ζώδια Ιχθύες Μάρτιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

pisces_content

Είστε διατεθημένοι να χαράξετε νέες κατευθυντήριες γραμμές στη ζωή σας, αγαπητοί Ιχθύες;

Αν είστε, ο Μάριος 2019 έχει τη διάθεση να ενισχύσει μια τέτοια προσπάθεια.

Ταυτόχρονα, έχει τη δυναμική να σας παράσχει βοήθεια στον χειρισμό των θεμελιακά καινούργιων συγκυριών που θα διαμορφωθούν!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Στο πλάι σας μέσα στον Μάρτιο θα σταθεί η Αφροδίτη, που αποτελεί τον μοχλό παρακίνησής σας. Παράλληλα, ο Δίας που είναι κυβερνήτης σας, θα φροντίσει για τις δυναμικές αλλαγές που σας αναμένουν. Τα πάντα εντέλει θα σας οδηγήσουν σε ωρίμανση, πρόοδο και αίσια αποτελέσματα… Ακόμα κι αν αρχικά θα θεωρείτε ότι δράτε αυθόρμητα και χωρίς περίσκεψη. Προσπαθήστε να μην σπαταλάτε πολύ χρόνο στο να σκέφτεστε, κινηθείτε με τη ροή των πραγμάτων!

Αυτή η συμβουλή αφορά κατά κόρον τους Ιχθύες που εργάζεστε σε μεγάλες εταιρίες. Δεν προβλέπονται δραστικές αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο. Ωστόσο, προβλέπεται να υπάρξει πληθώρα ευκαιριών για πρόσθετες και εναλλακτικές πηγές εισοδήματος. Όσοι Ιχθύες είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση: Μην παραβλέψετε καμία από τις συμβουλές που θα σας δοθούν. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ανταμειφθείτε αν καταβάλετε περισσότερο κόπο στον τομέα των σχέσεων!

taro-zodia-76

ζώδια Ιχθύες Μάρτιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Μαρτίου προβλέπεται να είναι οι επίπονες όλου του μήνα. Αλλά μην ανησυχείτε, θα καταφέρετε να κατανοήσετε το ιστορικό των γεγονότων που έχετε βιώσει. Κατ’ ακρίβεια, πολλά θα είναι απόρροια των παλαιότερων κινήσεών σας. Όμως θα υπάρξουν και εξελίξεις, με τη μορφή απρόσμενων συνθηκών. Η σωματική και πνευματική σας ευεξία θα είναι σε καλά επίπεδα, γι’ αυτό ενδείκνυται να την τονώνεται με συχνές επαφές με τη φύση!

Η επαγγελματική σας πορεία δεν θα συναντήσει εμπόδια αυτή την περίοδο. Μην αφήνετε εκκρεμότητες και φροντίστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας. Τούτου λεχθέντος, μην παραμελήσετε την προσωπική και οικογενειακή σας ζωή για χάρη της εργασίας. Αν κληθείτε να επιλέξετε, να προτιμήσετε ό,τι αφορά το σπιτικό σας. Οι ευκαιρίες να αυξήσετε το εισόδημά σας αυτή την περίοδο, θα προέλθουν κυρίως από άτομα του στενού φιλικού σας κύκλου!

chartomantia-098

ζώδια Ιχθύες Μάρτιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Το δεύτερο δεκαήμερο του Μαρτίου προβλέπεται να σας φέρει οικονομικές επιτυχίες. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να εφαρμόσετε τις σκέψεις που κατά καιρούς εκφράζετε. Επίσης, είναι καλή περίοδος για να βελτιώσετε τον εαυτό σας και τις προσωπικές σας σχέσεις. Να δίνετε στον εαυτό σας χρόνο για να ξεκουράζεται και να χαλαρώνει!

Μην θορυβηθείτε αν κάποιες στιγμές νιώσετε να μην κατανοείτε το ταίρι σας. Θα είναι μια παροδική αλλά απαραίτητη φάση, που θα κατανοήσετε την αξία της λίγο αργότερα. Όσοι Ιχθύες έχετε ήδη παιδιά, να δώσετε περισσότερη σημασία στα χόμπι τους. Να είστε πρόθυμοι να προσαρμόσετε αναλόγως το δικό σας «ενήλικο» πρόγραμμα!

zwdia-66

Το τρίτο δεκαήμερο του Μαρτίου προβλέπεται να είναι το πιο γαλήνιο και ήρεμο όλου του μήνα. Αν και θα συμβαίνουν πολλά πράγματα γύρω σας, εσείς δεν θα νιώθετε πλέον σαν να κινείστε στο σκοτάδι… Αυτή είναι και η περίοδος που θα κληθείτε να πάρετε πολλές και σημαντικές αποφάσεις. Κάποιες θα αφορούν την προσωπική σας ζωή και κάποιες την καριέρα σας. Θα νιώσετε πότε είναι η στιγμή γι’ αυτές!

Τα άστρα σας συμβουλεύουν να πάρετε τις αποφάσεις σας περισσότερο με γνώμονα τη διαίσθηση παρά τη λογική σας. Να ξέρετε ότι αυτές τις μέρες θα χαμογελάτε συχνά. Κάποιες καίριες ανακαλύψεις σας, θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Να αναμένετε ειδήσεις από μακρινούς συγγενείς, όπως και σημαντικά γεγονότα στο οικογενειακό περιβάλλον. Αυτή είναι καλή περίοδος για να πάρετε ρίσκα: Αρκεί να θυμάστε ότι πρέπει να ακούτε τις απόψεις και τις συμβουλές των δικών σας ανθρώπων!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw