ζώδια Ιχθύες Ιανουάριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

ixtheis-synastria

Καλή χρονιά σε όλους, αγαπητοί Ιχθύες!

Ο Ιανουάριος του 2019 αναμένεται να αποτελέσει μια ιδιαίτερα πετυχημένη περίοδος για εσάς, ειδικά όσο αφορά τον επαγγελματικό τομέα.

Παρόλο που δεν θα χρειάζεστε πολλά για να σημειώσετε πρόοδο, θα σας προσφερθούν όσα θα ικανοποιήσουν τις επιθυμίες σας και θα σας φέρουν πιο κοντά στους δικούς σας ανθρώπους!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Ιανουάριος θα σας ωθήσει να επιφέρετε γαλήνη και ψυχική ηρεμία στην καθημερινότητά σας, χωρίς να αποκλείεται να προκύψουν και κάποιες μικρές δυσκολίες. Ωστόσο, οι άνθρωποι του στενού σας κύκλου θα είναι στο πλάι σας ακόμα και σε εκείνες τις φάσεις. Να ξέρετε ότι δεν διαβλέπεται να αντιμετωπίσετε καίρια εμπόδια, τουλάχιστον όχι κάποια που να έχουν μακροχρόνια επίδραση στη ζωή σας!

Το σημείο που πρέπει να προσέξετε, είναι να καταβάλετε το μερίδιό σας για την πραγμάτωση των στόχων σας. Εργαστείτε προς αυτή την κατεύθυνση χαλαρά αλλά εστιασμένοι και θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Για τη θετική ατμόσφαιρα στη διάρκεια του πρώτου μήνα της νέας χρονιάς, θα φροντίσει η Αφροδίτη. Πιο συγκεκριμένα, η έξοδός της από τα «πλοκάμια» του ανταγωνιστικού Άρη. Αν και αυτή θα είναι μια βραχυχρόνια εξέλιξη, θα είναι επαρκής ώστε να πιάσετε τον «ταύρο από τα κέρατα» και να εκπλήξετε τους πάντες με τις δράσεις σας!

zodia-zwdia-9988

Το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, σας καλεί να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας. Είναι γεγονός ότι την περασμένη χρονιά δεν ασχοληθήκατε αρκετά με την ενδοσκόπηση, κάτι που επηρέασε τη σχέση που έχετε με την πραγματική σας εικόνα. Τώρα σας δίνεται μια μοναδική ευκαιρία, να συνδυάσετε τα πλεονεκτήματα και των δύο πλευρών του νομίσματος. Φροντίστε να διαμοιράσετε τον χρόνο σας μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής και μην τον σπαταλήσετε σε πάθη της στιγμής!

ζώδια Ιχθύες Ιανουάριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, να είστε αποφασιστικοί και να μην επιτρέψετε σε κανέναν να παρεισφρήσει στα κεκτημένα σας. Να είστε προνοητικοί, ώστε να μην αφήσετε περιθώρια σε ανταγωνιστές να σας προσεγγίσουν. Η κυρίαρχη θέση του Άρη στη διάρκεια του μήνα, θα σας διευκολύνει προς αυτή την κατεύθυνση!

chartomantia-098

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, θα αρχίσετε να διαγράφετε την πιο πετυχημένη τροχιά σας. Ειδικά όσοι έχετε δική σας επιχείρηση ή είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, δώστε σημασία στο ένστικτό σας. Θα σας κατευθύνει ορθότερα, ακόμα και σε περιπτώσεις που πρέπει να αποφασίσετε αν θα προχωρήσετε σε καινούργιες συμφωνίες. Η εποχή σας καλεί να αφήσετε τη διαίσθηση να επικρατήσει της λογικής, γιατί η δική σας έκτη αίσθηση είναι οξυμένη!

Η υγεία και η φυσική σας κατάσταση είναι τομείς που πρέπει επίσης να φροντίσετε περισσότερο στη διάρκεια του Ιανουαρίου. Με τη ενέργειά σας σε έξαρση, θα έχετε λίγα περιθώρια για χαλάρωση και ελεύθερο χρόνο. Γι’ αυτό πρέπει κι εδώ να είστε προνοητικοί με τη διατροφή με την εξάσκησή σας, για να αποφύγετε έστω και μικρές αδιαθεσίες!

ζώδια Ιχθύες Ιανουάριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

zwdia-66

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, ίσως χρειαστεί να αλλάξετε ξανά την τακτική σας. Κάποιες στιγμές θα πρέπει να είστε πιο εύκαμπτοι αλλά να μην παραμερίσετε την αποφασιστικότητά σας. Χωρίς να έρθετε σε αντιπαράθεση με υψηλότερα ιστάμενους, να αδράξετε όποια ευκαιρία θεωρήσετε σημαντική… Ακόμα κι αν κάποιοι δεν συμφωνήσουν με αυτή την επιλογή σας! Μην διστάσετε να φανείτε καινοτόμοι και μαχητικοί, με αυστηρή αλλά γενναιόδωρη συμπεριφορά έναντι των συνεργατών σας. Να ξέρετε πως ό,τι δεν αποδώσει άμεσα, θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε ξανά μαζί του σε κατοπινό στάδιο.

Όσο κι αν η ιδιοσυγκρασία σας είναι ευαίσθητη όσο αφορά τους άλλους, τώρα μπορείτε να φανείτε ακόμα και ματαιόδοξοι. Η περίοδος είναι ιδανική για να επιλύσετε προβλήματα του παρελθόντος, όπως και να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που έχετε να δείτε καιρό. Δεν αποκλείεται να σας εκπλήξουν ευχάριστα κάποιοι, σε σημείο να αλλάξουν πολλά στη ζωή σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw