Ζώδια Ιούνιος 22 ταύρος Μηνιαίες Προβλέψεις

nea-selini-zwdio-tayros

Ζώδια Ιούνιος 22 ταύρος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Ιούνιος 22 ταύρος  : Ο Ιούνιος έχει αρκετές σημαντικές πλανητικές κινήσεις και διελεύσεις. Θα επηρεαστείτε ιδιαίτερα από τις μεταβάσεις της Αφροδίτης, του Άρη, του Ερμή, του Κρόνου και του Δία.

Είστε από τα ζώδια που αγαπά και απολαμβάνει τις ανέσεις. Εκτιμάτε την ομορφιά της ήσυχης και άνετης ζωής.

Αυτή η φυσική σας κλίση θα αμφισβητηθεί και θα υποστηριχθεί παράλληλα, από τις πλανητικές θέσεις και κινήσεις κατά τη διάρκεια ολόκληρου του Ιουνίου Στις 3 του μήνα, ο Ερμής στον Ταύρο κάνει εξάγωνο με τη Σελήνη στον Καρκίνο.

zodia-taro-45

Αυτή είναι μια πλανητική θέση που τονίζει τη σημασία και τη χρησιμότητα της κοινής λογικής. Η καλύτερη πτυχή αυτής της πλανητικής θέσης είναι ο συνδυασμός των ήρεμων, αποτελεσματικών και έξυπνων επικοινωνιακών και συλλογιστικών δεξιοτήτων του Ερμή με τις πολύ πιο απαλές, περιποιητικές και προστατευτικές πτυχές της Σελήνης.

Με την Σελήνη στον Καρκίνο, τα φυσικά χαρακτηριστικά του Καρκίνου τονίζονται ιδιαίτερα. Κυρίως, η συναισθηματικότητά τους, διοχετεύεται σε μεγάλο βαθμό μέσα σας. Ενώ είστε συνήθως αρκετά λογικά και ρεαλιστικά άτομα, θα νιώσετε πιο συναισθηματικοί από ό,τι συνήθως! Στις 11 Ιουνίου, η Αφροδίτη στον Ταύρο κάνει σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Αυτό εστιάζει στην επιρροή του ζωδίου σας. Θα φωτίσει τη σημασία της αντισυμβατικής αγάπης στη ζωή σας, ιδιαίτερα τον Ιούνιο του 2022.

zodia-zvdia-22

Ζώδια Ιούνιος 22 ταύρος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Η δυσκολία που προκύπτει με αυτήν την πλανητική θέση, είναι ο αγώνας να ενσωματώσετε την ανάγκη σας για αγάπη και υποστήριξη… με την έντονη ανάγκη σας για χώρο και ανεξαρτησία. Αυτός είναι ένας επαναλαμβανόμενος αγώνας για εσάς, αλλά αυτή η τοποθέτηση προσθέτει επιπλέον άγχος. Στις 16 Ιουνίου, ο Άρης στον Κριό τετραγωνίζει τη Σελήνη στον Αιγόκερω.

Αυτή είναι μια αρκετά ισχυρή πλανητική όψη που τονίζει τη δύναμη και των δύο αυτών ζωδίων. Δημιουργεί μια πραγματικά ισχυρή αίσθηση σκοπού και ανάγκης για δράση. Νιώθετε ικανοποιημένοι από την επίτευξη των στόχων και των ονείρων σας. Στις 18 του μήνα, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες θα κάνει τετράγωνο με τον Ήλιο στους Διδύμους. Αυτή η συγκεκριμένη πλανητική θέση του Ποσειδώνα και του Ήλιου θα θολώσει για λίγο την αυτοπεποίθησή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούνιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Ιούνιος 22 ταύρος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε από τις προσωπικότητες των γύρω σας. Μόλις μετακινηθεί αυτή η πλανητική θέση, η αυτοπεποίθησή σας θα επανέλθει στο δεκαπλάσιο. Στις 20 Ιουνίου, η Αφροδίτη στον Ταύρο θα τετραγωνίσει τον Κρόνο στον Υδροχόο. Αυτή είναι μια όψη που σχεδόν αναπόφευκτα θα καθυστερήσει την ανάπτυξη των σχέσεων σας.

Ο Κρόνος είναι διαβόητος για την επίδρασή του στην καθυστέρηση ή την αλλαγή του μονοπατιού ανάπτυξης. Συγκεκριμένα, αυτή η θέση της Αφροδίτης και του Κρόνου θα σας αναγκάσει να αφιερώσετε χρόνο για να μάθετε τη σημασία του «δούναι και λαβείν». Μπορεί να είναι κάτι που χρειάζεται μια ζωή για να επιτευχθεί, αλλά αυτή η τοποθέτηση θα επηρεάσει αυτή τη διαδικασία.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούνιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Ζωδια Ιούνιος 22 ταύρος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Τις τελευταίες μέρες του μήνα, θα υπάρξει αυξημένη πίεση από την όψη Άρη/Κρόνου. Στις 27 Ιουνίου, ο Άρης στον Κριό κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Αυτή η όψη – ειδικά με την επιρροή του Άρη – τονίζει τη σημασία της τόλμης, του θάρρους και της επιθετικότητας.

Μπορεί να αρχίσετε να αμφιβάλλετε για το αν μπορείτε να εκπληρώσετε τις δυνατότητές σας.. ή όχι. Γενικά, αυτή η συγκεκριμένη πλανητική παρουσία μπορεί να φέρει στο προσκήνιο της ζωής σας φόβους, που ίσως δεν είχατε καν συνειδητοποιήσει. Ο Κρόνος θα μετριάσει την ένταση του Άρη. Αυτό θα κάνει την τόλμη, την επιθετικότητα και τη ένταση πολύ πιο διαχειρίσιμες, σε καθημερινή βάση. Ωστόσο, αυτή η πλανητική θέση θα απομακρυνθεί… καθώς τελειώνει ο Ιούνιος και αρχίζει ο Ιούλιος.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούνιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia