ζώδια Ιχθύες Απρίλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

purple-pisces-horoscope-sign

Ευχάριστες ειδήσεις και εξελίξεις φέρνει για εσάς ο Απρίλιος, αγαπητοί Ιχθύες!

Τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, το σύμπαν στήνει ένα αίσιο σκηνικό για επιθυμητές εξελίξεις. Το μόνο που χρειάζεται από εσάς, είναι να είστε σε επαγρύπνηση για να αδράξετε τις ευκαιρίες!

ζώδια Ιχθύες Απρίλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Ο Δίας είναι κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη λειτουργεί ως υποκινητής για δράση για όλους τους Ιχθύες. Στη διάρκεια του Απριλίου θα βρεθούν σε ευνοϊκές θέσεις απέναντί σας, που θα ενδυναμωθούν από την ηλιακή ενέργεια. Να ξέρετε ότι σας αναμένουν σημαντικές αλλαγές, από τις πρώτες κιόλας μέρες του μήνα. Δεν αποκλείεται να αλλάξετε καθήκοντα ή εργασιακό χώρο. Όποιο κι αν συμβεί, να πέσετε αμέσως με τα «μούτρα» στη δουλειά και να αφήσετε τις συζητήσεις για αργότερα!

zodia-taro-45

Από μια ηγετική θέση, δεν πρέπει να αρκεστείτε σε ημίμετρα και καλείστε να έχετε συνεχή έλεγχο σε όσα θα τεκταίνονται. Είναι καίριο σημείο προσοχής το να μην γίνετε μανιακοί: Να λειτουργείτε με αυτοπεποίθηση και να αγνοείτε τους όποιους «αρνητικούς» στο περιβάλλον σας. Όσοι Ιχθύες έχετε δική σας επιχείρηση, θα βιώσετε απρόβλεπτες αλλαγές. Δεν είναι δύσκολο να προετοιμαστείτε γι’ αυτές, αν διερευνήσετε εγκαίρως το έδαφος για νέες συμπράξεις!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Όπως προαναφέρθηκε, οι πρώτες δέκα ημέρες του Απριλίου προβλέπεται να φέρουν εκπλήξεις. Δεν θα υπάρχουν δυσάρεστες εξελίξεις μέσα από αυτές. Αν έχετε ήδη στήσει το σχέδιό σας, επικεντρωθείτε στην υλοποίησή του και μην κοιτάτε τι κάνουν οι άλλοι. Αν τώρα στήνετε την επαγγελματική στρατηγική σας, σκεφτείτε τον εκσυγχρονισμό της παραγωγής ή την αναδιάρθρωση του προσωπικού σας για το μέλλον. Ίσως να αφορά και θεμελιώδεις κινήσεις, που δεν είχατε δώσει την πρέπουσα σημασία για καιρό. Όσοι Ιχθύες εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, τα άστρα θα σας ενισχύσουν στην εύρεση εναλλακτικών πηγών εισοδήματος!

Σε γενικές γραμμές, αυτή είναι αίσια περίοδος για να αλλάξετε εργασιακή δραστηριότητα. Μπορείτε ακόμη και να αποκτήσετε κάποιες επιπλέον πιστοποιήσεις γνώσεων, σε μικρό χρονικό διάστημα. Όσοι Ιχθύες έχετε ήδη οικογένεια, θα πάρετε χαρά από μια ευχάριστη έκπληξη στον πολύ στενό σας κύκλο. Όσοι Ιχθύες είστε αδέσμευτοι, δεν πρέπει να πιέσετε τις καταστάσεις. Αν διχάζεστε για τις κινήσεις σας, ενδείκνυται να περιμένετε… Όλα θα εξελιχθούν προς όφελός σας, χωρίς τη δική σας συμβολή!

ζώδια Ιχθύες Απρίλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

chartomantia-098

Το δεύτερο δεκαήμερο του Απριλίου προβλέπεται να διαφέρει κάπως από το πρώτο. Μπορεί να μειωθεί ο συνολικός ενθουσιασμός για τα τρέχοντα γεγονότα… Όμως το βάθος και η σημασία τους για τα μελλοντικά σας σχέδια, θα πολλαπλασιαστεί. Να δράτε γρήγορα και με σύνεση, αναλύοντας το κάθε βήμα που κάνετε. Φροντίστε να αποστασιοποιηθείτε αυτή την περίοδο από υπερβολές, τόσο σε επίπεδο καταχρήσεων όσο και στις εξόδους και τις δαπάνες σας!

Τώρα καλείστε να προσέχετε πολύ περισσότερο τον εαυτό σας, για να μην βρεθείτε μπροστά σε απρόβλεπτες και δυσχερείς καταστάσεις. Οι αδέσμευτοι Ιχθύες δεν πρέπει να εγκαταλείψετε τα σχέδιά σας, θα χρειαστούν μόνο λίγες μετατροπές τους. Μην δίνετε μεγάλη σημασία, σε άτομα που δεν προσφέρουν κάτι θετικό στη ζωή σας. Προτιμήστε συνειδητά να στραφείτε στους ανθρώπους που έχουν κάτι να σας πουν και να σας προσφέρουν. Οι δεσμευμένοι Ιχθύες ενδέχεται να καταλήξουν σε κάποιες απρόσμενες αποφάσεις… Μοιραστείτε τις με το ταίρι σας, κατανοήστε καλύτερα τον εαυτό σας και να τιμάτε όσους εκτιμάτε!

zwdia-66

ζώδια Ιχθύες Απρίλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Το τρίτο δεκαήμερο του Απριλίου προβλέπεται να αποτελέσει ορόσημο για τη ζωή πολλών Ιχθύων: Τώρα θα αρχίσουν να διαφαίνονται τα αποτελέσματα αποφάσεων που πήρατε πρωτύτερα. Από πλευράς σας, δεν πρέπει να χρονοτριβήσετε σε θέματα που αφορούν το παρελθόν ή το μέλλον. Πρέπει να είστε εστιασμένοι στο παρόν, χωρίς φανατισμούς. Αυτό σημαίνει πως όποιες υποσχέσεις έχετε ήδη δώσει, αυτή είναι η ιδανική στιγμή να τις πραγματώσετε!

Στην επαγγελματική αρένα θα κάνετε βήματα συνέπειας, με σιγουριά και στόχευση. Μετά από λίγο καιρό, θα κοιτάτε πίσω σας και θα αναρωτιέστε γιατί δεν τα κάνατε νωρίτερα. Στο οικιακό περιβάλλον, να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Έτσι θα βιώσετε την έννοια του «δούναι και λαβείν», μέσα από τρυφερότητα και σοφές συμβουλές. Ο Απρίλιος θα κλείσει με μια σειρά θετικών γεγονότων, όπου σε κάποια θα μετάσχετε και σε άλλα θα είστε μόνο παρατηρητές. Σε κάθε περίπτωση, απολαύστε τα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw