί με μια έντονη περίοδο προσωπικής ανάπτυξης. Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου είναι η ιδανική στιγμή για να αναλογιστείτε την προηγούμενη συμπεριφορά σας και να εργαστείτε για να κατανοήσετε πώς μπορεί να επηρεάσει το Καρμικό σας μέλλον.

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Ιούνιος 22 παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ο ανάδρομος Κρόνος στον Υδροχόο θα συνεχιστεί για μήνες.. μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου. Στις 16 Ιουνίου η Αφροδίτη στον Ταύρο θα κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Αυτή είναι μια μάλλον ευχάριστη και αρμονική όψη που σας επιτρέπει να βιώσετε τις σχέσεις σας σε ένα πραγματικά βαθύ και οικείο επίπεδο.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα περιμένετε το ίδιο επίπεδο οικειότητας και από το ταίρι σας, που μπορεί να μην είναι σε θέση να ανταποδώσει τα συναισθήματά σας με το ίδιο επίπεδο έντασης. Αυτή η διαφορά στην ένταση των συναισθημάτων μπορεί εύκολα να δώσει τη θέση της σε μια πληθώρα διαφορετικών προβλημάτων στο δεσμό σας. Μαζί με αυτό, μπορεί να υπάρχει κι ένα ισχυρό δραματικό στοιχείο σε μια σχέση με την ίδια ένταση.. που θα αφορά την ευτυχία, τον έρωτα ή το θυμό και την επιθετικότητα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούνιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις

Ζώδια Ιούνιος 22 παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Μετά από αυτή τη διέλευση, στις 20 του μήνα, ο Ήλιος στους Διδύμους θα κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Η θέση του Ήλιου σε σχέση με τη θέση του Κρόνου, θα σας προτρέψει να απορρίψετε τις παραδοσιακές νόρμες εκείνων που βρίσκονται σε ηγετική θέση κι έχουν δύναμη και εξουσία.

Έχετε απογοητευτεί από τις ενέργειες όλων αυτών τελευταία. Αυτό το συναίσθημα μπορεί να σας επιτρέψει να εξετάσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να αναλάβετε εσείς οι ίδιοι μια θέση ηγεσίας.. που θα διοχετευθεί με μια πληθώρα διαφορετικών τρόπων. Ωστόσο, μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες στην εκτέλεση αυτής της επιθυμίας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ζωδια Ιούνιος 22 παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Τέλος, τις τελευταίες δύο μέρες του Ιουνίου, η Σελήνη στους Διδύμους κάνει εξάγωνο με τον Άρη στον Κριό. Η θέση της Σελήνης στον Άρη στις 28 Ιουνίου, θα σας ωθήσει να είστε ειλικρινείς και άμεσοι στην έκφραση των σκέψεων και των συναισθημάτων σας.

Θα υπάρχει έντονη ανάγκη να κάνετε ξεκάθαρα τα συναισθήματά σας στους γύρω σας. Όμως παράλληλα, θα έχετε το ίδιο σθεναρό μίσος για όσους είναι συναισθηματικά διφορούμενοι. Έχετε την προσδοκία από τους άλλους να μιλήσουν για τα συναισθήματά τους το ίδιο ξεκάθαρα όπως εσείς. Αυτό θα συνεχιστεί και τις πρώτες μέρες του Ιουλίου.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούνιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος