ζώδια Ιχθύες Ιούνιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-provlepseis-ixtheis

ζώδια Ο Ιούνιος προβλέπεται να είναι μια ιδιαίτερα επιτυχής περίοδος για εσάς, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο!

Σε αυτό θα συμβάλλουν οι θετικές πλανητικές παρεμβάσεις στο ζώδιό σας, εκ μέρους του Δία και του Ερμή.

Είναι βέβαιο ότι υπάρχει τώρα η δυναμική να δείτε πολλά από τα όνειρά σας να παίρνουν σάρκα και οστά, αγαπητοί Ιχθύες!

zodia-taro-45

Πιο συγκεκριμένα, ο κυβερνήτης σας ο Δίας θα λάβει αίσια θέση απέναντί σας στη διάρκεια του Ιουνίου.

Μάλιστα, με την υποστηρικτική παρέμβαση του Ερμή, θα κατασταλεί πλήρως κάθε αρνητική επίδραση από πλευράς της Δήμητρας!
Αυτή η περίοδος θα είναι η πιο ιδανική στιγμή για να επιλύσετε οποιοδήποτε θέμα σας έχει προβληματίσει τελευταία. Αυτό θα το πετύχετε επιστρατεύοντας στο πλευρό σας σημαντικούς και ισχυρούς συμμάχους.

Το σημείο που πρέπει να προσέξετε, είναι να έχετε ήδη επεξεργαστεί τις επιλογές σας. Αν πρώτα σκέφτεστε την κάθε κίνησή σας και μετά δράτε με σύνεση, όλα τα άλλα θα λαμβάνουν θετικό πρόσημο από μόνα τους!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουνίου προβλέπεται να είναι οι πιο κατάλληλες για να ασχοληθείτε με τις υλικές πτυχές της ζωής σας. Αναμένεται να λάβετε απρόβλεπτα οφέλη: Γι’ αυτό καλείστε να αναλύετε τις συνθήκες και να τις επαναλαμβάνετε, προκειμένου να διασφαλίσετε τη διαδοχή των επιτυχιών σας. Όλες οι συγκυρίες έχουν προετοιμαστεί να εξελιχθούν προς όφελός σας… Μόνη εξαίρεση θα αποτελέσουν οι περιπτώσεις που θα επιλέξετε να λειτουργήσετε βιαστικά ή χωρίς να έχετε κατανοήσει την κατάσταση!

Ενδέχεται να μην έχετε ξεκάθαρη εικόνα για κάθε πρόβλημά σας εξαρχής, γι’ αυτό συστήνεται να καθυστερείτε να πάρετε αποφάσεις. Δεν είναι κατάλληλη περίοδος για να κάνετε αποταμίευση αλλά μπορείτε να προβείτε σε αγορές που έχετε πραγματικά ανάγκη. Ο χρόνος θα λειτουργήσει προς όφελός σας μέσα στον Ιούνιο, με την παρόρμηση ή την ορμητικότητα ως μόνους αρνητικούς παράγοντες για εσάς!

ζώδια Ιχθύες Ιούνιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

chartomantia-098

Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου προβλέπεται να είναι παραγωγικό και «βιομηχανικό». Ενδείκνυται για να κάνετε επενδύσεις και επεκτάσεις, γι’ αυτό ασχοληθείτε με τον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού σας. Όσοι Ιχθύες έχετε δική σας επιχείρηση, μέσα στον Ιούνιο πρέπει να καταλήξετε στις βλέψεις σας για το μέλλον. Να μελετάτε με προσοχή τις νομικές πτυχές των κινήσεών σας, καθώς νέες συμφωνίες θα σας αποκαλύψουν θεμελιώδεις και ανέλπιστες ευκαιρίες!

Όσοι Ιχθύες εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, στα μέσα του μήνα πρέπει να κινηθείτε με όση περισσότερη διακριτικότητα και μυστικότητα μπορείτε. Η εξέλιξη των συγκυριών και η διαίσθησή σας, θα σας δείχνουν κάθε φορά την κατεύθυνση που πρέπει να πάρετε στη συνέχεια. Είναι πιο συνετό να λειτουργήσετε αυτόνομα αυτή την περίοδο, χωρίς να εμπλέξετε άλλα άτομα ή να συζητήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια. Η ετοιμότητα είναι ζωτικός παράγοντας αυτή την περίοδο, γιατί θα σας εντάσσει άμεσα στην κάθε αλλαγή που θα προκύπτει!

ζώδια Ιχθύες Ιούνιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Διακριτικότητα και επιμέλεια θα χρειαστείτε και μέσα στο σπιτικό σας. Στοχεύστε στο να αποτελέσετε παράδειγμα για τους δικούς σας ανθρώπους, τόσο σε επίπεδο αντιδράσεων όσο και προσφοράς. Αυτές οι μέρες του Ιουνίου θα σας χαρίσουν όμορφες και χαλαρωτικές στιγμές με τους αγαπημένους σας. Όσοι Ιχθύες είστε αδέσμευτοι, έχετε πολλές πιθανότητες τώρα να κάνετε μια ρομαντική γνωριμία με προοπτικές για το μέλλον!

zwdia-66

Το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου προβλέπεται να συνοδευτεί από κάποιες ιδιαίτερες ευκαιρίες, το πιο πιθανό σε σχέση με την προσωπική σας ζωή. Ωστόσο, τα άστρα θέτουν και τον παράγοντα να μην αξιοποιήσετε αυτές τις ευκαιρίες. Ειδικά όσοι Ιχθύες έχετε ήδη στήσει το πλάνο σας, δεν χρειάζεται να «ανταλλάξετε» την μία συγκυρία με κάποια άλλη. Μεταβιβάστε όσα αίσια σας προσεγγίσουν, με άτομα του στενού σας κύκλου. Όσο πιο ειλικρινείς και γενναιόδωροι φανείτε τώρα, τόσο περισσότερα οφέλη θα σας ανταποδώσει άμεσα το σύμπαν!

ζώδια Ιχθύες Ιούνιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Προς το τέλος του μήνα, ενδέχεται να έρθετε αντιμέτωποι με αμφίρροπες καταστάσεις: Ίσως να κληθείτε να επιλέξετε ανάμεσα στο καθήκον και το συναίσθημα. Αν και δεν υπάρχει λανθασμένη απόφαση, είναι δεδομένο ότι κάθε επιλογή θα έχει διαφορετικό αποτέλεσμα και άλλες συνέπειες. Να είστε προετοιμασμένοι για την κάθε εκδοχή, πριν πάρετε την τελική απόφαση!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9