Ζώδια Ιούνιος 22 τοξότης Μηνιαίες Προβλέψεις

zwdio-toksotis-afroditi

Ζώδια Ιούνιος 22 τοξότης Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Ιούνιος 22 τοξότης : Θα επηρεαστείτε βαθιά από τις επερχόμενες πλανητικές διελεύσεις κατά τη διάρκεια του Ιουνίου.

Ενώ οι πλανήτες γενικά επηρεάζουν κάθε ζώδιο, το αποτέλεσμα δεν είναι πάντα ίδιο. Ανάλογα με την πλανητική θέση, θα επηρεαστείτε απίστευτα από αυτά – είτε καλά είτε άσχημα. Συγκεκριμένα, οι πλανήτες της Σελήνης, της Αφροδίτης, του Ερμή, του Άρη και του Ποσειδώνα θα είναι πηγές μεγάλης επιρροής πάνω σας αυτό το μήνα.

Τις πρώτες μέρες του Ιουνίου, η Σελήνη θα έχει απίστευτη επίδραση πάνω σας.

zodia-taro-45

Στις 4 Ιουνίου, η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα και θα κάνει τρίγωνο με τον Άρη στον Κριό. Το τρίγωνο μεταξύ Σελήνης και Άρη θα είναι μια ιδιαίτερα αρμονική όψη. Αυτό θα αναδείξει την πιο εποικοδομητική και πρακτική πτυχή της προσωπικότητάς σας. Θα σας βοηθήσει να λύσετε προβλήματα τόσο εντός όσο και εκτός σπιτιού με σχετική ευκολία.

Θα έχετε μια αύρα καλής θέλησης και θα είστε απόλυτα έτοιμοι να συμβιβαστείτε. Αυτό δεν επεκτείνεται απαραίτητα σε κάθε δυνατό σενάριο, αλλά μάλλον είναι μια γενική τάση. Η θέση της Σελήνης και του Κριού θα ανοίξει επίσης τις μορφές επικοινωνίας σας. Μπορεί να σας φανεί λίγο πιο σοβαρό από το συνηθισμένο, αλλά αυτή η εντύπωση θα είναι φευγαλέα.

μελλοντολόγος

Ζώδια Ιούνιος 22 τοξότης Μηνιαίες Προβλέψεις .

Γύρω στις 11 του μήνα, η Αφροδίτη στον Ταύρο θα κάνει σύνοδο με τον Ουρανό στο ίδιο ζώδιο. Η σύνοδος Αφροδίτης και Ουρανού θα σας προσφέρει επιπλέον συναισθηματική ανεξαρτησία. Αυτό θα γίνει μια ανάγκη υψηλής προτεραιότητας για εσάς, ειδικά κατά τη διάρκεια του υπόλοιπου μήνα. Θα νιώσετε την ανάγκη να αποφύγετε δεσμεύσεις σχεδόν σε κάθε πτυχή της ζωής σας. Θα έχετε επίσης την τάση να κρύβετε τα αληθινά σας συναισθήματα.

Αν υπάρχει απειλή της ανεξαρτησίας σας κάτω από αυτή την πλανητική θέση, η άμεση αντίδρασή σας θα είναι να αποστασιοποιηθείτε ψυχρά. Αυτό μπορεί να σας κάνει να εγκαταλείψετε μια σχέση ή μια φιλία μάλλον απότομα…. επειδή χωρίς αυτή την αίσθηση ανεξαρτησίας κι ελευθερίας, δεν μπορείτε να έχετε μια πετυχημένη σχέση. Στις 16 Ιουνίου, ο Ήλιος στους Διδύμους θα κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο στον Κριό.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούνιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Ζώδια Ιούνιος 22 τοξότης Μηνιαίες Προβλέψεις .

Οι πλανητικές θέσεις τόσο του Ήλιου όσο και του Κρόνου σ’ αυτό το τρίγωνο θα σας προσφέρουν μια ειρηνική και αρμονική προσέγγιση της ζωής. Θα σας επιτρέψουν να εργαστείτε σκληρά και με επιμέλεια. Θα έχετε την παρόρμηση να αναλάβετε πρόσθετες ευθύνες, ειδικά μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Ωστόσο, η θέση του Κρόνου σε σχέση με τον Ήλιο θα σας κάνει σκληρούς με τον εαυτό σας.

Ενώ συνήθως είστε ήδη παραπάνω από ό,τι χρειάζεται σκληροί με τον εαυτό σας, κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου, ο αυτοέλεγχός σας θα είναι ιδιαίτερα αυξημένος. Στις 18 Ιουνίου, ο Άρης στον Κριό θα κάνει εξάγωνο με την Σελήνη στον Υδροχόο και θα τονίσει τις χρήσιμες και πρακτικές πτυχές της προσωπικότητάς σας. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην ισχυρή επιρροή του Άρη στον αστρολογικό σας χάρτη αυτόν τον μήνα.

xartomanteia

Ζωδια Ιούνιος 22 τοξότης Μηνιαίες Προβλέψεις .

Με την επιρροή του Άρη θα είστε λίγο πιο σοβαροί από ό,τι συνήθως, αλλά κυρίως… θα κάνει τον θυμό σας πιο έντονο, για να τον δουν οι άλλοι. Στις 20 Ιουνίου, η Αφροδίτη στον Ταύρο θα βρεθεί σε ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Αυτή η όψη θα σας κάνει βαθιά συναισθηματικούς. Αν είστε σε μια μόνιμη σχέση, θα δημιουργήσετε έναν βαθύ και στοργικό δεσμό με το ταίρι σας. Ωστόσο αν είστε ελεύθεροι, θα περιμένετε ανταπόδοση των συναισθημάτων σας, διαφορετικά θα απογοητευθείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούνιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

Τις τελευταίες μέρες του Ιουνίου – κυρίως στις 29 και 30 – ο Ήλιος στον Καρκίνο κάνει τετράγωνο με τον Δία στον Κριό. Η όψη μεταξύ Ήλιου και Δία θα σας ενθαρρύνει να είστε πιο ιδεαλιστές και να υποστηρίξετε κινήσεις που συνήθως δεν θα κάνατε.

Θα νιώσετε μεγαλύτερη προθυμία να κάνετε θυσίες για να υποστηρίξετε σωστά αυτές τις κινήσεις. Δεν θα φοβηθείτε να το κάνετε, γιατί η αισιοδοξία σας θα εξαφανίσει κάθε αίσθηση δισταγμού που ίσως έχετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούνιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA