ζώδια Ιχθύες Αύγουστος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

ixthyes-xwrismos

ζώδια Πόσο ανοίγεστε πραγματικά στους ανθρώπους και τις καταστάσεις της ζωής σας, αγαπητοί Ιχθύες;

Πόσο τυπικοί είστε με την «αξιολόγηση», είτε πρόκειται για αυτήν που ασκείτε εσείς είτε για αυτήν που σας ασκείται ακόμα και εν αγνοία σας;

Μήπως ενδόμυχα ανεβάζετε ένα τείχος προστασίας, χωρίς πάντα να το συνειδητοποιείτε;

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Αύγουστος προβλέπεται να είναι ένας μήνας που θα σας προκαλέσει σε όλα αυτά τα επίπεδα. Είναι βέβαιο ότι θα διέπεται από έντονα συναισθήματα… Που τις περισσότερες φορές θα συνοδευτούν και από σημαντικά μαθήματα!

Αρχικά, θα πρέπει να δώσετε απαντήσεις στον εαυτό σας για μια σειρά καίριων ερωτημάτων: Αφήνετε τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας να δουν την καρδιά σας; Τους εκφράζετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας; Συνδέεστε πραγματικά μαζί τους ή διατηρείτε μια απόσταση;

taro-zodia-76

Από την αρχή του Αυγούστου θα έχετε την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε αυτά τα θέματα μέσα σας. Οι απαντήσεις θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τον τρόπο που συνδιαλέγεστε με τους άλλους, γι’ αυτό τολμήστε να δοκιμάσετε άλλες προσεγγίσεις. Αρκεί και ένα βήμα κάθε φορά, όπως να μοιραστείτε τις σκέψεις σας με ένα άτομο!

ζώδια Ιχθύες Αύγουστος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Ενδώστε στις προκλητικές εμπειρίες, που θα αποτελέσουν ώθηση για να προοδεύσετε και να ωριμάσετε. Το να νιώσετε τρωτοί ή ευάλωτοι, μπορεί και να σας απελευθερώσει. Μην εκπλαγείτε αν προκύψει μια σειρά δονήσεων στα δεδομένα, τόσο τα δικά σας όσο και των δικών σας ανθρώπων: Θα είναι για καλό!

chartomantia-098

Αυξήστε την ενέργειά σας με άσκηση καθ’ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου, για να είστε πιο αποδοτικοί και σε ετοιμότητα. Η υγεία και η φυσική σας κατάσταση θα χρειαστούν λίγη επιπλέον επιμέλεια και σύνεση τώρα!

Πιο συγκεκριμένα, αν νιώθετε κουρασμένοι θα πρέπει να κάνετε περισσότερα διαλείμματα μέσα στη μέρα. Αν νιώθετε πιεσμένοι, στραφείτε στη γυμναστική. Αν νιώθετε πλαδαροί ή νωχελικοί, χαρίστε ένα μασάζ στον εαυτό σας. Να ακούτε αυτά που σας λέει το σώμα σας, που με τη σειρά του αντιδρά στα ερεθίσματα του περιβάλλοντός σας!

Να χειρίζεστε το κάθε πρόβλημα όταν προκύπτει και να μην προσπαθείτε να «στρογγυλέψετε» τις καταστάσεις. Αν θεωρείτε ότι οι ανώτεροί σας πιέζουν για να αναλάβετε επιπλέον καθήκοντα απ’ όσα μπορείτε να διεκπεραιώσετε, μιλήστε έντιμα μαζί τους. Έτσι θα διατηρήσετε την απαραίτητη ισορροπία σε σώμα και πνεύμα, που θα την νιώσετε έντονα πριν ρίξει αυλαία ο μήνας. Και κλείστε τον Αύγουστο με λίγο «κανάκεμα» του εαυτού σας, θα το έχετε κερδίσει με την καλή πορεία σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66