ζώδια Ιχθύες Μάιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

ixtheis-synastria

Αγαπητοί Ιχθύες, ο Μάιος προβλέπεται να είναι μια εξαιρετική περίοδος για εσάς!

Οι ευκαιρίες για να αλλάξετε πολλές καταστάσεις που δεν σας ικανοποιούν πλέον, θα σας προσεγγίζουν σε κάθε γωνία της διαδρομής σας. Ωστόσο, είναι βέβαιο ότι η εύνοια του σύμπαντος δεν θα σας χαριστεί!

Πιο συγκεκριμένα, χρειάζεται να καταβάλετε τον κόπο που χρειάζεται για να επικρατήσει το θετικό κλίμα. Η Αφροδίτη αποτελεί την κινητήρια δύναμη για το ζώδιο των Ιχθύων: Στη διάρκεια του Μαΐου θα βρίσκεται σε αίσια θέση απέναντί σας, την οποία θα ενισχύσει η Σελήνη. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας θα κατευνάσει κάθε πιθανή αρνητική επήρεια από πλευράς του Ερμή – που ευθύνεται για τους φόβους και τους προβληματισμούς σας!

zodia-taro-45

Το αποτέλεσμα αυτού του πλανητικού σκηνικού, θα είναι να βγουν στην επιφάνεια οι ηγετικές σας ικανότητες. Καμία προσπάθειά σας δεν θα είναι μάταιη, καθώς όλες οι κινήσεις και αποφάσεις σας θα είναι επιτυχείς. Πολλές καταστάσεις θα επιλυθούν με εντελώς διαφορετικό τρόπο απ’ αυτόν που είστε συνηθισμένοι. Η ατμόσφαιρα θα ωφελήσει κάθε εμπλεκόμενη πλευρά και να είστε έτοιμοι να εκπλήξετε πολλούς!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Είναι στο χέρι σας να εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας την αμηχανία των άλλων αυτή την περίοδο: Είναι η ευκαιρία σας να δράτε γρήγορα και αποφασιστικά, αξιοποιώντας στο έπακρο τα δημιουργικά σας ταλέντα. Μην διστάσετε να αναζητήσετε εναλλακτικές προοπτικές που θα προκύψουν στον επαγγελματικό τομέα, ειδικά σε θέσεις ηγεσίας. Ωστόσο, μην βιαστείτε να πείτε περισσότερα από τα απολύτως απαραίτητα, γιατί η φήμη σας θα προηγείται!

Η σύμπραξη με πολλούς θα αποφέρει και συνεργασίες που θα βελτιώσουν την οικονομική σας κατάσταση. Άλλοτε θα πρέπει να είστε κάθετοι και ειλικρινείς, άλλες στιγμές πολυμήχανοι. Δεν θα είναι ίδιες όλες οι περιστάσεις, γιατί οι συγκυρίες θα εναλλάσσονται. Αλλά όσο πιο ευέλικτοι είστε, τόσο περισσότερες επιτυχίες θα σημειώσετε!

ζώδια Ιχθύες Μάιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

chartomantia-098

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Μαΐου θα σας δώσουν την ευκαιρία να προσαρμοστείτε γρήγορα στην ατμόσφαιρα που αλλάζει. Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και μελετήστε τη, για να ισοζυγίσετε τις επιθυμίες σας με τις καταστάσεις. Θα σας ωφελήσει ιδιαίτερα να είστε προνοητικοί και να σχεδιάζετε τα πάντα εκ των προτέρων. Είστε ικανοί για πολλά, αρκεί να το πιστέψετε και βαθιά μέσα σας. Η αυτοπεποίθηση σε συνδυασμό με τις γνώσεις σας, μπορούν να επιφέρουν πραγματικά θαύματα!

Αυτές οι μέρες ενδείκνυνται για να κάνετε πιο στιβαρές τις απόψεις σας στους προσωπικούς σας δεσμούς. Μόνο μην πιέσετε υπερβολικά το ταίρι σας οι δεσμευμένοι Ιχθύες, γιατί θα βρίσκεται σε ευάλωτη θέση απέναντί σας. Τα ταξίδια ή οι σύντομες αποδράσεις είναι μια διασκεδαστική επιλογή προς αυτή την κατεύθυνση, χωρίς να έχει σημασία ο προορισμός ή η διάρκεια. Όσοι Ιχθύες δεν είστε δεσμευμένοι, επιλέξτε να ξεφεύγετε συχνά από την καθημερινότητα και να λειτουργείτε πιο αυθόρμητα. Να ξέρετε ότι κάπου σας αναμένουν κάποιες εκπλήξεις που θα σας μείνουν αξέχαστες!

zwdia-66

Το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου προβλέπεται να είναι πιο ήρεμο και πρακτικό. Τα επαγγελματικά σας θέματα φαίνεται να περνούν στο προσκήνιο. Όσοι Ιχθύες έχετε δική σας επιχείρηση, πρέπει να ασχοληθείτε με εκκρεμότητες και ερωτήματα που σας τέθηκαν παλαιότερα. Είναι η περίοδος που καλείστε να προσαρμόσετε το εργασιακό περιβάλλον στις νέες συνθήκες, γι’ αυτό χρειάζεται σύνεση και μελετημένες κινήσεις. Όσοι Ιχθύες εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, ανασκοπήστε όσα έχετε καταφέρει ήδη για να καταλήξετε στα επόμενα ζητούμενά σας.

ζώδια Ιχθύες Μάιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Τα μέσα του Μαΐου θα έχουν περισσότερο αυθορμητισμό. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να παρεκκλίνετε λίγο των κατεστημένων συμπεριφορών στους στενούς σας κύκλους, αρκεί να μην ξεφύγετε από τους βασικούς κανόνες. Δεν αποκλείεται να λάβετε ή να δώσετε κάποια ακριβά δώρα αυτή την περίοδο: Αλλά να είστε προσεκτικοί, να μην χάσετε το μέτρο. Μα είστε επιφυλακτικοί με όσους είναι πρόθυμοι να σας παράσχουν συμβουλές και να μην εμπλέκεστε σε υποθέσεις άλλων – ακόμα κι αν ζητηθεί η βοήθειά σας για επίλυση διαφωνιών!

taro-6-9

Το τρίτο δεκαήμερο του Μαΐου προβλέπεται να είναι η πιο ενδιαφέρουσα και «καθοδηγητική» φάση του μήνα. Όσοι Ιχθύες εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, να προσέχετε ιδιαιτέρως τα όποια εγχειρήματα προέρχονται από τρίτους. Αν θεωρείτε ότι έχει φτάσει ο καιρός να αλλάξετε πόστο, δείξτε την αξία σας και διεκδικήστε το καινούργιο!

Αυτές τις ημέρες θα είναι δύσκολο να χάσετε τις ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να είστε σε επαγρύπνηση για να τις εντοπίσετε. Όσο ο μήνας οδεύει προς το τέλος του, θα νιώσετε να χαλαρώνει η πίεση και η ένταση της καθημερινότητας. Η αυτοπεποίθηση και η σύνεση θα σας βοηθήσουν και σε προσωπικό επίπεδο. Αποφασίστε ποια είναι τα πραγματικά σας ζητούμενα για το πιο λαμπρό μέλλον που μπορείτε να φανταστείτε, και κάντε τα πρώτα στιβαρά βήματα διεκδίκησής τους!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw