ζώδια Ιχθύες Ιούλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

ixthyes-xwrismos

ζώδια Ως ιδιαίτερη και πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος για τη ζωή σας χαρακτηρίζεται ο φετινός Ιούλιος, αγαπητοί Ιχθύες!

Πολλές από τις τάσεις που θα επικρατήσουν, θα είναι συνέχεια όσων βιώσατε τον προηγούμενο μήνα.

Γι’ αυτό τα άστρα σας καλούν να αξιοποιήσετε τον δεύτερο μήνα του καλοκαιριού, χωρίς να επηρεάζεστε από όσα τεκταίνονται γύρω σας!

zodia-taro-45

ζώδια Ιχθύες Ιούλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Απλά και ξεκάθαρα θα είναι τα πράγματα για εσάς, παρά την φρενίτιδα που μπορεί να επικρατεί ενίοτε στον περιβάλλοντα χώρο. Δεν θα προκύψουν εμπόδια στην πορεία σας, ωστόσο δεν πρέπει να πάψετε να είστε προσεκτικοί και συνετοί στην κάθε κίνησή σας. Θα αποφύγετε κάθε αρνητική επίδραση στην ψυχολογία σας, όσο παραμένετε σε επαγρύπνηση!

Μέσα στον Ιούλιο θα λάβετε πολλές προσκλήσεις από φίλους και συγγενείς, για μια ποικιλία κοινωνικών υποχρεώσεων. Θα σας ωφελήσει να παραστείτε σε όσες περισσότερες μπορείτε, για να διευρύνετε τον κύκλο των επαφών σας. Ενδέχεται να προκύψουν κάποιες αλλαγές στο οικογενειακό περιβάλλον, που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Γι’ αυτό είναι καίριας σημασίας να κατανοείτε εκ των προτέρων τα κίνητρα του καθενός πίσω από κάθε πράξη του. Όσο διατηρείτε την ηρεμία και τη διαύγεια της σκέψης σας, έχετε πιθανότητες να σημειώσετε ακόμη και ανέλπιστες επιτυχίες!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουλίου προβλέπεται να είναι ευχάριστες, τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά σας θέματα. Είναι εξαιρετική περίοδος για να δώσετε σάρκα και οστά στις ιδέες και τα θέλω σας, για να πάρετε δομημένες αποφάσεις. Αν θέλετε να αλλάξετε εργασία ή να γίνετε ελεύθεροι επαγγελματίες, να το τολμήσετε τώρα. Αυτό σημαίνει ότι θα πετύχει κάθε εγχείρημά σας, για το οποίο έχετε συλλέξει όσα χρειάζονται. Οι άλλοι θα θεωρούν ότι κάνετε αιφνίδιες κινήσεις, ενώ εσείς θα εφαρμόζετε όσα έχετε σχεδιάσει εδώ και καιρό!

Τον ίδιο βηματισμό να ακολουθήσετε και για την ερωτική αρένα: Να δράσετε με όλο το πάθος και τη ζέση σας, αρκεί το συναίσθημα να είναι αμοιβαίο. Το αστρικό περιβάλλον θα εξυπηρετήσει την επίλυση διαφωνιών μέσα στις σχέσεις σας, με τη λήψη δυναμικών αποφάσεων. Μην διστάσετε να ασκήσετε διακριτικές πιέσεις όπου χρειάζεται, πάντα με οδηγό σας τη διάθεση να σημειώσετε πρόοδο. Αυτό θα είναι το εργαλείο που θα σας φέρνει συνεχώς σε πλεονεκτική θέση!

ζώδια Ιχθύες Ιούλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

prodosia

Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου προβλέπεται να διέπεται από αρκετές επιτυχίες σε οικονομικό επίπεδο. Οι συγκυρίες που θα προκύψουν, μπορεί αρχικά να μην σας φανούν σημαντικές. Αλλά όσο περνά ο καιρός, θα αντιλαμβάνεστε ότι ίσως να είχατε υποπέσει σε καίρια λάθη αν δεν τις είχατε προσέξει! Αν πρέπει να διαπραγματευτείτε για κάτι αυτές τις ημέρες, πρώτα φροντίστε να έχετε κατανοήσει τις θέσεις της άλλης πλευράς. Αν δεν υπάρχει συνεργατική διάθεση, απλά αρνηθείτε να μετάσχετε σε διάλογο. Είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν άλλες, ίσως και πιο αίσιες ευκαιρίες για να εκφράσετε την άποψή σας!

Επίσης, τώρα θα σας δοθούν ευκαιρίες να βελτιώσετε όποια μελανά σημεία μπορεί να υπάρχουν οι σχέσεις σας. Σε καμία περίπτωση μην αμελήσετε τις θέσεις των άλλων πλευρών, ακόμα κι όταν σταθμίζετε όσα είναι πραγματικά σημαντικά για εσάς. Ακούστε όσα σας πουν άνθρωποι που εμπιστεύεστε πριν καταλήξετε σε συμπεράσματα. Με άλλα λόγια, να ελιχθείτε αλλά να μην ενδώσετε στη θέληση των άλλων. Να είστε ελαστικοί και πάντα να αξιολογείτε τα επακόλουθα των αποφάσεών σας!

tarw-zwdia

Το τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου προβλέπεται να είναι η πιο ήρεμη και γαλήνια περίοδος του μήνα. Τώρα να στρέψετε την προσοχή σας στα τρέχοντα καθήκοντα και θέματα, ώστε να προλαβαίνετε να χειρίζεστε και όποιες αλλαγές προκύπτουν. Δεν πρέπει να σας αγγίξουν πιθανές προκλήσεις στον επαγγελματικό τομέα, παραμείνετε προσηλωμένοι στο πρόγραμμα και τους στόχους σας. Αν αποζητάτε μια αλλαγή, θα την πετύχετε μόνο με σύμπνοια και φιλική διάθεση. Όσοι Ιχθύες έχετε δική σας επιχείρηση, να είστε δεκτικοί σε νέες τάσεις που θα σχολιάζονται από συνεργάτες σας. Αλλά όσοι Ιχθύες εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, ας είστε πιο συντηρητικοί. Αρκεστείτε στη δημιουργία κλίματος συνέργειας, που θα σας βοηθήσει να καταλάβετε καλύτερα και τον χαρακτήρα των άλλων!

ζώδια Ιχθύες Ιούλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Στα προσωπικά σας πρέπει να φανείτε εχέμυθοι και αξιόπιστοι, με όσα σας έχουν εκμυστηρευτεί άνθρωποι του περιβάλλοντός σας. Η εποχή αυτή ενδείκνυται για αγορές και τη λήψη αποφάσεων οικογενειακής φύσεως. Όλων των ειδών οι σχέσεις σας θα ενδυναμωθούν αυτή την περίοδο, γιατί θα επικρατεί ευχάριστη και χαρωπή διάθεση. Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο Ιούλιος να σας αποχαιρετίσει με κάποιες ανέλπιστα ευχάριστες εκπλήξεις!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia – love