ζώδια Ιχθύες Δεκέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

ixtheis-synastria

Εξαιρετικός ιδιαίτερος για τη ζωή σας σε όλα τα επίπεδα αναμένεται να είναι αυτός ο Δεκέμβριος, αγαπητοί Ιχθύες.

Η φετινή χρονιά έχει τα εχέγγυα να κλείσει με πολλές επιτυχίες και πιο θετικό πρόσημο απ’ όσο νομίζετε…

Το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι να μην φορτώνετε το μυαλό και τον χρόνο σας με ασήμαντα θέματα της καθημερινότητας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Κοιτώντας πιο συγκεκριμένα το πλανητικό σκηνικό, θα διανύσετε τον τελευταίο μήνα του 2018 με τον Δία και τη Σελήνη στο πλευρό σας! Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να σπαταλήσετε την εύνοιά σας, με μικρές ανησυχίες και διαφωνίες. Τώρα καλείστε να στρέψετε την προσοχή και την ενέργειά σας στα μακροπρόθεσμα όνειρα… Τα όνειρά σας πρέπει να καθοδηγούν τις κινήσεις σας, χωρίς να νιώθετε καθόλου άσχημα γι’ αυτό!

Το καίριο σημείο για εσάς, θα είναι να μην επηρεαστείτε από σχόλια και παραινέσεις τρίτων. Αν ενδώσετε σε κάποιον τέτοιο πειρασμό, το πιο πιθανό είναι να το μετανιώσετε και να καταλήξετε να κατηγορείτε τον εαυτό σας. Να ξέρετε ότι όσοι χλευάζουν πίσω από την πλάτη σας, είναι βέβαιο ότι σύντομα θα καταπιούν τη γλώσσα τους!

zodia-zwdia-9988

Η θετική ατμόσφαιρα που θα επικρατεί, μπορεί να επιφέρει αρκετές αλλαγές στην καθημερινότητά σας. Γι’ αυτό πρέπει να είστε προσεκτικοί για να τις αντιληφθείτε γρήγορα, και αρκετά ευέλικτοι για να τις χειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο. Οι σχέσεις σας σε όλους τους τομείς πρέπει να διέπονται από απόλυτη ειλικρίνεια και αξιοπρέπεια. Η κυβερνήτης σας η Σελήνη συνιστά να ανοίξετε την καρδιά σας, ώστε να μην μετανιώσετε αργότερα για προσεγγίσεις που δεν κάνατε όταν είχατε την ευκαιρία… Εστιάστε στην προσαρμοστικότητα και την εξέλιξη των επαφών σας, με γνώμονα μόνο τις επικρατούσες συνθήκες!

ζώδια Ιχθύες Δεκέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

Μέσα στον Δεκέμβριο δεν πρόκειται να βρεθείτε μπροστά σε ανέλπιστα εμπόδια ή προβλήματα στον εργασιακό τομέα. Θα έχετε τον δυναμισμό να πραγματώσετε τα σχέδιά σας, με αρκετά πετυχημένα αποτελέσματα και από οικονομικής πλευράς. Φροντίστε να μην κάνετε σπατάλες τώρα, ειδικά με χρήματα που θα εισπράξετε χωρίς πολύ κόπο… Αν φανείτε αδρανείς, νωχελικοί ή αδιάφοροι για την εργασία και τους συνεργάτες σας, καμία πλανητική εύνοια δεν μπορεί να εγγυηθεί επιτυχείς εκβάσεις των ονείρων σας!

taro-6-9

Σε επαγγελματικό επίπεδο, ο Δεκέμβριος θα εξελιχθεί με δυναμισμό και χωρίς εξάρσεις. Ειδικά τις πρώτες μέρες του, καλό θα είναι να μην ενδώσετε αβλεπί σε παρορμήσεις να κάνετε αλλαγές στα εργασιακά σας. Αυτή η συμβουλή σας δίδεται, επειδή η διάθεσή σας δεν θα είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στις δυνατότητες και τις προοπτικές σας. Θα είναι καλύτερο να ασχοληθείτε με διεκπεραίωση εκκρεμοτήτων δευτερεύουσας σημασίας, ώστε να μπείτε στην καινούργια χρονιά χωρίς «χρέη». Επιλύστε τώρα διαδικαστικές υποχρεώσεις και σχεδιάστε τις επόμενες κινήσεις σας, για να είστε πανέτοιμοι τις καίριες στιγμές!

ζώδια Ιχθύες Δεκέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

Όσοι Ιχθύες είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, πρέπει να ακολουθήσετε έναν σταθερό ρυθμό στις κινήσεις σας. Να είστε προσωπικά παρόντες σε κάθε εξέλιξη και μην αφήσετε άλλους να σας παρασύρουν, γιατί δεν θα έχετε αίσια έκβαση στις υποθέσεις σας. Για όσους Ιχθύες εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, ο Δεκέμβριος είναι η ιδανική στιγμή να πιεστείτε λίγο περισσότερο. Αν δείξετε αποδοτικά αποτελέσματα τώρα, θα δείτε άμεσες απολαβές από τους ανωτέρους σας… Αυτές μπορεί να αφορούν μια προαγωγή ή μια αύξηση. Σε γενικές γραμμές, η στρατηγική σας πρέπει να μην περιορίζει την απόδοσή σας και να μην σας ταυτίζει με την μετριότητα του συνόλου!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-erwtoskopio